Caroline Portrett Caroline

ELLE ABO + Quay

    

Pssst: nå får du 3 utgaver av ELLE + disse solbrillene fra Quay for kun 149 kr (+49 kr porto) solbrillenes verdi er 500 kr. For bestilling send sms med kodeord  ABOELLE119 til  2205. Faktura kommer i posten, og tilbudet gjelder nye abonnenter i Norge.. Da har du mye godt lesestoff utover sommeren, det har jeg vært med å sørge for! God helg!! 

annonse

But first -coffee!

  

God morgen ønskes fra Spania! Jeg er nå med ferie med familien min, og nå skal det nytes! Dagene skal bestå av litt morgentrening, mye kos og avslapning, god mat  og litt rumperisting i form av dans- En feriekombinasjon jeg elsker! 

and I’m Off

dagens 8.8_edited-1 dagens 8_edited-10 dagens 8_edited-8

Jeg blir flinkere og flinkere på å pakke, og her er en liten check list av det jeg alltid pakker med til varmere strøk:

T-skjorter -svarte og grå -så enkelt å bruke til mønstrede bukser, eller for å gjøre et sexy skjørt litt mer Casual
Ray Bans -dette er solbrillen for meg og jeg sparer på de i alle farger
Helmer veskene mine, snake er alltid riktig og det er den ultimate reisevesken
Skinnskjørt -fint både til ballerinas på dagen eller til høye sandaler på kvelden -jeg pakker klær som alltid kan styles om til 2 antrekk minst..
Skinnjakker-jeg har alltid elsket skinnjakker og pakker alltid med meg to, en til kveldbruk (litt mer elegant i formen) og en til dagsbruk (litt mer rocka)
Slike bukser -et utrolig deilig plagg, perfekt for dagen og pyntet med bluse på kvelden!
Den lille sorte -jeg har alltid med meg en liten svart kjole, og når man blir brun er svarte kjoler super sexy med en litt sterk koralfarget leppestift til -voila!
Bikinier -er du i tvil, alltid pakk en svart bikini -det er så sexy og chic!
Tunikaer -elsker tunikaer i sterke farger og mønstere, og jeg finner de gjerne i superbillige sjapper på feriesteder..
Jeansjakken -passer til alt, og deilig å ha på kvelden når det blir kaldt eller på dagen og søte sommerkjoler
Sommerkjoler- blomstrete, prikkete eller ensfargede -kjoler elsker jeg! Jeg bruker de på dagen med lave gladiatorsanlder og kan style de om til kvelden med belter i midjen og sexy høye sandaler
Sandaler -skal jeg bare pakke med meg 3 par sko er det svarte lave sandaler, høya svarte sandaler med snøring og et par svarte ballerinas -dette passer til alt (trust me)
Treningsklær -hvor enn jeg drar pakker jeg alltid med meg treningsklær, om det er på moteuke eller på ferie, er det å klare å skvise inn en løpetur på morgenene virkelig en magisk start på dagen.

Hey Beach -see you soon!

534845_fr_xl[1]
Da skal jeg straks hjem og pakke, imorgen etter jobb går turen nemlig til palmer, strender og varmere vær…. Jeg skulle ønske jeg hadde med meg denne herligheten fra Mikoh/net-a-porter med meg i kofferten… Den er rett og slett perfekt…
534845_bk_xl[1]

Brow rehab

  

Siste snakkis i Beauty Oslo er salongen Brow Rehab. Jeg ble tipset om stedet av Elen. Der fikser de og gjør om på brynene dine. Jeg har vært der en gang tidlige på en såkalt petite express. Da ble brynene farget, og nappet. Jeg har veldig mørke bryn fra naturens side, men det er alltid litt lyse hår rundt, så ved å farge de ser de enda tykkere ut. I forrige uke tok jeg brynsløft, det er da farging, voksing, napping og litt reshaping som de kaller det. Først syntes jeg at fargen var altfor mørk, og brynene litt for «shapet» da jeg egentlig liker det litt naturlig. Men nå som fargen har gått seg til og jeg er blitt vant med den hardere formen så elsker jeg det! Virkelig verdt et besøk! 

hello monday

IMG_9109.JPG
Dette er det eneste jeg har lyst til å gjøre i dag, ligge i en deilig seng -helst på hotell og bestille room service..  god blåmandag!

Interiør du jour -Birkelunden

  

Et lite interiør tips jeg har er Birkelunden loppemarked som er hver søndag. Der har jeg kjøpt stoler og noen møbler til hjemmet mitt, jeg elsker den litt retro følelsen et loopis element kan gjøre med et interiør. Og der kan du virkelig gjøre noen kupp! 

that jacket from BLK DNM

dagens 15_edited-21
dagens 15_edited-22
dagens 15_edited-25
Denne frynsejakken fra BLK DNM er min aller nyeste skinnjakke, den er litt tynnere og super rock and roll!
Jeg elsker frynsene langs ermene og bak på ryggen, den rocker opp enkelt ethvert antrekk, og det er slike «sterke» plagg det er så deilig å ha i garderoben. Statement jakker -de kan du bare slenge på et enkelt antrekk, også er man plutselig litt mer bad ass… jeg syntes den også er ekstra fin med søte ballerinas, da er det er perfekte kontraster til hverandre..

Late night snack

  

Mmmat -Det elsker jeg! Og jeg elsker også å lage mat, det er så gøy å eksperimentere med smaker og prøve seg frem -virkelig hverdagsglede. Denne maisen er perfekt som kveldsnack eller ved siden av kjøtt.. Og det beste -du lager den på maks 5 minutter. 

Stek 2  ferigkokte mais i pannen med olje, kutt opp en hel chilli, og 2 fedd hvitløk. Stek det i pannen, add litt smør og la det smelte i pannen. Smør da denne miksen av smeltet smør, chilli og hvitløk over maiskolbene. Tilslutt river jeg litt parmesan over og lar det smelte litt, så litt salt og pepper. voila! Det er også godt med litt fersk koriander over men det hadde jeg ikke i idag. Nam!