Pernille Juvodden

Wanties & Favourites

Gode produkter og basics er alltid en god ting. Jeg har plukket meg ut noen godbiter jeg har på ønskelisten, men også noen favoritter jeg har fra før. Blant annet Bodylotion fra Elizabeth Arden som er et av mine favorittmerker innenfor hudpleie. Anti- Age krem fra Obagi som virkelig strammer opp i maska, haha. Denne bruker jeg under solfaktor 50 morgen og kveld. Også har vi den fine blå overdel fra Samsøe & Samsøe som jeg hadde på meg på noen innlegg tilbake. Klarer ikke helt å glemme den, så den er en wantie! Den er fra Pre-fall 17 kolleksjonen for de som lurer på det.

Kjolen fra Rails er perfekt både til byferie og strandferie. Buksen fra Gestuz passer ALLTID og skoene fra Since er de perfekte «slenge på seg»- skoene og likevel gjør de et antrekk sexy. Undertøy fra Sloggi fordi undertøyet deres er noe av det mest komfortable jeg har hatt i skuffen. God kvalitet og sitter fint på under klær.

 

 

 

1.Kjole fra Rails, kr ukjent  2. BH fra Sloggi, kr 299 3. Underdel fra sloggi, kr 129 4. Anti-Age krem fra Zo Skin health, kr 1995 5. Body lotion fra Elizabeth Arden, kr 240 6. Overdel fra Samsøe & Samsøe, kr 2499 7. Sko fra Since, kr 2900 8.Bukse fra Gestuz, kr 799


Her er et tips til deg som har sensitiv hodebunn, sliter med fett hår,  for deg som bryr deg om hva du putter på kroppen og som er opptatt av kvalitet. Original Mineral er hårpleie serien jeg bruker daglig. Dette er et merke som har oppstandelse i Australia og som er en organisk hårpleie serie. De som fører denne serien i Norge har også Organic Hairspa som jeg har anbefalt tidligere som også er organisk og en stor favoritt. For meg som er ekstremt sensitiv er det viktig med gode oljer og næring til håret. Tidligere har jeg måttet vaske håret hver eneste dag da jeg reagerte på alle produktene jeg testet, men etter at jeg begynte med Organic Hairspa og nå Original Mineral kan jeg gå opptil 7 dager uten å merke noe form for kløe & svie og håret ser fortsatt fresht ut.

Før jeg farget håret hvitt brukte jeg sjampoen og balsamen øverst til venstre som heter «Maintain The Mane». Disse lukter magisk og er utrolig drøye i bruk. Disse inneholder deilige oljer og gir deg en ordentlig ren følelse.

Nå som håret er hvitt er det viktig å tilføre blått, så derfor har jeg nå gått over til serien for blondiner og så langt er jeg veldig fornøyd. Dette er for å holde gulfargen borte. Disse produktene heter «Conquer Blonde».

Hårkuren jeg bruker heter «Seven Day Miracle» og den er en fuktighets givende maske. Et must-have for meg som har naturlig frizzy hair.

Etter vask og kur tilfører jeg en liten ert med gold smoothing balm i lengdene, og sprayer så over med «know knott» som er en balsam spray. Sistnevnte lukter fersken og er nesten til å spise opp.

Det var frisøren min @MiriamAndresenStyling som anbefalte meg disse og kan fåes i salongen hennes i Vibes Gate 1 i Oslo. Dette er rett ved siden av Bogstadveien.

annonse

Redesign

Jeg virkelig elsker dette antrekket! Hvor kule er ikke buksene? De er fra Bik Bok, og flammene er malt på av @torstensen.emilie. Det er lite som skal til for å pimpe opp et antrekk altså. Litt maling til klær og du kan gjøre så mye kult. Jakken er vintage fra YSL, t-shirt fra Bik Bok og sko fra Vagabond. Mine favoritter som dere sikkert har skjønt. Gode på foten, og litt fancy på en rar måte.

Jeg vil bli flinkere til å ta opp redesign selv kjenner jeg. Det er jo så gøy og enkelt!

Myk Mandag

Mandag og veldig glad! Jeg koser meg på Baker Hansen med roomie. Myk start på morningen og jeg elsker de dagene jeg våkner tidlig og får mye ut av dagen. I dag er en slik dag og jeg var oppe og hoppet allerede 07 i dag tidlig, frivillig. Det å våkne så tidlig av seg selv er noe jeg virkelig liker. Nå sipper jeg på en deilig kopp med spicy cinnamon te og sikler etter sconesen til roomie. Kakemonsteret som jeg er sliter med å holde fingrene av fatet. Det å dra på Baker Hansen er helt klart ikke det lureste, men fy søren så hyggelig det er her.

