Mari Portrett Mari

Takk for nå!

Vogue-Paris_November_2013_Figures-de-proue_by_David-Sims-13

Etter snart tre fantastiske år i ELLE har jeg funnet ut at det er på tide å bryne seg på noe nytt. Og det innebærer også at dette blir mitt siste innlegg på denne bloggen (som har fått lide litt de siste ukene, stakkars). Etter jul venter nye utfordringer, men heldigvis blir jeg værende her i Egmont og kommer til å treffe på de fine kollegaene mine her titt og ofte.

Vil bare si tusen takk til dere som har fulgt meg her inne og alle tilbakemeldinger jeg har fått, det setter jeg enormt stor pris på! Og hvem vet, kanskje det begynner å klø i bloggfingrene mine igjen om en stund, men foreløpig blir det greit med en pause. Det jeg vet er at det kommer en ny, fantastisk dyktig person som skal ta over for meg, som også kommer til å blogge om skjønnhet for ELLE. Så hold utkikk over nyttår!

Ha en riktig god jul og nyt den til fulle!

Klem Mari

annonse

Fineste

Paul e Joe bbt S15 007

Den perfekte hveradgsmakeupen her vist på Lindsey Wixson fra visningen til Paul & Joe. Plettfri hud, velformede bryn, naturlige lepper og ekstra svart maskara. Voilà!

Tom Ford Beauty

2013-SPRING-ICONIC-BEAUTY_DPS_LOGO

Tom ford Makeup for Summer 2014 04

Da jeg hørte at Tom Ford skulle komme til Norge i høst, ble jeg utrolig glad, men gleden sank litt i brystet da jeg fikk høre at det kun er Sverige som får fullt sortiment med makeup, mens Norge får duftene, neglelakk og leppestift. Men det var ingen vits i å ta sorgene på forskudd, for de flinke damene på Gimle Parfymeri har på utrolig vis klart å få hele makeupserien i sortiment, som de eneste i Norge! Det vil være i butikk fra april til neste år.

Jeg var i London tidligere i høst og fikk en gjennomgang av produktene, og det er helt fantastisk lekre produkter. Gleder meg spesielt til å prøve foundationen og kontureringsproduktene, i tillegg har han noen utrolig lekre øyenskyggepaletter. Vel verdt å vente på!

Julegavetips

chanel

Jeg har helt utrolig julestemning for tiden, det må være mange år siden sist! Julegavene har jeg ikke kommet så godt i gang med ennå dessverre, og siden dette sikkert gjelder flere enn meg må jeg bare tipse om denne fantastiske highlighteren fra Chanel. Finere venninne-gave finner du ikke! Pudderet er formet som Coco Chanels favorittblomst camelia, og gir både gull- og sølvskimrende glød til ansiktet, kravebein, skuldre og utringning.

Kjempefint også å legge over annen øyenskygge for å få et lett skimrende slør og en skikkelig fin partyeffekt. Highlighteren er i parfymeriene nå i et begrenset antall, så vær rask på labben om du vil sikre deg et eksemplar!

Trenger du flere julegavetips har vi i ELLE-redaksjonen lagt ut hele 100 julegavetips på ELLE.no i dag. Sjekk det ut her!

På budsjett

nyx

Jeg har skrevet en liten sak på ELLE.no om hvilke produkter det lønner seg å bruke penger på, og hvilke produkter du fint kan kjøpe rimeligere. Du kan lese saken HER!

Tenkte samtidig å tipse om en stor budsjettfavoritt hos meg, og det er de nudefargede leppeproduktene fra Nyx Cosmetics. De har helt utrolig fine hudfarger både på leppestifter og lipgloss (skjønner ikke at det skal være så vanskelig for andre merker å få til det samme..?) – og prisen er kjempefin!

Produktene fås enda rimeligere om du kjøper fra nettbutikker i USA, men jeg kjøper en del av mine ting på Nelly.com blant annet. For eksempel lipglossen på bildet over som heter Miami Babe og koster den nette sum av 90 kroner.

