Mari Portrett Mari

Matchy matchy

Von Furstenberg ham F14 003

Ja, det er uten tvil litt 80-talls, men jeg synes det kan være utrolig fint å matche fargen på øyenskygge, lepper og kinn om det blir gjort riktig.

Slik som på visningen til Diane Von Furstenberg denne høsten, hvor fargene er like, men skilles ved hjelp av blanke og matte teksturer på øyne og munn. Det gir en veldig fin, litt dukkeaktig effekt.

Brow Artist Plumper

LOréal-Paris-Brow-Artist-Plumper-Color-Riche-Le-Sourcil-eyebrow-pencil-9

Snakk om tre-i-én produkt! Høstens store favoritt for min del er «Brow Artist Plumper» fra L’Oréal Paris. Tidligere har jeg jevnlig farget brynene mine mørkere siden jeg naturlig er ganske lys. Så har jeg hver dag fylt i brynene med en et øyenbrynspudder, før jeg har festet dem med en gel éeller litt hårspray. Nå tar jeg alle disse stegene i én, siden denne øyenbrynsgeléen både gir farge, inneholder fibre som gir fyldigere bryn og gelé som setter fasongen på samme tid. Synes også at det ser mye mer naturlig ut på denne måten.

Har aldri følt meg helt komfortabel med farget øyenbrynsgelé tidligere, det har enten vært feil fargenyanse eller gitt et litt for hardt resultat. Denne traff jeg blink med fra første stund. Helt klart fast inventar i sminkepungen fra nå av! Kommer i to ulike nyanser og en helt blank variant.

Chanel N°5 <3 Jasmine

g4

g1

Nå er jeg vel hjemme fra en helt fantastisk tur i Grasse, hvor jeg fikk se innhøstingen og produksjonen av jasmine-blomstene som brukes for å lage Grasse Jasmine Absolute – en veldig viktig ingrediens i Chanel N°5. Her kommer noen bilder fra turen:

g5

g3

g2

Duften som slår imot deg når du går ut av bilen og på markene er helt utrolig! Nå på tampen av sesongen er det 48 plukkere som jobber hver morgen med å høste alle blomstene som har blomstret i løpet av natten. Blomstene må plukkes tidlig sor at kvaliteten ikke skal forringes. Det brukes en helt spesiell teknikk når blomstene plukkes, slik at man ikke ødelegger for videre blomstring.

g8

g7

g12

Inne på fabrikken fikk vi se prosessen hvor de plukkede blomstene gjøres om til Absolute. Når plukkerne har samlet 250 kg blomster, kan tanken fylles. I gjennomsnitt plukker hver person 500 gram jasmin per time, og 1 kg jasmin består av 8.000 blomster.

g14

g11

g6

Her er prosessen i gang, og blomstene må gjennom mange ledd som går over flere dager før det endelige resultatet er klart.

Og så må jeg ikke glemme et av høydepunktene på turen…

g9

… da jeg fikk møte denne mannen, Jacques Polge. Han er parfymøren som har jobbet for Chanel siden 1978 og har skapt dufter som Coco Mademoiselle, Allure, Chance og Coco Noir for å nevne noen. En fin rekke bestselgere der ja!

Grasse

grasse

I morgen går faktisk en drøm i oppfyllelse for min del. Jeg reiser nemlig til Grasse i Frankrike, som har vært verdens parfymehovedstad i over 200 år. Det er her blomstene til de største parfymene høstes inn, og jeg skal være med!

Jeg har ønsket å dra til Grasse og oppleve hvordan duftene skapes helt utrolig lenge. Byen har et helt spesielt klima, som gjør at rosene og jasminen som vokser her er har en unik duft. Jeg skal være med på innhøstingen av ingrediensene som brukes i den mest ikoniske duften i verden, Chanel No 5.

Lover å blogge fra turen når jeg er tilbake!

Gucci Cosmetics

Gucci-makeup-inspiration-makeup-by-Pat-McGrath

gucci

Gucci lanserer egen makeuplinje denne måneden, og ifølge produktbildene leverer de nøyaktig det man kan forvente av Gucci – sexy og glamorøse produkter som oser av luksus.Det er ingen ringere enn Pat McGrath som er kreativt ansvarlig for makeupen, naturlig nok siden det også er hun som står bak makeupen du ser på visningene til Gucci. Ansiktet utad på makeup blir Charlotte Casiraghi, som har vært Gucci-muse i årevis.

Gucci Makeup består av Gucci Eye, Gucci Face, Gucci Lip og Gucci Nail, i tillegg til egne børster og primerprodukter for huden.

Synes det ser knallfint ut, og siden jeg drar til Roma denne uken får jeg endelig muligheten til å sjekke det ut på nært hold!

Weekend <3

knot

Ønsker dere en nydelig helg med dette fine bildet av Magdalena Frackowiak for Vogue Paris <3

Nike 7 Day Reboot

netasoprter

Net-A-Porters nye seksjon med sportstøy og utstyr (fiffig nok kalt Net-A-Sporter) har lansert en syv dagers video-bootcamp man kan følge . Der har Nike-trener Joslyn Thompson og ernæringsfysiolog Rosemary Ferguson laget en plan med varighet på en uke som skal få deg i form ved hjelp av trening- og kosthold.

Hver dag denne uken legges det ut en ny video, og siden jeg sliter litt med treningsmotivasjonen for tiden og drar på ferie om en uke, er dette helt perfekt for meg. Så deilig det er å bare følge en plan uten å måtte tenke så mye!

Sjekk ut videoene under om du også trenger litt inspirasjon og følg med på net-a-porter.com for flere videoer.Smashbox

smashbox

Smashbox er et merke jeg merker at jeg liker veldig godt. Jeg har nå prøvd en god del produkter derfra, og jeg har aldri testet et produkt jeg ikke har likt. De er både nyskapende og morsomme samtidig som de virkelig gjør jobben. Og så liker jeg at prisen er ganske overkommelig også.

Akkurat nå bruker jeg denne primeren under foundation for å prøve å holde urenhetene i sjakk. Den inneholder salisylsyre, føles veldig lett og fin på huden og skaper en jevn overflate. Skal jeg på trening smører jeg ofte bare på denne etter jeg har renset huden, i stedet for dagkrem. Har du ikke prøvd primerene fra Smashbox ennå, kan de anbefales på det varmeste. Det finnes faktisk rundt ti forskjellige varianter tilpasset ulike behov, enten det er å matte ned, gi fuktighet, fargekorrigere, dempe pigmentflekker – ja, det aller meste. Finnes på Kicks-parfymerier og koster 260 kr.

My Burberry

loader-screen-bg-large-3

my-burberry-fragrance-ad-campaign-kate-cara

my-burberry-fragrance-ad-campaign-kate-cara2

Her er altså kampanjebildene for den nye duften fra Burberry, med selveste Kate Moss og Cara Delevigne foran kamera. Selve duften heter My Burberry og er en blomsterduft inspirert av den ikoniske trenchcoaten fra Burberry.

Duften beskrives faktisk som en «en trenchcoat på flaske», og om den dufter like bra som kampanjebildene ser ut, så lover det veldig godt..!