Elen Portrett Elen

KJOLEJAKTEN PÅ BUDSJETT

budsjettkjoler til sommerfest gina tricot bik bok hm

ELLE-festen nærmer seg med stormskritt, og jeg gleder meg – i år som alle andre år.

De fleste årene på ELLE-festen har jeg gått for rimelige kjoler – og nå har jeg funnet fram noen av de fineste som er å få tak i akkurat nå.

Fra venstre: Gina Tricot (så glam), H&M (elsker t-skjortekjoler), Bik Bok (pepita-mønster ER sommer) og Gina Tricot (kul og inspirert av The Reformation (aldri feil)).

annonse

FREDAGSFØLELSEN

HW5A2901 floral outfit zara jimmy choo lang sandals

HW5A2909 floral outfit zara jimmy choo lang heels elen kristvik

HW5A2927 floral outfit zara jimmy choo lang heels

I går. Våknet med litt vondter som følge av vining torsdag og hadde derfor en rolig morgen med litt jobbing fra sofakroken. Etterhvert tok jeg turen til matfestivalen på Youngstorget og spiste mat med mamma, før jeg dro til Trine for å feire bursdagen hennes. Festet som en helt til utpå morgenkvisten i dag. En helt perfekt fredag i grunn!

Enda bedre ble fredagen av dette deilige settet jeg kom over på Zara tidligere i uken.

Elsker off the shoulder-topper, elsker bukser med høyt liv og behagelig passform – og elsker det romantiske uttrykket blomstermønsteret og blondene gir.

Topp og bukse fra Zara, sko fra Jimmy Choo.

BW

HW5A2858 BW outfit adidas tubular

I går hang jeg i en kolonihage på Voldsløkka sammen med ELLE-gjengen. Ordentlig idyll!

På meg hadde jeg off the shoulder topp fra H&M, gammelt skjørt fra Zara, kimono/badekåpe fra H&M og sko fra Adidas. Solbrillene er fra FWSS.

KENZO FOR H&M

H&Ms nye designsamarbeid er med Kenzo! Forhåpentligvis betyr det masse fine collegensere når kolleksjonen er i butikk 3. november.

Småfakta om Kenzo: Motehuset er grunnlagt av japanske Kenzo Takada, som flyttet til Paris i 1964. I 1972 holdt han sitt første moteshow i den franske motebyen. Merket fikk et enormt oppsving i popularitet da Opening Ceremony-gründerne Carol Lim og Humberto Leon ble utnevnt som kreative ledere i 2011. Mye av årsaken var at designduoen reintroduserte merkets ikoniske logomønstre i en miks av ny og gammel design på t-skjorter og gensere.

KOMFORTABEL KOMBO

HW5A2843 FWSS knit dress adidas tubular

Når jeg i dag skal tilbringe flerfoldige timer på Samson foran dataskjermen går jeg for det mest behagelige en kan kle seg i – strikkekjole og sneakers.

Ellers er det lillelørdag og helgen lurer rett rundt hjørnet. Helt krem altså. Ha en fin dag i solen!

Kjole fra FWSS og sneakers fra Adidas

OPPGRADER

fwss notabene goen j

Svarte bukser med en tvist begynner å få en stadig større del i klesskapet mitt, og viser seg alltid å være blant mine beste kjøp.

En t-skjorte i brent oransje er kanskje sesongens enkleste, og mest rimelige, måte å inkludere farge og trend i stilen din.

Og de skoene – enkle pumps med fin skjæring og overkommelig hælhøyde. Vurderer å klikke disse hjem fra Danmark.

T-skjorte fra FWSS
Bukse fra Goen J hos Net-a-porter
Sko fra Notabene DK

NYE OG ANDRE DAGER

Processed with VSCO with f2 preset

lllustrerer det følgende med en selfie – vet ikke hvorfor egentlig, dere vet jo hvordan jeg ser ut.

Jeg har med årene lært at det meste skjer for en grunn. Ikke en eneste ting som dukker opp langs veien er til ingen nytte, men der for å dytte deg i en litt annen retning enn den du hadde peila deg inn på.

Nå har det skjedd, for jeg har sluttet i ELLE. Både skummelt og trist – men også spennende!

Hverdagen er plutselig en helt annen, og dette skriver jeg fra min nye arbeidsplass – Samson bakeri på løkka. Hehe. Nå skal jeg frilanse og gjøre ting jeg har tenkt på å gjøre.

Bloggen går ingen steder, og jeg skal gjøre en større innsats enn de siste månedene – da livet rett og slett har kommet i veien. Håper dere blir med meg videre :)

SVART OG HVITT

Processed with VSCO with f2 preset

Dette skjørtet har hengt i skapet noen år, og fikk nytt liv ved at jeg klippet det kortere. Siden stoffet er denim-aktig føler jeg at det funker bedre litt kortere enn nedenfor kneet. Avslappet materiale er lik bedre i kortere lengde, er altså resonnementet jeg går for.

Skjørt fra By Malene Birger, kasjmir fra Uniqlo, blazer fra Rodebjer og sko fra Eytys.

17 MAI

Processed with VSCO with c1 preset
17 mai 2016

I år, som alle andre år, viste 17 mai seg å bli en magisk dag. I år begynte vi dagen med herlig frokost hos Kristin, før turen gikk til Angst og deretter Stratos, der kvelden også endte.

Hadde en super dag med verdens beste venner.

FREDAG

image

God fredag! Kommer meg aldri helt ut av den svarte boblen min, noe jeg bare må innse.

Min verden er mørk, og mitt klesskap helt svart.

Denne underdelen er genial, for det er nemlig et bukseskjørt! Bukse in the back, skjørt in the front,

Genser fra Weekday, bukseskjørt fra Cos, sko fra Diemme. Blazer fra Rodebjer.