Kaffekultur

For oss i redaksjonen er kaffe hellig, og det går sjelden mange timene imellom påfyll på kontoret. I tillegg drikker vi kaffe når vi står opp om morgenen, når vi kommer hjem fra jobb og enda mer i helgene med venner og familie. Men glem trippel kaffe latte, dobbel cortado, enkel soyacappucino og espresso macchiato. Nå er det traktekaffe som gjelder, og Wilfa viste oss hvorfor sist tirsdag. Wilfa mener at svart traktekaffe flyter i årene våre, og har gjort det i lang tid. Den nordiske kaffekulturen står sterkere enn de fleste andre i dag, og  med det har filterkaffen fått tilbake sin status som den ekte kaffen. Med bloggen Nordic Coffee Culture ønsket de å gå enda dypere inn i kaffekulturen vår, i historiene, og ikke minst de store kaffeøyeblikkene.

Og sammen med designere fra Designit og baristaverdensmester Tim Wendelboe har Wilfa dermed skapt den nye automatiske trakteren Svart Presisjon– en hyllest til vår egen kaffekultur og den rene kaffesmaken. Og navnet er vel fortjent; som den mest avanserte trakteren på markedet idag skal den gi deg riktig brygget kaffe hver gang og for hver kopp. Bare ta en titt på Tim Wendelboes video:

 

 

I tillegg til å være brukervennlig som få har den også en veldig tidløs design både i utforming og materialer. Denne vil vi ha fremme på kjøkkenbenken i år fremover!

annonse

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din kommer ikke til å publiseres.