Elen Portrett Elen

LITT SPORTY

sandro bomber jacket fwss skirt balenciaga college elen kristvik 2
HW5A6628 elleblogg

Stilen min er todelt om dagen – enten klassisk og enkel som alltid – eller mer sporty, med bruk av kule sneakers, college-gensere og slikt.

Elsker denne bomber-jakken fra Sandro (lånt) – den er et lite kunstverk syns jeg. Collegegenseren er fra Balenciaga, mens skjørtet er fra FWSS.

annonse

LES PARFUMS – LOUIS VUITTON

louis vuitton fragrances

Jeg startet dagen i Louis Vuitton-butikken i Nedre slottsgate. Der fikk jeg presentert motehusets syv nye parfymer – noen med noter av skinn (!) i seg, andre duftende av liljekonvall eller roser.

Jeg fikk også sikle litt på den rosa vesken du ser på bildet. Akk, så fin da.

Min favorittduft var Apogée – en frisk blomsterduft med blant annet liljekonvall i seg. Prisen for en parfyme er ganske stiv, du må punge ut 2000 kroner – MEN – når du går tom kan du komme innom butikken og kjøpe refill til halve prisen. Og da ligger den i grunn på nivå med veldig mange andre parfymemerker på markedet.

For eksempel en himla fin julegave. Nærmer seg faktisk den tiden av året gitt.

COS DINNER

HW5A6419 cos top blog file

HW5A6399 cos top fwss skirt blog

Tilbrakte kvelden med de supersøte svenske jentene i Cos og fine bloggvenner på Happolati tidligere denne uken. Godt selskap, deilig vin og spennende mat – noe litt rart, for å være helt ærlig, noe helt sinnsykt godt. Anbefaler gjerne stedet hvis du skal ut med noen venner/kjæreste og er keen på noe litt fancy, men uformelt. Koselig sted med stemning.

Takk til Cos for middag (betalt av Cos).

Topp: COS T-Skjorte: American Apparel Skjørt: FWSS Sko: Acne Studios

BYVANDRING

HW5A6473 never denim jeans

Så er vi her. Det er på tide å ta på seg buksa.

Like nedtur hver høst det ass.

Har i alle fall fine, nye bukser på meg da. Ei litta Vetements-kopi fra Never Denim – jeg er egentlig ikke så begeistret for den rare klippingen man gjør på buksene sine i ulik lengde gjort poppis av Vetements, så tror disse blir klippet rett av – slik at lengden blir like lang over hele bukselinja.

UNNAMED PERFUME

byredo unnamed perfume

Kom over Byredos prosjekt i forbindelse med deres tiårsjubileum et eller annet sted i cyberspace.

De har lansert en parfyme kalt Unnamed – og Byredos kunder kan lage sitt eget navn til parfymen på nettsiden Unnamedperfume.com. Det viste seg at jeg syntes det var ganske artig å lage min egen parfyme for Byredo, og her er noen av mine (heller middelmådige, men samma det) forslag.

Gøy å teste ut hvis du har fritids eller føler deg i det kreative hjørne.

FREDAG

Hei og god fredag. Dro på meg en liten beige undertøystopp med spagettistropper til min sedvanlige svarte base, og det syns jeg blir fint hvis man vil pynte seg bare bittelitt. 

Toppen har jeg hatt i årevis, skjørtet er en ny favoritt fra FWSS, blazer er By Malene Birger, sandaler fra NLY shoes og stråvesken er fra L’occitane. 

SISTE SOMMER

IMG_2758 fwss fall 16 skirt prada knit

Nyter disse varme dagene med bare bein! Ah altså, er så deilig.

Latt meg inspirere av Caro og Nathalies stråvesker. Fant denne på badet hjemme hos mamma. Så da stjal jeg den jeg. Søter opp alle antrekk, like fin til svart som til farger.

Genser fra Prada, skjørt fra FWSS og mammas veske.

HELG I KØBEN

Processed with VSCO with p5 preset
Jeg tilbrakte helgen i København, der jeg var en av rundt tusen løpere som deltok i Adidas Runners Race. Jeg var en av løperne fra ELLEs samarbeid med Adidas. Jeg hadde gruet meg på forhånd, fordi jeg er jo ikke like kjapp i terrenget som et totalt funksjonsfriskt menneske. Men det var lite å grue seg til, og nå er jeg glad for at jeg gjorde det. Da har jeg løpt et løp i løpet av mitt liv liksom.
Processed with VSCO with c1 preset
Her er Marte og jeg i Adidas Zne-drakten vår utenfor fantastiske Kokkedal slott, typ en halvtime nord for Køben. Her hadde de hester, golfbane og rustikke og luksuriøse hotellrom – skikkelig idyll. (sponset Adidas-drakt).
ojj34
Etter løp var det lunsj, og etter lunsj var det fellesbilde på en strand. Og så tok jeg bilder av havet, som jeg alltid gjør når jeg er nærme vann. Kjempefin tur – takk for meg Adidas og ELLE!
Processed with VSCO with f2 preset

Oppholdet ble betalt av Adidas og ELLE:)