Helene

Våryr

 

Det føles så godt at det er litt vår i luften om dagen. Det og endelig kunne gå i lettere klær og sko uten å fryse gir en fantastisk følelse! Og skuffelsen blir like stor når vinteren hilser på igjen som den ofte gjør i dette landet hehe.

Så nå er det bare å nyte de deilige dagene vi har og gå lange turer i fantastiske Oslo! Jeg koser meg skikkelig når jeg bare går rundt uten et mål og skravler med en venninne eller bare har musikk i ørene, og gjerne unne meg en kaffe eller grønnsaksjuice!

annonse

Glød og sunn hud med Jan Thomas studio cosmetics!

Annonse

Når det kommer til makeup er jeg som nevnt før veldig svak for en glødene hud! Det er det vakreste jeg vet når det kommer til sminke og elsker når jeg kommer over nye produkter som gir meg nettopp dette.

Jeg har fått teste produkter fra Jan Thomas Studio Cosmetics som har blant annet en deilig luminizer du blander inn i foundation og gløden du får er fantastisk! Akuratt passe shine som får huden din til å se frisk og sunn ut. Jeg har falt for flere av produktene jeg brukte til denne looken jeg gjerne vil vise dere en step by step på!

Foundation Lift me up, Luminous magic & Highlighter starlight fra Jan Thomas Studio Cosmetics.

Foundation Lift me up & highlighter Starlight fra Jan Thomas studio Cosmetics.

 

Step 1.

Jeg starter med Dual perfection concealer som har to deler, en corrector som har en orange tone og en concealer. Jeg begynner med den orange correctoren som nøytraliserer mørke partier rundt øyene og blender dette godt ut. Jeg er litt mørk på øyelokkene mine, så jeg pleier alltid å legge litt der også. Huden blir litt orange, men det dekkes over med den lyse consealeren som jeg legger på samme område. Nå vil consealeren klare og dekke mye bedre takket være underlaget med correctoren.

Step 2.

Bland inn litt luminous magic sammen med foundation for å oppnå den perfekte gløden! Her bruker jeg Lift me up foundation i fargen JT20. Deretter blender jeg det inn, så produktet smelter godt inn i huden. Jeg elsker den gløden jeg får av bare dette produktet, bare se så fint lyset reflekterer på kinnbenet!

 

 

Step 4.

På øyene bruker jeg øyenskyggen heartbreaker som er en matt lys skygge. Den legger jeg som base på hele lokket og Gost town i global og under øyet.

Et tips for å få øyet til å poppe litt er og legge en gyllend shimmer skygge akuratt på midten av øyelokket. Det skaper et blikkfang når du blunker og lukker øynene. Der brukte jeg fargen Amnesia.

 

Step 5.

Jeg bruker contour fargen fra countour kittet som er matt brun på kinnbena, ved tinningen i pannen, på siden av nesen og under haken og kjeven.

Et tips hvis du syns det er litt vaskelig å vite hvor du skal legge skyggen riktig kan du tenke at du starter fra det øverste punkte på øret ditt og drar den langs kinnbena og stopper ca to fingertykkelser fra munnen.

Kittet inneholder også en bronzer som jeg legger på kinnbena og highlighter jeg legger på samme steder jeg highlightet med concealeren.

 

Higlighter fra contour kittet

Step 6.

For den siste finishen på huden bruker jeg highlighteren Starlight. Bruk en viftekost og påfør forsiktig fordi den er godt pigmenter,  på toppen av kinnbena, i midten på nesen mellom øynene, under brynene og på amorbuen.

 

 

Step 7.

Til denne looken velger jeg og droppe eyelineren og bare bruke maskara for at det skal være mye fokus på hud og ikke øyne.

Maskaraen Everyday volum falt jeg veldig for og jeg er ganske kresen når det gjelder maskara. Elsket at denne ga et naturlig resultat på vippene, den ga fra seg akkurat nok mengde med maskara sånn at det ikke ble klumpete og jeg trengte heller ikke å jobbe så lenge med den for at det skulle bli det resultatet jeg ønsket.

 

 

Jeg liker det cleant med en nude leppe som jeg har her, men en glødene hud er perfekt med en rød leppe også! Da kan du evt tone ned øynene hvis du ønsker fokus på lepper og hud!

Her har jeg brukt soft lip liner i fargen Cherry berry for å tegne opp og fylt inn leppene. Deretter går jeg over med leppestift i fargen Red hot.

 

Håper dette ga deg litt inspirasjon til helgens festligheter!

God fredag!

Xx H.

 

 

Oppladning

Jeg sverger til en green peel behandling i måneden, det er den eneste behandlingen jeg føler jeg får synlige resultater av og det med en gang! Etter en måned som har følt uendelig lang og tøff var det veldig godt med litt pleie i helgen da jeg var hos Helene på V By Sonja Wigert. Nå gløder huden min igjen og små røde prikker jeg hadde rukket å samle opp siden forrige gang blir borte!

