MINE DIOR FAVORITTER

Magi på boks!

Det er forholdet jeg har til Dior sin Hydra Life fuktighetskrem (den blå krukken på bildet). Jeg får nesten en lykkerus hver gang jeg fører den på ansiktet mitt. Og dette er ikke noe jeg får betalt for å mene noe om, dette er ren skjær gledesrus over fantastisk fuktighet til huden. Det er en seriøs forbruksvare for meg!

Nylig har jeg også begynt å teste ut Extra plump – smooth balm mask (den ferskenfargede krukken på bildet). -En maske du har på i 20 minutter og som gir en masse masse fuktighet til huden din. Jeg bruker den et par ganger i uken (eller egentlig så ofte som jeg føler for det!). Perfekt etter en stressende dag på jobb eller når du har vært ute og flydd. Ellers bruker jeg rensevannet (den rosa flasken du ser til venstre) til å fjerne sminke og smuss fra ansiktet med. Og den grønne flasken til å vaske/rense ansiktet morgen og kveld.

Og det er i bunn og grunn de produktene jeg bruker på daglig basis! Mer trenger du simpelthen ikke. Bortsett fra ansiktsvannet fra Elisabeth Arden som jeg har skrevet om tidligere da.. Det er jeg også helt avhengig av..

annonse

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din kommer ikke til å publiseres.