Mari Portrett Mari

Grasse

grasse

I morgen går faktisk en drøm i oppfyllelse for min del. Jeg reiser nemlig til Grasse i Frankrike, som har vært verdens parfymehovedstad i over 200 år. Det er her blomstene til de største parfymene høstes inn, og jeg skal være med!

Jeg har ønsket å dra til Grasse og oppleve hvordan duftene skapes helt utrolig lenge. Byen har et helt spesielt klima, som gjør at rosene og jasminen som vokser her er har en unik duft. Jeg skal være med på innhøstingen av ingrediensene som brukes i den mest ikoniske duften i verden, Chanel No 5.

Lover å blogge fra turen når jeg er tilbake!

Gucci Cosmetics

Gucci-makeup-inspiration-makeup-by-Pat-McGrath

gucci

Gucci lanserer egen makeuplinje denne måneden, og ifølge produktbildene leverer de nøyaktig det man kan forvente av Gucci – sexy og glamorøse produkter som oser av luksus.Det er ingen ringere enn Pat McGrath som er kreativt ansvarlig for makeupen, naturlig nok siden det også er hun som står bak makeupen du ser på visningene til Gucci. Ansiktet utad på makeup blir Charlotte Casiraghi, som har vært Gucci-muse i årevis.

Gucci Makeup består av Gucci Eye, Gucci Face, Gucci Lip og Gucci Nail, i tillegg til egne børster og primerprodukter for huden.

Synes det ser knallfint ut, og siden jeg drar til Roma denne uken får jeg endelig muligheten til å sjekke det ut på nært hold!

Weekend <3

knot

Ønsker dere en nydelig helg med dette fine bildet av Magdalena Frackowiak for Vogue Paris <3

Nike 7 Day Reboot

netasoprter

Net-A-Porters nye seksjon med sportstøy og utstyr (fiffig nok kalt Net-A-Sporter) har lansert en syv dagers video-bootcamp man kan følge . Der har Nike-trener Joslyn Thompson og ernæringsfysiolog Rosemary Ferguson laget en plan med varighet på en uke som skal få deg i form ved hjelp av trening- og kosthold.

Hver dag denne uken legges det ut en ny video, og siden jeg sliter litt med treningsmotivasjonen for tiden og drar på ferie om en uke, er dette helt perfekt for meg. Så deilig det er å bare følge en plan uten å måtte tenke så mye!

Sjekk ut videoene under om du også trenger litt inspirasjon og følg med på net-a-porter.com for flere videoer.Smashbox

smashbox

Smashbox er et merke jeg merker at jeg liker veldig godt. Jeg har nå prøvd en god del produkter derfra, og jeg har aldri testet et produkt jeg ikke har likt. De er både nyskapende og morsomme samtidig som de virkelig gjør jobben. Og så liker jeg at prisen er ganske overkommelig også.

Akkurat nå bruker jeg denne primeren under foundation for å prøve å holde urenhetene i sjakk. Den inneholder salisylsyre, føles veldig lett og fin på huden og skaper en jevn overflate. Skal jeg på trening smører jeg ofte bare på denne etter jeg har renset huden, i stedet for dagkrem. Har du ikke prøvd primerene fra Smashbox ennå, kan de anbefales på det varmeste. Det finnes faktisk rundt ti forskjellige varianter tilpasset ulike behov, enten det er å matte ned, gi fuktighet, fargekorrigere, dempe pigmentflekker – ja, det aller meste. Finnes på Kicks-parfymerier og koster 260 kr.

My Burberry

loader-screen-bg-large-3

my-burberry-fragrance-ad-campaign-kate-cara

my-burberry-fragrance-ad-campaign-kate-cara2

Her er altså kampanjebildene for den nye duften fra Burberry, med selveste Kate Moss og Cara Delevigne foran kamera. Selve duften heter My Burberry og er en blomsterduft inspirert av den ikoniske trenchcoaten fra Burberry.

Duften beskrives faktisk som en «en trenchcoat på flaske», og om den dufter like bra som kampanjebildene ser ut, så lover det veldig godt..!

Trendrapport

skjonnhet_280519-2

Her er en side fra Trendbibelen i septemberutgaven av ELLE, hvor jeg har laget en liten oversikt over de viktigste skjønnhetstrendene. Personlig er jeg veldig glad i den innrammede trenden, hvor du bare forsterker øyensminken ved å legge mørk kajal langs våtkanten over og under øyet.

Jeg gjør alltid det når jeg sminker meg til fest, men nå har jeg begynt å gjøre det oftere til hverdags også. Da bruker jeg en brun kajal i stedet for svart, da får du samme effekten uten at det blir like hardt. Min favoritt er Clarins Eye Pencil i fargen Intense Brown, den er ganske myk og lett å legge, men sitter veldig bra!

Mine høstfavoritter

favo

Det lanseres drøssevis med nye produkter i disse dager, og jeg har testet mesteparten av dem i noen måneder allerede. Noen produkter har blitt soleklare favoritter hos meg, så tenkte jeg skulle dele noen av dem  med dere.

