annonse

Ny Spice Girls-låt lekket

Det er kanskje ikke noe du har tenkt så fryktelig mye på i det siste, men den ikoniske jentegjengen er altså i full gang med å jobbe med sitt store comeback. Denne gangen er det imidlertid litt mindre krutt og krydder, i og med at gruppa nå består av kun tre av de originale jentene.Både Victoria Beckham og Melanie Chisholm har takket nei til å være med videre, men Geri Horner, Emma Bunton og Melanie Brown har slått seg sammen under navnet Spice Girls GEM. Siste nytt på GEM-fronten nå er at det visstnok skal ha lekket en første smakebit på det nye lydbildet. Hva synes du?

Novemberønsker

novemberonsker

Først og fremst har jeg kommet meg inn i en lakkdill jeg ikke helt skjønner hvordan (eller når) jeg skal komme meg ut av… Blir tiltrukket av cirka absolutt alle plagg som skinner i det deilige materialet. Heldigvis finnes det flere fine budsjettvarianter, blant annet en herlighet fra Zara med glidelås på knærne, grove lommer bak og en nokså løs passform. Ellers er jeg stadig på jakt etter varianter av den ultimate hverdagsuniformen: Jeans og grov strikk.

Veske fra Balenciaga. Ullgenser fra H&M. Jeans fra Rejina Pyo. Lakkbukser fra Zara. Ankelstøvletter i fløyel fra Prada. Øredobber fra Jennifer Meyer. 

Høyt med Hailey

Hailey 2

Sesongens boots skal være lårhøye, og helst brukes sammen med en lang frakk og et kort skjørt. Hailey Baldwin gir den perfekte oppskriften på hvordan det skal gjøres.

Første Jackie-smakebit

Sist gang var det Katie Holmes som var å se som den ikoniske presidentfruen. Denne gangen er det Natalie Portman som har fått det ærefulle oppdraget. I går ble den første smakebiten på den kommende filmen sluppet. Den ser helt magisk ut, og er allerede skrevet opp på må se-lista. Jackie handler om hva som skjedde med Jacqueline Kennedy i dagene og ukene etter attentatet mot president-ektemannen John F. Kennedy, og er regissert av den chilenske filmskaperen Pablo Larraín. Filmen har enda ikke fått en norsk premieredato.

Perfekt partylook

Velur

Akkurat nå sitter vi og mekker på desemberutgaven vår, som kommer til å bli stappfull av fin-fin feststemning og perfekt partyinspirasjon. Gled deg!

Jeg har allerede blitt så gira at jeg har begynt å kikke etter det ultimate festantrekket. Kom over Natasha Poly og denne looken, og noe særlig bedre tror jeg det er vanskelig å få det.