Plat du jour

Foto: Guri Heli

Un plat du jour s´il vous plait! En dagens tallerken vær så snill betyr nå det 😉

Nå skal jeg være skikkelig ærlig med dere og innrømme at jeg kjeder meg så villt mye i Oslo! Bare drømmer om at jeg kunne knipse hele meg og garderoben min til Paris, London, New York, Milano, Marbella eller you name it. Skulle gjerne ha reist hver uke jeg dere! Drømmejobben for meg hadde vært en hverdag med en masse reisedager. Jo mer hektisk det bedre.

Jeg får en egen brennende energi inni meg når jeg ikke er i Oslo. Når jeg er hjemme syns jeg dagene bare er en rekke montone og hjernedøde hverdager hvor ingenting skjer. Det har jo selvfølgelig noe med å gjøre at jeg freelancer og ikke jobber hver dag! Så nå har jeg vel igrunn bestemt meg for at det er på tide å få seg en fast jobb. Og den jobben trenger overhodet ikke være i et moteblad (de to som er igjen i det landet her..), men jeg kunne tenkt meg å jobbe med både sosiale medier eller bare hjelpe bedrifter å tenke kreativt. Jeg vil være med på å skape noe og få en hektisk hverdag igjen.

Ååå som jeg savner mine glansdager i Stylemag hvor jeg hadde så mye jobb hver dag at jeg ikke orket gjøre annet. Jeg kan gjerne jobbe fra morgen til kveld jeg, bare det er noe jeg brenner for! Så nå sitter jeg på FINN.no i ett sett og leter etter en jobb. Bare å komme med forslag hvis dere har noen tips til en stilling som kan være noe for meg!?

Ellers kan jeg melde at jeg denne fredagen har ligget rett ut med mensensmerter, så forbaska kjedelig. Jeg kan ikke huske sist gang jeg hadde så vondt i magen jeg.. Tenker jeg faktisk må sjekke det til uken.. Hypokonder som jeg er innbiller meg jo at jeg har fått alle mulige sykdommer. Haha.

Men nå skal jeg hvertfalle ta en tur til butikken og kjøpe smågodt og noe digg mat (er alene hjemme idag), tenne lys i stua og bare kose meg foran TV´en.

Ha en fantastisk fredagskveld alle sammen!

annonse

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din kommer ikke til å publiseres.

2 kommentarer

  1. Lykke til med jobbsøking! Sender tips hvis jeg komner over noe, men hva slags utdanning/kvalifikasjoner har du?