Dior Diorskin Star foundation, kr 440.

Dior lanserer en ny faoundation, kalt Diorskin Star. Den er laget for å gjenskape studiolys og har en ny teknologi som skal reflektere lyset for å gi en jevnere hudtone og gi mer glød til huden. Om du har ekstra lys hud som meg, så løp og kjøp – for denne er faktisk lys nok, og attpåtil i en lys tone som ikke er verken gul eller rosa. Selve foundation gir en mer semi-matt finish som jeg personlig er veldig glad i siden jeg lett blir veldig blank når jeg jobber foran dataskjermen hele dagen.

Chanel Vitalumière Loose Powder Foundation med kabukibørste, kr 720.

Både jeg og ELLEs beautyjunkie nr 2, Patricie, ble helt ville da vi først prøvde dette nye løspudderet fra Chanel. Den er like lett som et løspudder, men dekker og jevner ut huden som en flytende foundation. Den gir et veldig lett resultat som smelter inn i huden og ser veldig naturlig ut. Det er som et løspudder og foundation i én, og føles ikke uttørrende på huden. Kan også bygges opp om man ønsker bedre dekkevne.

Lancôme Grandiôse maskara, kr 290.

Skal du teste en ny maskara i høst, så må det bli denne. Jeg elsker den svaneformede halsen og den lille kosten, kombinasjonen gjør det mye enklere å påføre maskara på begge øynene og samtidig nå absolutt alle vippene. Den gir også mye volum og er superenkel å bygge opp for ekstra tykke vipper. MEN om du har litt fete vipper slik som jeg (det merker du om du ofte sliter med at maskaraen lett smitter på huden over og under øynene i løpet av dagen), så kan det hende at denne kommer til å smitte litt. Merker at min gjøre det, men jeg synes den er så fantastisk at jeg bruker den likevel!

Sisley Black Rose Precious Face Oil, kr 1.410.

Jeg elsker ansiktsoljer, og denne er helt klart én av de deiligste oljene jeg har testet. Den inneholder ekstrakter av svart rose, bulgarsk rose og magnolia, som skal ha en ekstra nærende og oppstrammende effekt på huden. Den dufter i tillegg helt nydelig og holder huden gjenomfuktet i åtte timer. Jeg bruker denne hver kveld og blander en dråpe av den i dagkremen min for å få ekstra effekt.

 

Frisk som en fisk

berocca

Tenkte å skrive litt om kosttilskudd siden forskjølelsessesongen allerede er i gang.  Jeg pleier alltid å forebygge ved å ta Berocca hver dag, men denne sensommeren har jeg vært litt sent ute  – og gjett om jeg har blitt forkjølet! Nå har jeg gått til innkjøp av nye og satser på at det vil hjelpe meg med å bli frisk igjen litt raskere.

Berocca er brusetabletter som inneholder alle åtte B-vitaminene, vitamin C, kalsium, magnesium og sink. Dette skal hjelpe kroppen med å gjenopprette balansen og gjøre det mulig å yte optimalt hele dagen. Når man er syk eller stresset går kroppen på høygir og har større forbruk av vitaminer og mineraler, derfor er det perfekt å ta ekstra tilskudd av dette både forebyggende og når skaden allerede har skjedd.

Du kan selvfølgelig ta disse tilskuddene på andre måter, men synes det er så greit å ta det samlet som her. Sink skal dessuten hjelpe om man sliter med urenheter og alle B-vitaminene er også bra for meg som har vært plaget med håravfall. I tillegg tar jeg D-vitamin og Omega-3 fettsyrer hver dag. Så nå satser jeg på å bli frisk som en fisk veldig snart!

Tom Ford!

tf

En veldig gledelig nyhet for alle skjønnhetsjunkies, er at Tom Ford Beauty nå kommer til Norge! Dessverre er det kun Sverige som får hele sortimentet, men til Norge kommer alle duftene (signatur og Private Blend-kolleksjonen), kroppsprodukter, + leppe- og neglekolleksjonen. På torsdag var jeg i London for å gjennomgå duftene og bli bedre kjent med merket og produktene, og alt er bare så utrolig lekkert!

Jeg har lenge snakket høyt om leppestiftene fra Tom Ford, de har nemlig et fantastisk utvalg nudefarger, noe som er ganske vanskelig å oppdrive. Og etter å ha sniffet meg gjennom ALLE duftene (tror vi snakker rundt 30 stykker totalt) må jeg bare si at det blit både fantastisk og litt vanskelig at duftene kommer hit – det er nemlig så mange gode at det er en umulig oppgave å velge ut kun én.

Tom Ford Beauty lanserer i Norge i oktober og signaturduftene + neglelakk og leppestifter vil være tilgjengelig på Kicks Steen & Strøm og på nettbutikken, og alt dette + hele Private Blend-kolleksjonen vil selges eksklusivt på Gimle Parfymeri. Det er bare å glede seg!