Elen Portrett Elen

SPA

Hei fra Røros. Er på besøk hos mormor noen dager, og i dag dro mamma og jeg på spa. 

Satt i boblebad ute med utsikt mot kjerka og var nesten helt alene i svømmebassenget. Deilig! 

I morgen åpner julemarkedet, og da er Røros virkelig det jule-mekkaet en ser for seg at det er. 

annonse

ATTICO

09-attico-2017-rtw

Street style-stjernene Giorgia Tordini og Gilda Ambrosio står bak merket Attico. Og hallo, det er mye fint. Prisene er vel det vi kan kalle skyhøye, dessverre, men lookbook-bildene byr både på drømming og inspirasjon.

For eksempel her – får utrolig lyst til å knyte en genser rundt en fotsid festkjole og hoppe i et par fløyelspumps.

Eller under her – det føles som jeg TRENGER en silkejakke som er et par deler blazer, et par deler pysj og et par deler bluse til litt store jeans og en kinesisk-inspirert taske som henger fra buksas beltehank.

Bilde via Vogue.com11-attico-2017-rtw

SØNDAGSSURR

Søndag i sko fra Acne Studios, nettingstrømper fra HM og bukse fra Filippa K. 

Håper dere har hatt en fin helg. Jeg har luska rundt hjemme i dette i dag, jobbet litt, hatt besøk og så sett P3Gull. 

Gleder meg til vår og lufting i det fri med disse Aladdin-skoene. Hehe. 

PARTYSTARTER

I denne månedens utgave av ELLE har jeg skrevet en fin sak om bestevenner på fest – og hva som gjør venninner til en essensiell ingrediens for ethvert livlig lag. 

Løp og kjøp 😉 

SIGARETT

Innimellom litt skriving, litt trening og litt ærender i morgen skal jeg poppe innom Filippa K og prøve disse dressbuksene med høyt liv. 

Very nice, synes jeg! 

BLANX – TANNKREMTANKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonse

På generelt grunnlag synes jeg ikke at jeg er high maintenance. Det er mulig andre er uenig med meg i det, men det er kun et par ting jeg «må» ha for å få hverdagen til å funke. Dette er; neglelakk for da biter jeg ikke negler, hudpleieprodukter fra Exuviance som denne ansiktsmasken som er den eneste jeg har prøvd hvor jeg ser en forskjell og sist, men ikke minst – tannkrem, tannbørste og alt annet du trenger til stell av tennene.

På disse områdene er jeg kanskje noe kravstor – de som leser bloggen vet for eksempel om min desperate jakt etter riktige beige/rosa-toner på neglelakk, og når jeg nå har lagt min elsk på Exuviance-kremen er det den jeg går for. Når det gjelder tannpuss vil jeg ha en myk tannbørste og tannkrem som har frisk smak og gjør det den skal – pusser tenna rene. Jeg er skeptisk til tannkremer som fungerer som tannbleking, og har styrt unna disse. Jeg har et sensitivt tannkjøtt som til tider er betent, så det er viktig for meg at ting jeg putter i munnen er skånsomme, men så klart effektive.

BlanX er nettopp det – skånsom mot tennene, i tillegg fører den til at tennene får tilbake sin naturlige hvitfarge. BlanX kommer med tannkrem, munnskyllevann og en intensiv kur. Produktene inneholder ikke slipemidler, blekemidler eller såpe som mange tannkremer gjør, og dette er et stort pluss for å ikke irritere verken tenner eller tannkjøtt. BlanX har to spesielle ingredienser – ActiluX® og arktisk lav. Førstnevnte reagerer på dagslys og produserer energi som reagerer på både spytt, vann og omgivelsene. Led-lyset du får med disse produktene aktiverer denne ingrediensen og bidrar til at tennene dine blir hvitere. Arktisk lav gjør at plakk ikke fester seg på tennene.

Jeg har bleket tennene mine hos tannlegen, og disse produktene er ideelle for å opprettholde hvitfargen på en mild og god måte. Jeg bruker tannkremen BlanX White Shock daglig, som smaker friskt – akkurat som en tannkrem skal. Kuren har jeg til gode å prøve – da jeg så langt ikke ser at jeg har et behov for det. Munnskyllevannet bruker jeg et par dager i uka. Jeg elsker munnskyllevann, jeg elsker i grunn munnhygiene og går som oftest alltid rundt med tannpirkere. Hehe.

Så kanskje er jeg litt high maintenance, men det må være lov – i alle fall på et par områder!

Dette innlegget er gjort i samarbeid med Blanx – og du får kjøpt produktene hos Apotek1 og Boots-apoteker rundt om i landet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ORANSJE

Yay! På min vei mot en mer fargerik garderobe gikk jeg til innkjøp av denne genseren, og jeg har allerede brukt den flere ganger.

Storfornøyd med meg selv.

Genser fra Acne Studios, bukse fra Levi’s og semskede hæler fra Cos.

HELG

Dro ut fredag, men piffen ble aldri helt funnet, så kvelden endte på Munchies. 

På toan tok jeg selfie foran tagge-speilet deres. 

Ha en god mandag, mennesker 🙂 

LISTE

wihslist

Ønsker meg en fin lampe til kjøkkenet, gjerne i stil som denne. Råfin (og rådyr) fra Rubn Lighting hos Eske. Har disse fine glassknaggene i gangen min, blir glad av å se på dem. Fins i forskjellige størrelser hos Eske og Kollekted By. Vil sjekke inn på et eller annet spa og ligge i badekåpe og lese magasiner som A New Type of Imprint (seff luksusproblem fra hun som nettopp har vært på lang ferie, men ferie er jo deilig da – det syns vi vel alle). Vil ha delikat gull og diamanter i ørene mine, så disse fra Maria Black via Net-a-porter ønsker jeg meg til jul (og mange andre smykker fra Maria Black – for de har grusomt mye fint nå).

Her er en liten liste fra meg inneholdende fine ting, flere av disse tingene funker også som julegave til deg selv eller noen du er glad i:)

BOMBEREN

hv2a9705-kenzo-bomber-levis-501-mulberry-2blog

Kenzo x HM-samarbeidet har kommet og gått. Jeg var på pre-shoppingen i regi av ELLE, hadde ikke tenkt å kjøpe noe som helst, kjøpte denne svarte bomber-jakken.

Har hatt planer om å inkludere en bomber-jakke i garderoben en stund, og denne var kjempefin – klassisk, men med et par små detaljer som gjorde den enda finere (som skinnstykker på glidelåsene feks). Så den er jeg veldig fornøyd med, i tillegg er den monstervarm og det passer når jeg går rundt og er monsterkald.

Ha en topp mandag!

Bomber-jakke fra Kenzo x HM, jeans fra Levi’s, sko fra Vagabond.