Wellness Portrett Wellness

Banana Pancakes

foto (1)«Can’t you see that it’s just raining?
Ain’t no need to go outside.
Maybe we can sleep in
Make you banana pancakes
Pretend like it’s the weekend now»

I helgen fikk jeg servert denne herligheten.

1 stor bananpannekake (2 pers):
3 egg
2 modne bananer
1-1 1/5 dl mel
1 ts bakepulver
1 klype salt
Smør til steking
Lettere crème fraîche & sukker/sukrin

Mos sammen egg og bananer med en gaffel eller liknende, tilsett litt og litt mel til tykk konsistens. Kanskje det kreves enda litt mere mel – røren skal ikke flyte utover i stekepannen, men heller få en god tykkelse. Tilsett bakepulver og en klype salt, og la røren svelle i noen minutter. Stek pannekaken i litt smør, vend når den er gylden og fast. Rør sammen crème fraîche med litt sukker/sukrin, og server. Her servert med et deilig syrlig og hjemmerørt kvedesyltetøy i tillegg, mmmmmmm….

God søndag!

Sigrid :)

Salaten ved siden

imageEr det ikke bare sinnsykt deilig når enkle ting kan smake virkelig godt? Sånn som denne fetasalaten. Du trenger crispy-salat, fersk fetaost (blokk), avokado, eple, rødløk, agurk, paprika, ristede og saltede gresskarkjerner, maldonsalt og nykvernet pepper. Det magiske med den er nemlig den kremete konsistensen avokadoen og fetaosten i kombinasjon gir, når du blandet salaten godt sammen. Rett og slett himmelsk!

Her servert med ovnsbakt kyllingfilét og ris.

Sigrid :)

Paludan

fotoSen søndagslunch på Paludan bogcafé i København. Med høyt protein -og fettinnhold fra oster, eggerøre og gresk yoghurt, mettet det ihvertfall godt og lenge i min mage. Dette var virkelig deilig altså!

Sigrid :)

Verdens enkleste smoothie

IMG_5552.JPG

Endelig har jeg fått meg ny stavmikser, det er det som funker når man bor så trangt som jeg gjør og da er selvsagt smoothie-kulturen min tilbake.

Den enkleste smoothien jeg lager er:
-Yoghurt eller kulturmelk
-Skogsbærblanding, frosne
-Banan

Mix it up – så har du et perfekt mellommåltid eller til frokost. Synes det er ekstra digg å ha litt tørkede tranebær og nøtter eller litt müsli på toppen.

Marte

På en søndag

imageSånn gjør jeg det på en (litt hard) søndag. Krydrede kyllingfileter foliebakes, og nå er champignonger, haricot verts-bønner, grønnkålterninger og hele hvitløksfedd på vei inn i ovnen. Med andre ord lager de neste par dagers lunch seg selv, imens jeg kan nyte en deilig take away maki rispapir fra sushi2500! Jeg tilsetter gjerne litt gresskarkjerner og olivenolje, samt litt apetina fetaost, i matboksen.image

Sigrid :)

Beauty favoritter: Pore Minimizer

covers_sku_Y0880350-F088035001

 

Har alltid tenkt at en base som glatter ut huden er for godt til å være sant. Helt siden jeg var 15 år har jeg slitt med dårlig hud og selv om den nå er under kontroll så sitter jeg igjen med en del arr, spesielt på kinnene, og de er vanskelig å skjule med foundation og concealer.

Men heldigvis begynte jeg å prøve meg litt fram (med hjelp fra min kjære søs) og da har jeg funnet denne fra Dior, Pore Minimizer. Den fjerner ikke alle hudproblemene mine, men når jeg bruker den alene eller under foundation så glatter den ut huden litt og får både porene og arrene til å se mindre ut.

 

Marte

Adidas by Stella McCartney FW2014

adidas-by-Stella-McCartney-Fall-Winter-2014-Collection-12

 

adidas-by-Stella-McCartney-Fall-Winter-2014-Collection-09

 

adidas-by-Stella-McCartney-Fall-Winter-2014-Collection-04

 

adidas-by-Stella-McCartney-Fall-Winter-2014-Collection-06

 

adidas-by-Stella-McCartney-Fall-Winter-2014-Collection-03

(Bilde: Adidas by Stella McCartney – Fotograf Vincent van de Wijngaard) 

Tenk at trening kan se så chic ut i grønne, burgunder, nude og rosatoner. De gangene jeg går for Adidas by Stella McCartney ender klærne som regel ikke opp på trening, men helst når jeg vil vil føle meg litt sporty og chic samtidig som er nettopp det Stella ønsker. Hun ønsker at klærne skal være teknisk bra til trening, men også at det kan brukes ‘aprés sport’, altså etter trening.

Marte

Salathimmelen

imageDet skal ikke så mye til for å glede meg på matfronten, bare gi meg en frisk salat med ferske fiken, geitost, ristede valnøtter, balsamico, ja og kanskje noen gode cherrytomater og litt rødløk.. Og med noen rugbrødskrutonger ristet i ovnen med litt olivenolje og maldonsalt – da er det fest!

God onsdag :-)

Sigrid