Hårfavoritt

1_(550)

Et produkt jeg er totalt avhengig av er Mythic Oil Oil-in-Cream fra L’Oréal Professionnel. Det er som en hårolje i kremform og er derfor perfekt å bruke for meg som har mye brusete småhår og slitte tupper. Det legger håret mye bedre enn en vanlig hårolje gjør, og gir like mye næring uten at håret lett kan føles fett.

Nå kommer den også i en ny versjon med varmebeskyttelse mot ekstra høye temperaturer. Så hvis du bruker mye varmeverktøy og har slitte tupper eller hår som lett bruser seg, så er denne perfekt! Fås kjøpt i frisørsalonger som fører L’Oréal Professionnel.

På pulten

bilde 2

Her er fire favoritter på pulten min akkurat nå:

– Den splitter nye desemberutgaven av ELLE!

– En helt fantastisk håndskrubb fra Essie, perfekt for høsttørre hender.

– Den fineste gråbeige neglelakken fra Nails Inc (Porchester Square heter den)

– Sugar Lemon Blossom Lip Butter fra Lalicious har naturlige ingredienser som gir silkemyke lepper.

Rodial Makeup

rodial-beauty-4-vogue-28oct14-pr_b_1440x960

rodial-beauty-1-vogue-28oct14-pr_b_1440x960

rodial-beauty-2-vogue-28oct14-pr_b_1440x960

Et merke som jeg liker veldig godt er britiske Rodial, som er kjent for sine morsomme, men høyst effektive produkter. Nå lanserer de en egen makeup-linje, med modellen Daisy Lowe som kampanjemodell. Det som er spennende med denne kolleksjonen er at den består av kontureringsprodukter. Tanken bak er at makeupen skal skulpturere huden med farge på samme måte som Rodials hudpleie forandrer huden ved hjelp av aktive ingredienser.

Som alle Rodial-produkter har også makeupen flere funksjoner. Flere av produktene er tilsatt hyaluronsyre for å tilføre huden fuktighet, fylde og glød, i tillegg til andre hudpleiende ingredienser for dobbel effekt. Produktene kommer i naturlige beige og brune nyanser som er flatterende på alle.

Jeg kjenner jeg har lyst til å få kloa i flere av disse, spesielt når jeg ser bidlet av Daisy over. Her i Norge er det vel kun enkelte nettbutikker som fører Rodial for tiden så vidt jeg vet, men jeg håper de tar inn dette i tillegg!

Clarisonic Luxe

Clarisonic_Grouping_034_SO_Final

Om du som meg har blitt helt avhengig av Clarisonic-børsten, kan du glede deg over at det nå lanseres tre nye, luksuriøse børstehoder. Denne kolleksjonen kalles Luxe på grunn av de ekstra lange og myke børstehårene, som skal gi en mer effektiv og skånsom rens som passer ekstra godt til moden eller tørr hud.

Til ansiktet kommer børsten Cashmere Cleanse, mens det også kommer en egen børste kalt Satin Precision beregnet for de mest delikate områdene i ansiktet, som nese, lepper og øyepartiet. Den tredje børsten heter Velvet Foam Body og er beregnet for å bruke på kroppen om du har Clarisonic Plus-modellen. De lange børstehårene skal gi en ekstra masserende og skummende effekt, som øker den rensende følelsen i huden.

Børstehodene koster kr 210 og selges hos Kicks og på Kicks.no.

Juvelfarger

lanc2

lanc1

Jeg elsker de dype juvelfargene som Lancôme har valgt på makeupen til sin høstlook. Det gir en veldig dramatisk effekt og er flatterende til de fleste.

Jeg liker ekstra godt lilla- og burgunderfargen på både øyne og negler, superfresht i kombinasjon med mørkt gull og svart eyeliner til fest.