MORRIS LADY

På bildet: Stripete skjortekjole fra Morris Lady.

Jeg er supersvak for striper og denne kjolen blir med ett mye mer spennende når du styler den til et par blomstrede bukser, lekne sko i samme fargenyanse som buksen og en stråveske!

-Klassisk preppy og gammeldags chic eleganse, inspirert av gatene i Paris, Milano og Roma er det som stilmessig beskriver Morris Lady som merke. Morris Lady ble etablert i 2013 og inspireres av kvinner som Coco Chanel, Jackie Kennedy og Audrey Hepburn – alle med et glimt i øyet og sterke, elegante holdninger.

 

På bildet: Hvit skjorte og tørkle i halsen fra Morris Lady.

Den klassiske hvite skjorten er en evig stayer i garderoben min! Den kan fint styles med en klassisk jakke, et par jeans og et lekkert tørkle i halsen.

-Mote og trender endres fra sesong til sesong. Morris Lady er spesielt opptatt av at stil ikke trenger være drevet av trender, ofte gjenopptas derfor heller gamle klassikere og får et helt nytt liv med oppdatert design, nye farger og/eller materialer.

 

På bildet: Matchende sett og tørkle fra Morris Lady.

 Jeg elsker matchende sett, og da spesielt bukser som er vide i bena og en skjorte som sitter perfekt etter! Det gir meg en lang og slank silhuett. Og mønsteret gir antrekket et kult helhetsinntrykk. En klassisk veske og et par sko som tar opp fargene i resten av antrekket utgjør prikken over i´en. 

”We prefer the word curious – and as a brand you could say that we´re style curious.”

Innlegget er gjort i samarbeid med Morris Stockholm!

annonse

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din kommer ikke til å publiseres.

Én kommentar

  1. Skal ikke innlegget merkes med annonse øverst hvis det er reklame? Eller er det ikke reklame, men mer sånn samarbeid? Blir aldri klok på reglene, hehe 😉