Elen Portrett Elen

FREDAG!

hw5a7242-epilogue-maje-bianco-anne-karine-thorbjornsen-elen-kristvik

Tre venninner og jeg har bestemt oss for å arrangere vår egen firestjerners middag. Det er jo veldig hyggelig/moro/smånerd/koselig/gøy/stas – og i kveld går første kosekveld av stabelen.

Så finstasen er på! God fredag til alle dere:)

Topp fra Gina Tricot, skjørt Maje, sko Bianco, jakke Epilogue, øredobber Anne Karine Thorbjørnsen.

annonse

MORGENSTUND

Torsdag morgen, og jeg troppet opp på Hays showroom samtidig som sola som sto opp malte himmelen rosa. Der møtte jeg dette blide fjeset.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jenny har designet en bærekraftig kolleksjon for Vero Moda. I samme forbindelse ønsket hun at selve kolleksjonen skal være moderne, men tidløs – slik at plaggenes holdbarhet varer mye lenger en sesong. Fargepaletten er dermed enkel, svart, hvit, grå med en dæsj av kamel, lyseblått og knallrødt.
jenny-skavlan-for-vero-moda
Rødt og grått er fint sammen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi fikk frokost fra Soho mat (tror jeg), og det var godt. Fikk også med meg at alt var uten sukker, gluten og denslags. Det var uansett godt, og det syns jeg ikke alltid mat uten sukker, gluten og så videre får til.

Livet går videre selv om jeg er tett i nesa. Det er vel noe de fleste av oss kjenner til. Koste meg på frokost med Jenny og bransjefolk i dag tidlig. Jeg digger Jenny, alltid gjort det, kommer alltid til å gjøre det. Grei og driftig dame.

PS! Jeg har fått noen klær (fem plagg for å være nøyaktig) fra kolleksjonen, men skriver dette innlegget fordi jeg hadde en trivelig morgen, syns kolleksjonen har masse fint og fordi jeg liker å backe opp bra kvinner som gjør bra ting.

KÅPESESONGEN

hw5a6709-selwood-mulberry-acne-studios-blue-coat-fur-collar-adidas-boost-x-blog

Jeg gikk til anskaffelse av sesongens kåpe i juli måned jeg. Via en venninne ble jeg gjort oppmerksom på denne diggingen, som hang på stativet på Acne Archive.

Fikk den til en supergod pris, og har hatt lyst på denne kåpen, som er fast inventar i hver høstkolleksjon bare i litt ny drakt hver gang, i årevis. Så fornøyd!

Føler meg veldig fab med fuskepelsen på kraven, litt pimpete faktisk.

Kåpe fra Acne Archive, bukse fra Monki, sneakers fra Adidas, veske fra Mulberry.

RØDT

hw5a6947-jenny-skavlan-for-vero-moda-blog

Jeg bare maktet ikke å dra på meg strømpebukse da jeg skulle ta bilde av dette knallrøde skjørtet. Strømpebukse altså – jeg blir like muggen hver høst når de dras fram fra innerst i sokkeskuffen.

Over til skjørtet – jeg har lyst til å kle meg i litt farger jeg! Da jeg dro på meg min helsvarte og vante uniform for et par dager siden ble jeg egentlig litt deppa – for det fins jo unektelig mange farger å velge mellom, masse morsomme plagg å kle seg i – så så lenge jeg er i dette humøret skal jeg prøve med litt fargerike innslag.

Jeg dras vel mot det svarte igjen på et eller annet tidspunkt, kjenner jeg meg selv rett.

Genser fra Fall Winter Spring Summer og skjørt fra Vero Moda by Jenny Skavlan (spons).

HJEMME IGJEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er hjemme igjen fra Filippinene! Har storkost meg sånn, og det kommer en litta feriedagbok fra turen. Vi hadde cirka null wifi den siste uken, og i tillegg var det ganske deilig å legge fra seg mail, blogg og teknologi, så på denne lille hjemmesiden har det vært stille de siste to ukene.

Her hjemme er det jo kaldt. Så da er det bare å hoppe inn i jeansen, kasjmirgenseren og kåpen.

Jeans fra Monki, kåpe fra Tôteme, veske fra Mulberry og sneakers fra Adidas.

BORACAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi er nå ankommet hotellet Shangri La nord på øya. Etter en lang og lat dag på stranden ble det en liten blogge-shoot blant palmene.

Det er så utrolig fint her!

Kjole fra Faithfull the brand og skjorte i lin fra Gina Tricot.

FILIPPINENE

Hei fra Filippinene! 

Turen hit gikk fint – så filmer på flyet fram til Doha. Gråt av «Me before you», men noe annet er vel umulig egentlig. Sov i grunn hele andre del av turen. Noe annet er vel umulig når man popper to sovepiller. 

Været har sugd siden vi kom tirsdag, så akkurat det har vært litt nedtur. Men da må man bare gjøre andre ting enn å sole seg, som å drikke seg littegrann full og spise. 

I dag hadde vi nydelig vær, og jeg har tatt cirka tusen bilder av himmel, hav og strand. 

Er helt fantastisk vakkert her! 

Om noen har vært i Filippinene og sitter på magiske tips, blir jeg G L A D om du deler. 

God helg:) 

PLENTY KOLOUR’S

Processed with VSCO with c1 preset

Ok. En liten haug Kolour’s jewelry-ringer kunne jeg gjerne hatt i min besittelse. 

Fikk låne de for et par timer på shoot, absolutt deilig det og.