Pernille Juvodden

Floating

Våknet opp til vinterland og selv om jeg lengter etter sommer så gjør nysnø meg alltid like glad. Jeg sitter på PUST og jobber med roomie som holder på med sin nye reiseblogg, den blir sååå fin! Etter frokosten i går avlyste jeg hele dagen og ble hjemme litt ufrivillig, men slik blir det noen ganger når det lave stoffskiftet velger å plutselig dukke opp.

Senere i dag skal jeg på parfloating med kjæresten som han fikk i julegave av meg. For dere som ikke vet hva det er, så er det en tank/et rom hvor det er fylt opp med store mengder saltvann slik at du bare ligger og flyter i en times tid. Her er det stjernehimmel, deilig musikk og bare helt rolig atmosfære. Jeg har vært spent på dette lenge, så dette gleder jeg meg veldig til!

Antrekket er fra Gina Tricot

I morgen skal storebror komme på besøk for å lære meg og roomie litt om film. Rett og slett ha et lite kreativt døgn, noe som er høyst nødvendig. Jeg har utrolig lyst til å komme i gang med dette vlog greiene jeg har tenkt så lenge på, så håper jeg kan lære noen knep av brutters!

annonse

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din kommer ikke til å publiseres.

Én kommentar