Caroline Portrett Caroline

Beauty must haves…

Jeg tester en del produkter gjennom jobben, bloggen og egen interesse for skjønnhet, hud, helse og velvære. Og her er noen av mine må-ha produkter om dagen som jeg sverger til!


Jeg sliter litt med poser under øynene pga bihuleproblemer, og har derfor ekstra challenge når det kommer til morgenlooken.. og denne øyenkremen fra dermalogica elsker jeg. Hver morgen bruker jeg dette øyenserumet, og denne virker oppstrammende, gir mye fukt og virker mot hovenhet! Virkelig Kinderegg! 


Jeg har brukt daily foliant i en årrekke og denne er superutgaven. Den fjerner smuss og skitt fra huden, og huden min føles ren og myk etterpå. Jeg blander litt pulver med vann, og bruker den hver kveld.


Denne kremen fra Biotherm er superdeilig og rik i konsistensen, den gir mye fukt og beskytter huden min! En nydelig  anti age ansiktskrem


Morning aura fra Victoria Beckham for Estee Lauder er også alltid med meg, den gir ansiktet mitt ekstra lys. Litt ekstra highlight og glød på kinnbein, hakespiss, neserygg og på pannen. Love love love


Jeg får ofte komplementer for lukten min, og jeg er veldig opptatt av duft. Denne har jeg brukt en god stund, og er faktisk på 2 flaske. Sexy, tung og lett samtidig….


Også liker jeg nå om dagen å bruke hårmouse i håret mitt, enten for å gi håret ekstra tekstur når jeg setter det opp, eller for å lage en fin 90s look. 


Det var noe av det som skal til for at denne frøkna blir klar for Din Din..