MØNSTER OG MATERIAL MIX

Den største gleden jeg får ved å kle meg, er ikke om andre syns det jeg har på meg er fint. Men det er følelsen jeg får av å være ikledd ulike mønstre, materialer og stoffer som matcher på en måte som gir meg en nærmest (“orgasmisk-følelse”). Jepp. – Sånn ser jeg på det!!!  Høres kanskje litt nørd ut, men jeg er jo litt rar da 😉

Jeg gleder meg skikkelig over å ha på meg noe jeg syns er skikkelig fint. Som en liten fem-åring i en prinsessekjole. Og jeg kan sitte og bare se på meg selv og det jeg har på meg og fryde meg over hvor fine jeg syns plaggene er sammen.

Som den markisen jeg går forbi daglig oppi gaten hvor jeg bor, som har et så klart, fint, blåstripet stoff som gjør at jeg får lyst til å lage sko av det. Ja jeg har en liten skodesignerdrøm i magen min!!! Anyone?

Åh! Vil du ha en liten fun fact til om meg? Jeg ser alltid ned på skoene mine når jeg går.. Hahaha. Så mye elsker jeg sko <3 Og for meg har det ingenting å si om skoene mine er Celine eller Zara, det er utseendet på skoen som teller og da spesielt at skoen har en fin hæl.

Vest By Malene Birger // skjorte By Malene Birger // bukser Zara // støvletter Zara // veske By Malene Birger // ring Hasla //

annonse

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din kommer ikke til å publiseres.