Elen Portrett Elen

REISE – KEY WEST

Vi stoppet innom Hawks Cay Resort og spiste lunsj. Der var det skikkelig fint, og god mat.

Mat! Angler & Ale på Hawks Cay Resort anbefales som stopp langs veien.

Ei litta selfie mens vi ventet på bussen som fraktet oss fra hotellet og ned til byen.

French toast til frokost. Skikkelig sunt.

Dro på båttur, og det var ordentlig vakkert.

En delfin! Så flere. Det var stas. Sett delfiner i det fri før, men jeg blir like rørt hver gang. Veldig glad i delfiner og dyrene i havet. Og se på det super-chille hotellet på en liten øy rett utenfor Key West-havnen.

Key West er så innmari billedvakkert. Rusletur på havnen.

Besøkte Ernest Hemingways hus. Gøy å se hvordan en av verdens mest kjente forfattere hadde det hjemme. Huset var stort, og katter lå og dro seg i vinduskarmer, i senga hans og på stoler rundt om i huset.

Husene er bra fine. Og så er det den provisoriske solnedgangen på Mallory Square, som absolutt alle turister flokker til for å oppleve. Fint da.

Mango-drink ved bassenget, og et par nødvendigheter – bikini, solbriller fra FWSS og lipgloss fra Clarins.

Nå har jeg vært et par dager i Key West, og her kommer et lite bildedryss. Fy, så fint det er der. Rimelig turistete i Duval street, som er hovedgata, men også plenty fine spisesteder (jeg likte Grand cafe og Thai Cuisine i en liten sidegate), kule barer som Sloppy Joe’s og Rick’s – som bød på masse live-musikk. Tilbrakte en dag med å gå ganske mye rundt og fikk se de supersøte nabolagene. Ja, det var latterlig varmt, og ja jeg ble solbrent på nesa. Men ja, jeg har lyst til å kjøpe hus i Key West med penger jeg ikke har. Herlighet så fint! Dro også på båttur og på fest – begge deler var veldig gøy.

annonse

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din kommer ikke til å publiseres.