SUNNY SIDE UP!

Guri Malaga! Nå er det faktisk over en uke siden jeg har oppdatert dere her inne.. Det er jo altfor dårlig! Men jeg kan skylde på at det har skjedd så mye gøy den siste uken at tiden rett og slett ikke har strukket til.. For selvom mange av dere kanskje tror at det nærmest må være umulig og ikke ha tid til blogging i hverdagen så tar det faktisk ganske mye av tiden!

Blant annet hadde vi et garderobesalg forrige lørdag, det var en så stor suksess at det vil jeg gjøre snart igjen! (Endelig fikk jeg råd til å betale skatten jeg manglet penger til!! Haha.. Det glamorøse bloggelivet!)

Fremdeles litt usikkert hva som skjer med ELLE Norge og min fremtid på denne plattformen, men jeg trives så godt her så jeg  krysser alle fingre og tær for at jeg får fortsette å være her litt til. Men jeg kommer alltid til å ha en blogg, det er helt sikkert. Nå har jeg blogget i 9 år og jeg ser for meg at jeg hvertfall skal blogge i 9 år til!!!

Jeg kom hjem fra verdens deiligste ski og slalåm retreat i Åre på onsdag – herregud så deilig det er å starte dagen kl 8 med yoga. Det skal jeg fortsette med. Man får så mye energi! Jeg skal fortelle dere alt om turen til Åre med Peak Performance i et senere innlegg, men nå er det ut i solen og ta bilder til et samarbeid jeg skal skrive mer om i neste innlegg.

Og gjett hva som nettopp tittet frem fra bak skyene. Solen! Dette blir en bra dag dere 😉

annonse

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din kommer ikke til å publiseres.