Mari Portrett Mari

Hårfavoritt

1_(550)

Et produkt jeg er totalt avhengig av er Mythic Oil Oil-in-Cream fra L’Oréal Professionnel. Det er som en hårolje i kremform og er derfor perfekt å bruke for meg som har mye brusete småhår og slitte tupper. Det legger håret mye bedre enn en vanlig hårolje gjør, og gir like mye næring uten at håret lett kan føles fett.

Nå kommer den også i en ny versjon med varmebeskyttelse mot ekstra høye temperaturer. Så hvis du bruker mye varmeverktøy og har slitte tupper eller hår som lett bruser seg, så er denne perfekt! Fås kjøpt i frisørsalonger som fører L’Oréal Professionnel.

annonse

Countdown

2345846_fpx.tif

Snart er adventstiden her, og jeg tror aldri jeg har gledet meg sånn til jul før noen gang! Jeg googlet «når er det lov å pynte til jul» i går og ble litt deppa da jeg skjønte at det egentlig ikke er helt innafor før første søndag i advent.

Men julekalender må man selvfølgelig ha, og for skjønnhetsjunkies trengs det noe annet enn sjokoladekalender for å få opp stemninga på morgenen. I fjor skrev jeg om neglelakkalenderen fra Ciaté, som kommer i ny versjon dette året. Men personlig ønsker jeg meg julekalenderen fra Benefit i år!

Jeg synes produktene er så bra og morsomme, og selv om jeg har testet en del er det ganske mye jeg ikke har fått prøvd ennå. Da er det genialt med en julekalender full av prøver på de mest populære produktene. Den heter Candy-Coated Countdown og koster rundt 600 kroner. Kan bestilles flere steder på nett, blant annet på Asos.com

På pulten

bilde 2

Her er fire favoritter på pulten min akkurat nå:

- Den splitter nye desemberutgaven av ELLE!

- En helt fantastisk håndskrubb fra Essie, perfekt for høsttørre hender.

- Den fineste gråbeige neglelakken fra Nails Inc (Porchester Square heter den)

- Sugar Lemon Blossom Lip Butter fra Lalicious har naturlige ingredienser som gir silkemyke lepper.

Rodial Makeup

rodial-beauty-4-vogue-28oct14-pr_b_1440x960

rodial-beauty-1-vogue-28oct14-pr_b_1440x960

rodial-beauty-2-vogue-28oct14-pr_b_1440x960

Et merke som jeg liker veldig godt er britiske Rodial, som er kjent for sine morsomme, men høyst effektive produkter. Nå lanserer de en egen makeup-linje, med modellen Daisy Lowe som kampanjemodell. Det som er spennende med denne kolleksjonen er at den består av kontureringsprodukter. Tanken bak er at makeupen skal skulpturere huden med farge på samme måte som Rodials hudpleie forandrer huden ved hjelp av aktive ingredienser.

Som alle Rodial-produkter har også makeupen flere funksjoner. Flere av produktene er tilsatt hyaluronsyre for å tilføre huden fuktighet, fylde og glød, i tillegg til andre hudpleiende ingredienser for dobbel effekt. Produktene kommer i naturlige beige og brune nyanser som er flatterende på alle.

Jeg kjenner jeg har lyst til å få kloa i flere av disse, spesielt når jeg ser bidlet av Daisy over. Her i Norge er det vel kun enkelte nettbutikker som fører Rodial for tiden så vidt jeg vet, men jeg håper de tar inn dette i tillegg!

Clarisonic Luxe

Clarisonic_Grouping_034_SO_Final

Om du som meg har blitt helt avhengig av Clarisonic-børsten, kan du glede deg over at det nå lanseres tre nye, luksuriøse børstehoder. Denne kolleksjonen kalles Luxe på grunn av de ekstra lange og myke børstehårene, som skal gi en mer effektiv og skånsom rens som passer ekstra godt til moden eller tørr hud.