Men husk: pass på solen etter en slik behanandlig!

God mandag!

Hårtrend – naturelle

      Jeg lengter virkelig etter vår og varmere temperaturer.  Lett, bølgete hår, tilfeldig stylet og naturlighet er en stor trend denne våren og sommeren. Det passer meg veldig bra kjenner jeg!

Etter en titt på håret som var å se på SS17 visningene får jeg lyst på en tur til frisøren og lysne opp lokkene og style det med en god saltvann og teksturspray!

Elsker spesielt fargen og stylingen til Stella Maxwell!

Xx H.

Favoritt #1

8 hour of beauty sleep in a click

Touche Eclat fra Ysl er en stor favoritt blant topp makeup artister, modeller og kjendiser og det er dem ikke alene om. Jeg har elsket denne lille tryllepennen helt siden jeg var liten og trodde jeg trengte concealer og stjal den fra mamma sin sminkeveske. Den har enda en fast plass i sminkerutinene mine  dag. Det er en fantastisk concealer som smelter perfekt inn i huden, men er også en highlighter som lysner opp partiene i ansiktet du vil fremheve. Den er uten det voldsomme shinet, men gir fortsatt fint med glød og er da fin å bruke til en hverdagslook.

Touche Eclat feirer i år 25 årsjubileum og har da laget en Star edition.

 

Xx H.

 

 

 

Dagens

Et lite middagstids til deg som liker rask og sunn mat. Quinoa er et sunnere alternativ til ris og andre karbohydrater, og det er så godt.

Her har jeg kokt quinoa og hakket opp gulrøtter, sopp og brokkoli som jeg har bakt i ovnen sammen med matolje og hele hvitløkfedd. Jeg steker først gulrøttene og hvitløkene i en ildfast form på 200 grader i 10-15 min også putter jeg i resten av grønnsakene og lar det steke i ca 10 min til. Dette passer perfekt til kylling eller lag det som en vegetar rett. Dette ble dagens middag, sunt og enkelt når det nesten lager seg selv i ovnen!

God tirsdag!

Xx H.

Sortere tanker..

Julen er forbi og endelig tilbake til hverdagen igjen! Nyttårsforsett er jeg ikke så opptatt av, men jeg skal absolutt bli flinkere til å gå lange turer ute i naturen. Det gjør så godt for sjela og kroppen, bare gå i litt fort tempo og trekke inn frisk luft(så frisk luft man kan få i Oslo) og sortere alle tanker. Der jeg bor trenger jeg bare å gå noen minutter gjennom det ultra urbane og vips så er jeg i skogsterreng.

Lite som slår den friske gløden og roser i kinnene du får etter en god tur. Og den gode følelsen det er og kunne slappe av med god samvittighet etterpå!

 

God tur!

Xx H.

 

Hallo 2017!

15824720_10210621553529285_1597841587_o

I går sa vi hallo til et nytt år med mengder av uskrevede kapitler og minner. 2016 har vært et år med mange opp og nedturer som alle andre år. Jeg velger å ta med meg alle de gode minnene og opplevelsene inn i det nye året og håper 2017 byr på nye utfordringer, opplevelser, gode minner og lærdom.

pc260046

De som kjenner meg vet at nyttårsaften er min favoritt dag og elsker at det føles som en feiring av hele livet og vi går inn i det nye året med blanke ark og nye sjanger og muligheter! Jeg er vel også over gjennomsnittet fasinert og i ekstase av fyrverkeri! I Oslo syns jeg det alltid er tåkete på nyttårsaften, men det lille jeg så over tåkedekket fra taket i Bogstadveien med gode venner var fantastisk!

pc260038

Håper alle har hatt en fin juletid og nyttårsfeiring!

Xx H.

 

a little something for someone

pb270050-2

pb270094-2

Julen nærmer seg, men jeg er vel ikke alene om å fortsatt mangle noen julegaver som må kjøpes inn? Jeg elsker produkter med fin packaching og syns det gjør så mye med hele opplevelsen, det skal være delikat, enkelt, men likevel se eksklusivt ut! Depot er et barbermerket som har alt du kan tenke deg av barbering og grooming produkter for menn. Jeg elsker utseende til produktene og syns dette er en perfekt gave til en bror, far eller kjæreste.

pb270107-2

pb270108-2

Her har jeg en eske/kiste som inneholder et helt sett med produkter, men du kan også bestille produktene separat. Gå inn på www.depotmaletools.com for å se hva mer som finnes:)

Xx H.

 

 

 

wrap it!

pc110136-3

Julemusikk i stua, kanel-te i koppen og levende lys. Det er mangel på snø, men julestemningen har tatt meg! Jeg er i gang med innpakning av julegaver og jeg elsker det! Bruker nesten lengre tid inne i  hobbybutikkene for innkjøp av papir og bånd enn hva jeg bruker på selve gaven.. I år endte jeg opp med rosa glam med sort og rosa silkebånd og papir, Så lekkert!

pc110122-2

Xx H.