I går samarbeidet jeg med tre fantastiske jenter som er så flinke og gode. @Torstensen.emilie gjorde klær @Rebecca.lauch har tatt bildene og @Makeupbymkaay gjorde sminken min og jeg har redigert. Vi alle fire er damer som heier på hverandre, og det er virkelig deilig å være rundt mennesker som gir mye god energi, og som du kan prate med om alt uten å føle at de dømmer deg. Takk for en nydelig dag damer, gleder meg til flere samarbeid og eventyr!

Jakke fra UFF, T-shirt M.A.M.B/ Basic, sko Nelly.

Makeup By Maj Karin Ekjord Øyen

Jeg har nevnt hun tidligere på bloggen og jeg nevner hun med stor glede igjen. Maj Karin er så ufattelig flink på makeup og gjør masse makeup for store navn, magasiner og kampanjer i Norge. Og jeg var så heldig som fikk hjelp av hun i går. Dama er rå i seg selv, men hun vet virkelig hva hun driver med. Du finner henne på Instagram under navnet @Makeupbymkaay.

Jakken er fra UFF, t-shirt fra M.A.M.B / Basic

Styling er gjort av @Torstensen.Emilie og foto er tatt av @Rebecca.lauch.

 

Intervju med GHD

Yey, fredag!

I dag får jeg besøk av en venninne, så her står skravling og mat på planen. Ingenting slår en ordentlig kosefredag. Jeg fikk låne med meg denne dressen hjem i dag og den er SÅ fin. Den er fra Ellos og den lyse overdelen(lånt) er fra Gina Tricot.

Hvor fine er ikke detaljene?

Skoene er super gamle fra H&M.

Jeg har forresten gjort et intervju med GHD, det finner du her.

Ha en nydelig fredag <3

Frokost med Hermes

Hei torsdag!

I dag startet jeg dagen på The thief sammen med Hermes og deres nye lansering av duften Eu Des Merveilles Bleue. En super fresh duft som gir meg flashbacks til sol og varme, så om du er ute etter en ny duft så er den helt klart verdt å sjekke ut. Jeg fikk lære om historien bak det eksklusive merket og jeg beundrer at de fokuserer på godt håndverk og at de er imot masseproduksjon. Det står det stor respekt av. Jeg har ikke akkurat lagt skjul på min elsk for «gammeldags» håndverk, hehe. Viktig å bevare kunst og teknikker. Det er slike historier og forklaringer som gjør at forståelsen for de ville prislappene blir litt mer hyggelig. Takk for en fin start på dagen Hermes!

Favoritt settet mitt fra Adidas X Stella McCartney fikk lufte seg i påskesolen i går. Utrolig hva fint treningstøy kan gjøre med humøret. Jeg er også sååå glad i håret mitt og looken jeg har fått. Føler meg endelig som meg selv. Litt rampete, haha.

Blondie

Deler av behandlingen er sponset.

Som dere fikk se på i det forrige innlegget så har jeg fått nytt hår. Jeg har rett og slett blitt helt hvit i håret! @Miriamandresenstyling på instagram har gjort håret mitt og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Miriam driver økologisk og holder til i Vibes gate 1, 0356, Oslo. Salongen ligger rett ved siden av Bogstadveien og du kan kontakte Miriam på 22600020.

 

I dag startet jeg dagen min hos Mildh Press hvor vi fikk se Pre-fall kolleksjonen til Samsøe & Samsøe. Jeg har lagt min elsk på denne nydelige blå overdelen, så den har rykket opp på ønskelisten min! Jeg har kost meg ute med roomie, handlet inn god mat på favoritt butikken min Helios Colosseum og smilt til solen. Dagen i dag har vært kjempe fin og jeg har det bedre enn i går. Godt det finnes gode mennesker her i verden <3

Kan du se at jeg har angst?

Det skjuler seg alltid noe bak et ytre. Jeg har tidligere fortalt dere at jeg sliter med sterk angst og panikkanfall. I lengden klarer jeg å kontrollere situasjonen slik at det er ok-levbart, men nå har jeg lenge slitt kraftig med den kvelende panikken og knyttnevene i magen. Det er vanskelig å forklare angst til noen som selv ikke har opplevd det, men for meg føles det ofte ut som et sug i magen hvor jeg blir slukt inn i et svart hull i altfor stor fart uten noe å holde i. Hjertet slår ekstremt fort, jeg blir aggressiv, vanskelig å puste og det føles ut som jeg ikke får effekten av luften jeg faktisk puster inn. Det er smertefullt i hele kroppen og oppleves som ekstremt fysisk, noe det for meg helt klart er.

