Elen Portrett Elen

OPPGRADER SOMMERGARDEROBEN

sommergarderoben toteme filippa k fwss elixir

Ok. Sommeren er her, og jeg får i alle fall innmari lyst til å shoppe. Badedrakter, bikinier, shortser, sandaler, sommerkjoler og lette jakker – you name it – små og store ting som gjør at årets sommerstil skiller seg litt fra fjorårets. Det er sjelden mye som skal til – og basen er som regel den samme – år etter år.

På strandferie trenger man nesten ingenting – har jeg en bikini, badedrakt, olashorts og sandaler utgjør det kjernen i feriekofferten. Nå er årets første (og forhåpentligvis ikke siste) sommerferie booket, og jeg har allerede mentalt begynt å pakke. I tillegg til klassikerne i collagen, fyller jeg kofferten med kaftaner og sommerkjoler.

Badedrakt fra Filippa K

Bikini fra Marysia/Net-a-porter

Sandaler fra Hermès

Håndkle fra Toteme

Solkrem fra Elixir

Denimshorts fra H&M

Solbriller fra FWSS/Bolina

Inneholder shoppinglinker

annonse

NESTEN NAKEN

_DSC8923-3 ganni sequin dress ss16

Processed with VSCO with f2 preset

_DSC8904-2 ganni sequin dress

I denne månedens ELLE har Caro, Kristin og jeg testet den avkledde moten som er i vinden om dagen. Jeg gikk for det transparente à la Valentino, Kristin kjørte magetopp/BH-stilen og Caro gikk for undertøyskjolen.

Du kan lese om opplevelsen i ELLE. Blogger som jeg er, fikk jeg/tvang jeg fotograf Jeton til å ta noen bilder av bare meg også. Hehe.

Shooten gjorde vi i Frognerparken, og bildene tok Jeton Kacaniku. Gøy!

Kjolen er fra Ganni og å så fin.

MILITÆR

Processed with VSCO with f2 preset

Et plagg jeg alltid har hatt i garderoben er army-jakken. Jeg kjøpte den secondhand for utallige år siden på ebay, men klarte søle hele middagen min på den en gang, så siden har den hengt ganske urørt i skapet, mens jeg har håpet at flekkene jeg ikke klarte fjerne på magisk vis skulle forsvinne.

Da jeg så denne hos Sandro bestemte jeg meg for å oppgradere fra secondhand og flekkete til ny og fransk. Elsker de runde knappene, lengden og de svarte sømmene (elsker fine sømmer på innsiden av ting ass).

Army jacket – Sandro, dress – Zara.

ADIDAS + ELLE

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

ELLE og Adidas har et samarbeid som enkelt og greit går ut på å aktivisere kroppen, og de som skal gjøre det er en fin gjeng jenter, bestående blant annet av meg, Live i ELLE, Anett Ringstad, Marte Krogh, Marte Ruus osv. Vi skal ha en del treningssamlinger og så skal vi være med på et løp, jeg husker ikke om det er i Stockholm eller Køben. Husker heller ikke når.

I går hadde vi en fellestrening, som Karen i ELLE sto for. Hun er utdannet PT og er en ubeseiret kettlebell-mester. Jeg trener i blant med Karen, og da trener jeg alltid bra. Hun er grei, men litt streng. Og litt streng må man være med meg på trening. For aller helst vil jeg gjøre noe annet enn å være på trening. Skulle ønske det ikke var sånn. Det er også slik som alle sier da – det føles deilig etterpå – så jeg trener, jeg gjør det. For den følelsen liker jeg – når jeg føler meg litt som Gisele Bundchen eller Gigi Hadid og ikke er i nærheten av å faktisk se sånn ut.

Treningen i går besto av kettlebelling som både oppvarming og en liten kondisjonsøkt, før vi hadde sirkeltrening. Vi skulle gjøre 100 av hver øvelse og jobbet i par. Jeg var sammen med Live Brekke. Vi tok ti knebøy for eksempel, først den ene, så den andre – helt til vi hadde gjort 100 totalt. Andre øvelser vi gjorde var en type sit-up, kettlebell-swing, spensthopp og å stå i planke ved å holde på kettlebellen og hoppe inn og ut med beina. Det er en genial måte å trene med en venninne på!

Det var en slitsom, men morsom, treningsøkt. Uten altfor mye løping. Og det liker jeg. For jeg liker jo ikke løping, fordi jeg ikke er noe flink og fordi jeg alltid føler meg dårligst i det (og det skylder jeg så klart på hjertet mitt – som seg hør og bør). Så det løpet i enten Stockholm eller Køben ser jeg ganske mørkt på.

Men men. Det går som det går.

Nå har jeg plutselig skrevet masse ord om gymming.

Dette er ELLEs samarbeid med Adidas. Jeg får treningsklær, men ingen penger, og skrev dette fordi jeg hadde lyst

BLOMSTER

Processed with VSCO with f2 preset

Min gode venninne Marte Ruus hadde denne kjolen på seg på ELLE-festen, og jeg syns både henne og kjolen var veldig fin. Vi har det med å kopiere hverandre nå og da, så dagen etter fartet jeg til Zara og fikk fatt i den selv.

Utringningen er drøy, men det er en helt nydelig sommerkjole. I alle fall for de som ikke er særlig topptunge, mulig denne blir litt voldsom på de med dobbel E-cup. Hehe.

Hele antrekket er fra Zara.

I POSTEN


I går kom denne med DHL. Var ordentlig spent da jeg prøvde den på, men den satt som et skudd. Superfin kjole i deilig silkekvalitet – nam nam!

New dress from Realisation Par. 

ELLE-FEST – DAGEN OG DAGEN DERPÅ

elle-fest 2016

Torsdag gikk altså årets ELLE-fest av stabelen på Taket til Steen og Strøm. Været var litt så som så – og det kom et par regndryss i løpet av kvelden. Tror egentlig ikke det plagde folk nevneverdig.

Jeg fikk fikset hår og makeup i forkant på vors på Grand, og storkoste meg i år som alle andre år.

Jeg var også en av de slitsomme motedamene som hilste på og tok bilde med Thomas Hayes, aka William. Herregud, så skjønn og søt fyr. Og det mener jeg ikke som en slitsom gammal motedame, men som et helt vanlig menneske som har møtt noen som var hyggelige og del av det mest stase jeg har sett på tv på lenge.

Mot slutten av kvelden måtte jeg bytte ut hælene fra Ganni med Converse og tok så turen til Angst for nach. Dagen derpå ble tilbrakt på Kverneriet og sofa, og slik at jeg slapp å tenke tok jeg bare på meg kjolen fra dagen før.

Kjole fra Self Portrait, sko fra Ganni.

FAVORITTSKJØRTET

HW5A3049 fwss rib knit maje skirt adidas tubular

HW5A3064 fwss rib knit maje skirt adidas tubular

Fått mine bein å gå på, dette skjørtet fra Maje. Jeg begynner å bli en såpass moden (?) kvinne at de korteste skjørtene iblant føles veldig korte (og andre ganger HELT riktig, det skal sies). Så da er dette ankellange skjørtet et sikkert kort. Splitten gjør at jeg ikke blir alt for moden, for den går tross alt helt opp til trusa.

Strikk fra FWSS, skjørt fra Maje (fra i fjor, men fins lignende på feks Weekday) og sko fra Adidas.