Mari Portrett Mari

Sommerhår

h11

h13

h14

Jeg har hatt en måneds pause fra extensions i sommer, siden det er lurt å la håret få hvile litt etter en stund. Jeg har selvfølgelig overlevd, men jeg har savnet håret mitt utrolig mye. Du kan trygt si at avhengigheten er et faktum. Og nå er det på plass igjen! Hadde time hos beste Linn på Gevir på mandag for å sette på nye Hairtalk-extensions, og jeg følte meg som et helt nytt menneske fra jeg satte første steg utenfor døren. Det er helt utrolig hvor mye håret har å si for hvordan man føler seg, alle som har hatt en dårlig hårdag kan nok sette seg inn i akkurat det.

Nå har jeg også fått helt nytt hår etter å ha brukt det samme håret som jeg satte på i oktober helt til nå. Om du vil se før og etter-bilder fra jeg satte på første gangen, kan du trykke her. Jeg er litt opptatt av å ikke bli fristet til å la håret være altfor langt når jeg først setter på ekstra, synes det ser mye mer naturlig ut når håret får være i det som er normal lengde for meg.

Nå er det ett år siden jeg begynte å miste håret mitt på ordentlig, og det er godt å se at håret er mye tykkere i bunnen nå. Kanskje om et års tid kan jeg klippe det i en bob og ha sånn passe tykkelse på det. Men slik det føles nå, kommer jeg nok til å ha Hairtalk i lang tid framover. Jeg har alltid hatt fint og tynt, ja typisk nordisk hår, og hadde jeg visst hvor enkelt og skånsomt det er å fylle i med litt ekstra hår, hadde jeg gjort det for lenge siden.

Nå drar ferden opp til Nord-Norge på ferie. Jeg håper du også nyter sommeren!

Sommer!

elle08

Nå tar jeg en etterlengtet sommerferie, men før jeg stikker av gårde må jeg bare tipse om juliutgaven av ELLE som kommer til abonnenter i dag og i hyllene på mandag. Proppfullt av deilig sommerlesning, og i tillegg får du siste utgave av ELLE Decoration gratis på kjøpet.

Jeg har blant annet skrevet en artikkel om hvordan du vedlikeholder sommerkroppen i ferien (det er faktisk ikke så mye som skal til) og hvilke skjønnhetskjøp du bør gjøre i utlandet, enten du er i USA, Asia eller ulike land i Europa. I tillegg viser én av mine favorittmodeller, Frida Gustavsson, den heiteste makeupen du kan ha i sommer. Jeg lover du vil bli inspirert!

God sommer!

Snapshots fra Paris

Tilbake fra Paris, hvor jeg var på presselanseringen for den nye duften fra Chloé som kommer til høsten. Her er noen snapshots fra turen:

paris1

Vi startet med en tur på Pont des Arts, broen som er kjent for alle hengelåsene som er festet på. Forelskede par skriver navnene sine på hengelåsen, låser den fast i broen og kaster nøklene i elven som et symbol på kjærligheten. Disse hengelåsene er nemlig en del av inspirasjonen bak den nye duften.

Så var det tid for en båttur langs Seinen, noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre når jeg har vært i Paris. Det anbefales absolutt, så fint å se blant annet Notre Dame fra en annen vinkel enn tidligere. Etter det ble vi plukket opp av biler som fraktet oss videre.

paris2

Neste stopp var blomstermarkedet Marché aux Fleurs i Paris, hvor jeg intervjuet Anne Flipo, som har skapt den nye duften. Veldig spennende å høre hvordan hun har gått fram og hvilket utgangspunkt hun startet med. Appelsinblomst er en viktig ingrediens i duften og hun fikk beskjed om at den skulle være frisk, sexy, floral og ren på samme tid. Ikke en helt enkel oppgave, kan jeg tenke meg. Og flakongen er formet som en hengelås – veldig fin!

Etterpå hadde Chloé fest på en fantastisk takterasse, hvor franske Christine & The Queens spilte og det var drøssevis av chic’e franske damer jeg kunne glane på.

Og ikke minst fikk jeg treffe Clémence Poésy, ansiktet til den nye duften. Intervjuet kan dere lese i ELLE om noen måneder!

p5

#chloéLOVESTORY

bilde

Da reiser jeg avgårde noen dager til Paris, for lanseringen av Chloe´s nye duft som kommer til høsten. Gleder meg utrolig mye, ikke minst til å intervjue hun som skal  være ansiktet til den nye duften, som er en av de vakreste og kuleste it-jentene etter min mening. Mer fra turen kommer når jeg er tilbake!

Kult-testen

coveteur

Må bare tipse dere om denne saken, siden jeg selv eeeelsker saker som dette. Jeg har som sagt et lite oppheng i kultprodukter og elsker produkter som har en historie og som aldri forsvinner fra hyllene, som for eksempel Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden.

The Coveteur har nå testet ti kultklassikere for å se om de egentlig er verdt all hypen. Jeg er enig i ganske mye av det de har kommet fram til, men ikke alt. Uansett gøy å sjekke ut om du er nysgjerrig på for eksempel vippetangen fra Shu Uemura eller øyekremen til La Mer. Sjekk ut testene her og her!

Sommerfavoritter

fav2

Jeg beklager at jeg ikke har mer tid til å blogge om dagen, denne uken har jeg tre dager i studio og en knallhard deadline som må leveres før jeg skal på en jobbreise neste tirsdag. Det går i ett for tiden, så da kommer blogginnleggene litt i rykk og napp. Men tenkte å vise dere hvilke produkter som er øverst på favorittlisten min om dagen. Here it goes:

La Mer The Face & Body Gradual Tan

Jeg har stort sett gitt opp alt som handler om å være brun. Soling gjør jeg ikke og selvbruning blir ikke pent på meg som er så lys. Men denne gradvise selvbruningskremen fra La Mer funker! Den gir huden en perfekt gyllen glød, og så lukter den ikke selvbruning heller. Det er absolutt verdt prisen!

