Wellness Portrett Wellness

Spice up the cottage cheese

20140414-155246.jpg

20140414-155253.jpg

Cottage cheese er magert og proteinrikt og jeg er stor fan av å ha det i salater for å få mer proteiner og metthetsfølelse.

En av favorittene mine er å spice den opp med litt pepperrot. Da rører jeg pepperroten inn etter hvor sterk jeg vil ha smaken og den er ekstremt god til laks og egg.

Marte
>

Bikini Bootcamp

20140411-153025.jpg

20140411-153032.jpg

20140411-153039.jpg

I siste utgave av ELLE som kom i butikkene i dag er både jeg og Sigrid med på å lage Bikini Bootcamp som er et treningsprogram som kan piske deg i bedre form på 8 uker om du er villig til å gjøre jobben det kreves. Stor stas!

Så kom deg ut og kjøp en utgave og gjør en innsats for deg selv! :-)

Marte

Mad i København

bilde (27)Dra til Madklubben på Vesterbro og bestill tataren deres. En restaurant med god og avslappet stemning, god mat, vin, service, og pris. Hjemmeside: http://www.madklubben.dk/vesterbro/
IMG_9129Trendy Rawfood. Sandwich med hummus på 42Raw Pilestrædet, digg. Hjemmeside: www.42raw.dk
IMG_9381Har de chevresalat på menyen er det ingen tvil hva jeg bestiller.. Denne på café Norden på Amagertorv i Strøget er veldig god. Hjemmeside: www.cafenorden.dk
bilde (14)Parma – og melonsalat med balsamico, også veldig god. På Paludan Bogcafé, hjemmeside: www.paludan-cafe.dk
imageSpelt – og ruggrøt med skyr, blodappelsin, hasselnøtter og morbær på GRØD i Jægerborgssgade på Nørrebro. Hjemmeside: http://groed.com/
IMG_9400IMG_9394Sticks’n'Sushi er alltid en vinner. Tunasticks med chili, and i rispapir, edamamebønner, laksecarpaccio, nigiri med flammegrillet laks, og shake aioli roll – anbefales. Hjemmeside: www.sushi.dk
IMG_9512Take-away fra Sushi2500, til venstre maki rispapir – den lavkarbo og kalorilette utgaven av maki. Hjemmeside: www.sushi2500.dk
IMG_9071bilde (8)IMG_9268IMG_9703Café Sigrid ;-) 1) Vegetarsalat med balsamico bianco, rosiner, gresskarkjerner, maldonsalt og urtekrydder, rugsprø med philadelphia og egg. 2) Salat som den over, med eple og parmaskinke. 3) Lunsjtortilla med philadelphia gressløk, ruccola, rødløk, tomat og parmaskinke. 4) King Soba bokhvete – og søtpotetpasta med stekt sjampinjong, spinat, cherrytomater, kylling, hvitløk, toppet med gresskarkjerner, pesto og et dryss maldonsalt.

Sigrid :)

En smilende smoothie

IMG_0148IMG_0151Og en smilende Sigrid. Jeg sitter her med min doble americano på KaffeBAR, eksamen er overstått, det er påskeferie i Køben, og imorgen vendes snuten mot Oslo og deretter det deilige hytteliv i Nord. Hva er det ikke å smile for?!:-)

SMOOTHIE:
Norske, frosne jordbær (som ikke behøver å varmebehandles), banan, drikkeyoghurt med skogsbærsmak, vann, litt whey proteinpulver med jordbærsmak for tykkelse, proteintilskudd og søthet, og til slutt litt rosiner og gresskarkjerner på toppen.

Gla’ påske!

Sigrid

Norsk laks

imageDette er wellness for en røkelakselskende nordkvinne i Danmark. Norsk laks på riskake, philadelphia, spinat, agurk, løk, med maldonsalt og urtekrydder.. En til, tàkk!

Sigrid :)

Hummus -og artisjokkrem

imageSett frem oppkuttede grønnsaker og eple sammen med en god hjemmelaget dipp, for eksempel denne hummus -og artisjokkremen.

DU TRENGER:
1 boks kikerter, avrent
1 boks artisjokkhjerter, avrent
3-4 fedd hvitløk, finhakket
1/2 chili, finhakket
1 ss sitronsaft
Paprikapulver
Maldonsalt og pepper

Kjøres glatt med stavmixer, smak til med salt og pepper.

God helg!

Sigrid :)

Dagens sirkel

20140403-085024.jpg

Noen av øvelsene fra dagens sirkel.

I dag kjørte jeg 30 min på mølla også ble det en liten styrkesirkel etterpå.

1 min jobbing, 20 sek pause x 3:

Hoppetau
Sumo markløft med kettlebells
Overhead sit-up
Hopp på kasse
Foroverbøyd roing
Seteløft med knefleksjon på ball
Pushup-varianter (smal/bred)
Kettlebell swing

Marte

Tunawrap

IMG_9655IMG_9647IMG_9645Grønt er skjønt, hæ?

Salatwrap med tunfisksalat, tomat – og basilikumsalsa, guacamole, eplebiter, paprika, rødløk, spinat, grønnsaksstaver, hummus og artisjokk-krem.

Tunfisksalat:
2 bokser tunfisk, avrent
4-5 ss mager kesam eller lettrømme
1 ss kapers, finhakket
3-4 stk store sylteagurk, finhakket
1/2 stk rødløk, finhakkett
Salt og pepper

Guacamole:
2 stk avokado
1-2 ss mager kesam eller lettrømme
1 ss limesaft
2-3 fedd hvitløk, finhakket
Salt og pepper
Kjøres glatt med stavmixer

Hummus:
2 bokser kikerter, avrent
1 ss sitronsaft
3-4 fedd hvitløk, finhakket
Salt og pepper
Kjøres glatt med stavmixer

Artisjokk-krem:
2 bokser artisjokkhjerter, avrent
2 ss soltørkede tomater i olje, avrent og finhakket
1/2-1 stk chilli, finhakket
Salt og pepper
Kjøres glatt med stavmixer

Mat for sene kvelder når man ønsker å sitte lenge ved bordet å snakke og snacke. Salatwrappen fylles med det man måtte ønske (kan også fylles med taco), wrappes sammen som en tortilla.

Sigrid :)

Strandkroppen 2014

20138202250424920758330_sbigDet er 2.april og to måneder til den første sommermåneden. På den tiden kan man gjøre mye på både trenings – og kostholdsfronten dersom man ønsker å gjøre noen forandringer fram mot bikinisesongen 2014. Men en strandkropp er så mangt, og den er i tillegg individuell og personlig. Det eneste som er feil med bildet over, er hårveksten under armer og oppover lår. (PS: alt sitter i hodet. Bli glad i kroppen din, du er din største kritiker).

Nå når våren er her beveger man seg gjerne mer i hverdagen, man spiser litt lettere mat, og man SMILER ikke minst mer! Og smilet skal man ikke undervurdere :-)

Sigrid