Marte Portrett Marte

ELLE-villt

image-1
Torsdag var det duket for ELLE-fest, årets beste fest og blant dagene jeg gleder meg aller mest til i løpet av ett år. Forventningene er derfor skyhøye, og skal jammen si at forventningene ble innfridd! Jeg vil bare ha hele kvelden eeen gang til! Jeg hadde på meg kjole fra Iro, sandaler fra Zara og clutch fra Givenchy.
theWardrobeEditor-3852
Bilde lånt av Nina Buzzi

Trendsales

NO_NB25_maren
Denne uken har jeg valgt ut mine festivalfavoritter hos nettsiden Trendsales.no! Trendsales er Skandinavias største motebazar med kjøp og salg designvarer. Det har lenge vært veldig poppis i Danmark, og holder på å bli like så stort her til lands – verdt å sjekke ut!

The one and only

g2
g1
g3
Finnes det noe hottere enn Gisele Bundchen!? Disse bildene som er skutt av Mario Testino for Vogue Brasil, er helt spinnville og jeg eelsker de!

Holy moly

© CHANEL
Jeg sitter å samler bilder til neste ELLE Shopping, og i dag kom jeg over denne Chanel-vesken. Kan det bli kulere? Jeg skal opprette en ønskeliste asap, og denne skal være på topp!
Chanel bag F13 027

Roadtrippin

bilde
Forrige uke var jeg på en veldig spennende tur til både København og Stockholm, har nemlig ett superspennende prosjekt på gang. Her med grunnlegger og sjefsdesigner for Stylein.
bilde(1)

The icon

talitha2

talitha3

talitha1

Nå som glam-bohem-ånden er over meg er 60talls-ikonet Talitha Getty en STOR inspirasjonskilde. Denne frøkna og disse bildene er fantastiske!

Wishlist

wishlist april
Jeg er veldig glad i SS13-looken til Saint Laurent og Isabel Marant, og vil aller helst ha en stil som er det jeg vil kalle glam-rock-bohemsk. 1. Selvom jeg aldri har vært fan av vest, er denne fra H&M veldig kul 2. perfekt shorts fra Hunkydory 3. frynseveske fra H&M 4. topp fra H&M 5. perfekt maxikjole fra Zara 6. armbånd fra Isabel Marant 7. snakeballerinas fra Pretty Ballerinas 8. topp fra Zara 9. bohobluse fra Hunkydory

Fashion overload

bilde-24

I dag har Caro og jeg samlet en hel haug (!) med godsaker og vært på en FAB shoot med heelt vill styling. Jeg GLEDER meg til saken er på trykk i juli-nummeret, det blir ordentlig hissig…

The leatherjacket

IMG_1989

IMG_2001

I går var jeg rundt på flere pressekontorer for å se på høstens kolleksjoner, og det er bare å glede seg. Noen favoritter så langt er Custommade, Day Birger et Mikkelsen, Marte Frisnes og selvfølgelig By Malene Birger som alltid har mye lekkert. Jeg tenker å legge ut bilder av dette senere. Inntil min nye, perfekte svarte skinnjakken er på plass, så bor jeg i denne rosa skinnjakken fra Diesel. Diesel har tatt seg opp ekstremt de siste sesongene, det som er i butikk nå og det som kommer til høsten er verdt å sjekke ut.

Jakke fra Diesel, skjorte fra Zara, jeans fra BLK DNM, kjede fra Glitter, veske fra Balenciaga og pumps fra Notabene.

Presseuke dag 1

IMG_1940
Presseuken hvor AW13-kolleksjonene blir vist frem er i gang, og her er en liten samling fra dagens runde. De superkule smykkene over er fra en ny norsk designer, kalt Tom Wood. De til høyre står på ønskelisten min!

IMG_1946

IMG_1948
Boho-bluser og frynsefeber fra Odd Molly.
IMG_1957
Stella McCartney for Adidas har det fineste treningstøyet. Disse skoene gjør at du gleder deg til trening.. ihvertfall de første gangene.
IMG_1961
Hos SAND henger lookbooken innrammet på veggen. Akkurat nå er jeg veldig gira på å fikse en lignende vegg hjemme i stuen.
IMG_1974