Pernille Juvodden

Wanties & favourites

Jeg elsker å sette sammen kollasjer med fine ting jeg liker, og her har dere noen av tingene som er mine favoritter og noe som står på ønskelisten.

Blusen fra Rails er perfekt for til sommerferien til en denim shorts og solbrune bein.

Zo skin health er jeg som dere vet veldig glad i. Denne solkremen består av faktor 50 og den bruker jeg hver dag både morgen og kveld. Huden min trenger ekstremt mye fukt, derfor tar jeg på et ordentlig lag med denne etter renserutinen min og før jeg legger meg.

GHD- børsten er et nytt tilskudd i GHD samlingen min og den er helt super for meg med flatt hår. Lipglossen fra Makiash gir en naturlig look, sitter bra og er ikke klissete, noe som er bra for en matmoms som meg. Det er ikke få ganger jeg har sittet med brødsmuler på leppen resten av dagen fordi tidligere lipglosser har vært som liiiim.

Tørrsjampoen fra Oribe lukter kjempe godt og gir godt med volum (jeg har veldig flatt hår) uten å bli for «pudder» aktig. Jeg er også ekstremt sensitiv, og denne tåler jeg veldig fint.

Sports-BH’en fra Puma er en wantie. Den er rett og slett super fresh!

Armebåndet One Bracelet er et armebånd som selges hos Gina Tricot i disse dager. Dette er et armbånd som står opp for vold mot kvinner og kvinners rettigheter. Jeg har selv et som jeg går med for å vise at jeg støtter kvinners rettigheter. Alle inntektene går til UN Women og deres prosjekter.

1. Overdel Rails, kr 883  2. Zo Skin Health Sunspray, kr 865  3. GHD hårbørste, kr 279  4. Lipgloss fra Makiash, kr 119  5. Tørrsjampo fra Oribe, kr 489  6. Sports-BH fra Puma, kr 600  7. Onebracelet, kr 99

 

 

annonse

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din kommer ikke til å publiseres.