Jeg har rett og slett mistet det helt om dagen. Alle tråder bare sklir unna og jeg vet ikke helt hvilken sti jeg skal gå for å finne en løsning på situasjonen min. Mye forandringer og usikkerhet i livet, og for meg da som er så ekstremt høysensitiv blir dette veldig tungt. I dag hadde jeg enda et sammenbrudd hvor planer måtte avlyses. Det lettet på trykket, men jeg er fortsatt langt nede og litt fortapt i all dritten. I tillegg så er ikke livet med lavt stoffskifte like enkelt hver dag, og nå vil jeg så veldig gjerne bare være et normalt menneske.

Heldigvis så går jeg alltid inn med godt mot og et positivt sinn i alt jeg gjør, så jeg vet at det vil bli lettere når brikkene faller på plass. Etter mørket kommer lyset, så det er vel noe som skal vise meg veien snart.. Akkurat nå så er det bare så mye jeg må kjempe for i tillegg til det å stå opp hver dag uten å ha det vondt. Ikke i form av det å ikke ville leve, men kraftige smerter i hele kroppen og noe som infiserer hjernen min med gift hver dag.

Hva jeg egentlig vil meg dette vet jeg ikke, men åpenhet rundt dette er fint og viktig. Jeg prøver å lære meg selv at det er lov til å få hjelp når noe er tøft. Jeg trenger ikke alltid å klare meg på egenhånd.

 

destinasjoner jeg drømmer om

Jeg har vanligvis alltid vært ekstremt glad i å reise og har vært utallige steder , men nå i lang tid har det sagt helt stopp. Hvorfor tror jeg egentlig bare er at jeg trives så utrolig godt her jeg bor. Jeg har rett og slett bare vært utrolig fornøyd med bosituasjonen min, noe som kun er helt supert.

Verdens beste roomie er utrolig eventyrlysten selv og skriver mye om reiser. Hun har helt klart fått reiselysten min til å vokse igjen og nå er den er endelig tilbake. Nå vil jeg reise jorden rundt.

Jeg vil lære om Sør- Afrikansk historie, sykle gatelangs i Amsterdam, danse i Colombia, dra på markeder i Barcelona og øyhoppe i Hellas!

 

 

Wanties & favourites

Jeg elsker å sette sammen kollasjer med fine ting jeg liker, og her har dere noen av tingene som er mine favoritter og noe som står på ønskelisten.

Blusen fra Rails er perfekt for til sommerferien til en denim shorts og solbrune bein.

Zo skin health er jeg som dere vet veldig glad i. Denne solkremen består av faktor 50 og den bruker jeg hver dag både morgen og kveld. Huden min trenger ekstremt mye fukt, derfor tar jeg på et ordentlig lag med denne etter renserutinen min og før jeg legger meg.

GHD- børsten er et nytt tilskudd i GHD samlingen min og den er helt super for meg med flatt hår. Lipglossen fra Makiash gir en naturlig look, sitter bra og er ikke klissete, noe som er bra for en matmoms som meg. Det er ikke få ganger jeg har sittet med brødsmuler på leppen resten av dagen fordi tidligere lipglosser har vært som liiiim.

Tørrsjampoen fra Oribe lukter kjempe godt og gir godt med volum (jeg har veldig flatt hår) uten å bli for «pudder» aktig. Jeg er også ekstremt sensitiv, og denne tåler jeg veldig fint.

Sports-BH’en fra Puma er en wantie. Den er rett og slett super fresh!

Armebåndet One Bracelet er et armebånd som selges hos Gina Tricot i disse dager. Dette er et armbånd som står opp for vold mot kvinner og kvinners rettigheter. Jeg har selv et som jeg går med for å vise at jeg støtter kvinners rettigheter. Alle inntektene går til UN Women og deres prosjekter.

1. Overdel Rails, kr 883  2. Zo Skin Health Sunspray, kr 865  3. GHD hårbørste, kr 279  4. Lipgloss fra Makiash, kr 119  5. Tørrsjampo fra Oribe, kr 489  6. Sports-BH fra Puma, kr 600  7. Onebracelet, kr 99