Elen Portrett Elen

IDÉMANGEL

Sitter bare her altså, med litt trang bukse på. Grubler på hva det er jeg driver med, hvorfor jeg driver med det, hva jeg heller vil drive med og hva det isåfall skulle vært. Jeg er ganske sikker på at skriving i en eller annen form er korrekt for meg og mitt liv, men jeg har skrevet og jobbet med mote i mange år og kjenner iblant at ideene – de lar virkelig vente på seg. Som i dag. I dag føler jeg meg ganske giddalaus, muggen og lat, for jeg kommer ikke på noe bra å skrive om, og ideene jeg faktisk har er ikke en minimal døyt interessante engang.

Hva gjør man på sånne dager da? Hvor hodet liksom er en rastløs maur, og ingenting funker. Det er kanskje på slike dager man lukker mac-en, rister hodet tomt og vandrer ut i verden.

Jeg gjør det jeg. Stikker på Sats, der jeg konkluderer med at jeg er det svetteste mennesket som noensinne har befunnet seg på Sats og går rett i pølen av et dusin knuste egg på veien hjem.

Og det var passende dagens tema, føler jeg. Men, fins alltid et men, ikke sant. I kveld er det pølse og rotmos til middag. Hurra=)

Over til motedelen av denne bloggen – det har søren meg blitt vinter igjen, og jeg ikledde meg derfor min v-hals-utringede ullgenser. Er litt fristerinne med blonde-bh synlig under, og pynter opp et grått, grått, grått Oslo med tykke sølvringer i ørene.

Genser: gammel fra Line of Oslo. BH: Ganni. Øreringer: Maria Black.