Caroline Portrett Caroline

Mitt Paris at night…

Natten i Paris er gøyal og full av liv… og om man vill ha en litt villere natt en klassisk Brasserieheng med  rødvin så har jeg noen tips til deg…

Klassikeren nr 1, og som har klart å holde seg hot i over 20 år er Hotel Costes… hotellet som er så mørkt at man nesten ikke ser hvem som sitter ved bordet ved siden av. Og som oftest er det enten supermodeller og kjendiser…. dette er et kult sted å ta drinker etter en middag og komme i god prat men folk… 


Silencio… et annet sexy sted. Dette er en nattklubb, som har like stor fetish på speil som megselv, høy musikk og her er det alltid massevis av danseglade folk! J’adooore! 


Salo er et nytt sted, litt mer Berlin kunststudent møter Parisienne med rave musikk og sterke drinker. Her er det transer som møter deg i døren, strippere i adidas klær og generelt en ganske spennende stemning…. 

En annen liten perle er Montana, og nå er denne klubben på flere etasjer. Med dans i kjelleren til 6 på morningen, og roligere stemning og drinkvibe i 2 etg. Så her kan man danse løs, for så å ta en pause i cocktailbaren. 

God tur💋 

annonse

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din kommer ikke til å publiseres.