Pernille Juvodden

Wanties & Favourites

Gode produkter og basics er alltid en god ting. Jeg har plukket meg ut noen godbiter jeg har på ønskelisten, men også noen favoritter jeg har fra før. Blant annet Bodylotion fra Elizabeth Arden som er et av mine favorittmerker innenfor hudpleie. Anti- Age krem fra Obagi som virkelig strammer opp i maska, haha. Denne bruker jeg under solfaktor 50 morgen og kveld. Også har vi den fine blå overdel fra Samsøe & Samsøe som jeg hadde på meg på noen innlegg tilbake. Klarer ikke helt å glemme den, så den er en wantie! Den er fra Pre-fall 17 kolleksjonen for de som lurer på det.

Kjolen fra Rails er perfekt både til byferie og strandferie. Buksen fra Gestuz passer ALLTID og skoene fra Since er de perfekte «slenge på seg»- skoene og likevel gjør de et antrekk sexy. Undertøy fra Sloggi fordi undertøyet deres er noe av det mest komfortable jeg har hatt i skuffen. God kvalitet og sitter fint på under klær.

 

 

 

1.Kjole fra Rails, kr ukjent  2. BH fra Sloggi, kr 299 3. Underdel fra sloggi, kr 129 4. Anti-Age krem fra Zo Skin health, kr 1995 5. Body lotion fra Elizabeth Arden, kr 240 6. Overdel fra Samsøe & Samsøe, kr 2499 7. Sko fra Since, kr 2900 8.Bukse fra Gestuz, kr 799


Her er et tips til deg som har sensitiv hodebunn, sliter med fett hår,  for deg som bryr deg om hva du putter på kroppen og som er opptatt av kvalitet. Original Mineral er hårpleie serien jeg bruker daglig. Dette er et merke som har oppstandelse i Australia og som er en organisk hårpleie serie. De som fører denne serien i Norge har også Organic Hairspa som jeg har anbefalt tidligere som også er organisk og en stor favoritt. For meg som er ekstremt sensitiv er det viktig med gode oljer og næring til håret. Tidligere har jeg måttet vaske håret hver eneste dag da jeg reagerte på alle produktene jeg testet, men etter at jeg begynte med Organic Hairspa og nå Original Mineral kan jeg gå opptil 7 dager uten å merke noe form for kløe & svie og håret ser fortsatt fresht ut.

Før jeg farget håret hvitt brukte jeg sjampoen og balsamen øverst til venstre som heter «Maintain The Mane». Disse lukter magisk og er utrolig drøye i bruk. Disse inneholder deilige oljer og gir deg en ordentlig ren følelse.

Nå som håret er hvitt er det viktig å tilføre blått, så derfor har jeg nå gått over til serien for blondiner og så langt er jeg veldig fornøyd. Dette er for å holde gulfargen borte. Disse produktene heter «Conquer Blonde».

Hårkuren jeg bruker heter «Seven Day Miracle» og den er en fuktighets givende maske. Et must-have for meg som har naturlig frizzy hair.

Etter vask og kur tilfører jeg en liten ert med gold smoothing balm i lengdene, og sprayer så over med «know knott» som er en balsam spray. Sistnevnte lukter fersken og er nesten til å spise opp.

Det var frisøren min @MiriamAndresenStyling som anbefalte meg disse og kan fåes i salongen hennes i Vibes Gate 1 i Oslo. Dette er rett ved siden av Bogstadveien.

annonse

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din kommer ikke til å publiseres.