Chanel Les Beiges Healthy Glow Multi-Colour

Les Beiges-produktene fra Chanel er helt perfekt for sommeren, og jeg har alltid dette pudderet med meg i vesken. Det inneholder lyst pudder for å matte, solpudder for å markere og gi farge, og en kjempefin ferskenrosa blush til kinnene. Og kosten går faktisk an å bruke i tillegg.

Rudolph Sun Organic Face Cream spf 50

Den beste solkremen jeg har testet hittil i år, og jeg har testet mange! En veldig lett konsistens som ikke legger seg som en hinne utenpå huden, men føles som en vanlig, veldig god krem. Og selvfølgelig et ekstra pluss for økologisk innhold og svanemerket emballasje.

Eve Lom Kiss Mix

Jeg trodde egentlig aldri jeg skulle finne en leppepomade som var like god som gode, gamle Carmex, men nå har det skjedd. Kiss Mix inneholder menthol som gir en frisk og kjølende følelse på leppene og er utrolig deilig å ha på.

CK One Summer

Jeg har aldri vært en CK One-jente sånn rent duftmessig, men nå har det skjedd. Årets sommerduft dufter utrolig friskt og annerledes med noter av frossen lime, grapefrukt, fresia og tequila, faktisk.

Christian Dior Addict Fluid Stick

Denne har jeg skrevet om før, og nå er jeg helt hekta. Dette er en såkalt leppehybrid, altså den gir gloss som en lipgloss, farge som en leppestift og sitter ekstra lenge på leppene. Veldig kremete og god konsistens. Fargen jeg har brukt mest til nå heter 338 Mirage, men nå har jeg fått en rødere variant som jeg gleder meg til å bruke i sommer.

Kitsch

kitsch

Jeg går alltid med et hårstrikk rundt håndleddet, for det mest irriterende jeg vet er å få en trang til å sette opp håret og så går det ikke. Jeg er også veldig nøye på hvilke hårstrikker jeg bruker, de må være myke og uten metall på for å slite minst mulig på håret. Dessverre er det ikke så lett å finne noen som samtidig er vide nok til å ha rundt håndlettet uten å havne helt i scrunchie-land, så de jeg få jeg har begynner å bli temmelig stygge og slitte. Derfor har jeg lagt ekstra godt merke til strikkene jeg har sett på Instagram (sjekk #mykitsch), spesielt hos de danske skjønnhetsjournalistene jeg følger.

Kitsch heter strikkene og de er laget for å se fine ut rundt håndleddet i tillegg til å sitte godt i håret uten å slite. Endelig!! Nå gjelder det bare å få tak i strikkene. Nettbutikken deres shipper ikke til Norge såvidt jeg har skjønt, og de som tok inn strikkene før her hjemme har stoppet med det. Jeg har funnet noen danske nettbutikker som shipper hit (blant annet denne og denne), så jeg tenker å legge inn en bestilling ganske kjapt. Er det noen som vet om norske butikker som fører disse, så rop ut!

Yahoo! Beauty

yahoo

I lang tid har det vært snakket om en nye, store skjønnhetssatsningen til nettgiganten Yahoo!, hvor de har fått viktige redaktører fra skjønnhetsblader som Allure og selveste Joe Zee fra amerikanske ELLE til å forlate jobbene sine til fordel for den nye nettsiden. Som redaktør har de huket tak i ingen ringere enn Bobbi Brown, som man trygt kan si kan en del om skjønnhet. Så det er tydelig at dette er en knallhard satsning med en del penger involvert. Etter måneder med spekulasjoner ble siden endelig lansert i dag. Sjekk den ut her!

Jeg vet ikke helt hva jeg hadde forestilt meg at det skulle være, jeg liker innholdet veldig godt og synes det er veldig fine og varierte saker. Men jeg hadde kanskje forventet noe … mer? Eller noe nytt i alle fall. Men det er nok uansett den beste skjønnhetsnettsiden som eksisterer per nå, jeg kommer garantert til å sjekke den ut med jevne mellomrom. Liker veldig godt å lese intervjuene Bobbi Brown har gjort og de personlige innleggene hennes, men det er nok fordi jeg er skikkelig Bobbi Brown-fan!

ELLE-fest

IMG_0918

IMG_0962

En litt sen oppdatering fra årets sommerfest, men i år fikk jeg heldigvis noen ordentlig antrekksbilder for én gangs skyld. Selve oppladningen til festen var litt stress, da jeg var på en shoot og til slutt endte opp med en halvtime å dusje og gjøre meg klar på før vi dro ut til Hukodden. Men heldigvis er jeg vant til å ha det travelt, så det var bare å dra fram kajalen og clipse inn litt ekstra hår. Alt i alt ble det en super kveld, det ligger masse bilder på ELLE.no om noen vil se mer.

Kjolen min er vintage fra Ebay og bildene er tatt av Facehunter.

Nedtelling

negl

I dag er det igjen tid for årets store kveld, nemlig ELLE sommerfest! På kontoret i dag er det en liten siste innspurt på julinummeret, før det lakkes negler, diskuteres kjoler og ordnes med gjestelister. Jeg gleder meg helt vilt, tror det blir en fantastisk kveld på Hukodden!

Bilder fra rød løper og festen kommer på ELLE.no i morgen, i mellomtiden kan dere sjekke #ellenorge, #ellefest og #ellesommerfest på Instagram.