Til ansiktet kommer børsten Cashmere Cleanse, mens det også kommer en egen børste kalt Satin Precision beregnet for de mest delikate områdene i ansiktet, som nese, lepper og øyepartiet. Den tredje børsten heter Velvet Foam Body og er beregnet for å bruke på kroppen om du har Clarisonic Plus-modellen. De lange børstehårene skal gi en ekstra masserende og skummende effekt, som øker den rensende følelsen i huden.

Børstehodene koster kr 210 og selges hos Kicks og på Kicks.no.

Juvelfarger

lanc2

lanc1

Jeg elsker de dype juvelfargene som Lancôme har valgt på makeupen til sin høstlook. Det gir en veldig dramatisk effekt og er flatterende til de fleste.

Jeg liker ekstra godt lilla- og burgunderfargen på både øyne og negler, superfresht i kombinasjon med mørkt gull og svart eyeliner til fest.

Beauty Sleep

amazingspace

Når soverommet pusses opp, det er støv i hele leiligheten og man sover på en madrass på gulvet i gjesterommet med 80 prosent av klærne sine pakket i esker på loftet, er det ikke så lett å holde det hele i gang. Og med det hele mener jeg både hverdagen og utseendet. Jeg veksler mellom de tre samme buksene og genserne, bukser og genser er liksom det mest avanserte jeg orker å kle på meg, men det største problemet er faktisk huden min. Vet ikke om det er alt støvet eller det faktum at man ikke orker å lage så mye sunn mat i kaoset eller har så mye overskudd til å trene, men huden min har i alle fall begynt å gjøre opprør. Kviser overalt, med et fint lag tørr, flassete hud over. Så hva gjør man da?

Du tar frem denne ansiktsmasken fra Amazing Space, vel! Beauty Sleep Mask fra Amazing Space er som navnet sier en ansiktsmaske som skal virke på huden over natten. Du renser og peeler huden lett først, før du legger et supertynt lag med masken over hele ansiktet, inkludert huden rundt øynene. Så går du til sengs. Du våkner opp med en gjennomfuktet, glatt hud, som har jevnere overflate og hudtone, rødhet har dempet seg og den har mer glød. Det eneste jeg er lei meg for nå er at den ikke kan brukes hver dag. Tre netter i uken er maks. Så nå gleder jeg meg bare til i morgen kveld når jeg kan sove med den igjen!

PS. Om du er interessert i flere produkter som virker om natten, kan du lese denne saken jeg har skrevet på ELLE.no !

In the mist

relax

Et produkt jeg har blitt het avhengig av nå i høst, er denne ansiktssprayen fra Youngblood. De kommer i flere varianter, min heter Relax og inneholder lavendel som har en beroligende effekt. Jeg bruker den på jobb for å friske opp ansiktet i løpet av dagen, og jeg bruker den også som toner på huden når jeg renser den om kvelden.

Den inneholder også flytende grønnleire som virker sammentrekkende på porene, samt lotus og ingefær som nøytraliserer huden. I tillegg hjelper den beroligende lavendeloljen på nattesøvnen, så den er perfekt å bruke like før man legger seg. Den kan faktisk også sprayes lett over hodeputen for ekstra effekt. Dufter himmelsk!

Roberto Cavalli

tumblr_ncabsfsIur1qicobao1_1280

tumblr_ncabpw6Nft1qicobao1_1280

Roberto+Cavalli+Spring+2015+Backstage+XgGGh9JwkM3x

roberto-cavalli-bkstg-003

Alltid når jeg trenger bilder av en sexy, sotet partymakeup, søker jeg opp visningene til Roberto Cavalli. Det slår aldri feil, og det gjorde det ikke denne gangen heller. Hos Cavalli handler det alltid om sexy blikk og fokus på øyne, glødende hud og naturlig munn.

Synes denne looken er så fin til fest, og skal vel være så ærlig å si at det er sånn her jeg sminker meg hver eneste gang jeg skal ut. Ikke noe revolusjonerende greier, men det ser så bra ut og fungerer hver eneste gang. Så om du ikke har mestret denne teknikken ennå, kjøp deg en svart kajal, en brunskimrende øyenskygge (for eksempel Satin Taupe fra Mac) en god skyggepensel og svart maskara, og sett i gang med øvinga!