NEW IN: PERSISK TEPPE

Et nytt teppe i stua, ble en veldig god løsning på problemet jeg har hatt med at jeg syns parketten vår er altfor varm i tonen.

Med en gang jeg la teppet under spisebordet, forandret hele atmosfæren i stua seg med en gang. Alt kom så mye bedre frem og ble så mye freshere. Så jeg kan virkelig anbefale dere å satse på tepper istedet for å bytte ut parketten sånn som jeg var inne på..

Teppet mitt er en persisk variant som jeg fant på Jotex. Aldri sett persiske tepper som er grå i tonen før.. Sååå fint!!! Det ser ut til at alt jeg bestilte fra Jotex allerede er utsolgt,men du finner mase fine tepper HER. (SPONSET)

Jaja, da er det vel på tide for meg å drikke opp morgenteen min og komme meg ut av døra! Har en del ærend å fikse før vi forhåpentligvis tar påskeferie. Nemlig en liten sjanse for at vi drar til Marbella iløpet av helgen og blir der i påsken. Om bare flybillettene  blir bittelittegranne billigere. Er jo galskap å betale like mye som å reise til Australia bare for litt sol på kroppen. Men vi er veldig fristet til å gjøre det..

annonse

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din kommer ikke til å publiseres.

4 kommentarer

    • Hehe, vi er meg og samboeren min Patrick! Vi har vært sammen i tre og et halvt år snart, men han slipper å bli blogget så mye heldigvis for han 😉

  1. Hvor er den superfine trenchcoaten med blomster fra?
    Så den i en artikkel? Så fin! 💕

    • Hei 😉 Den er fra det norske merket Moiré. Sååå fin!!!

      Klem N.