Caroline Portrett Caroline

Weekend shopping

IMG_2965.JPG
Dette bordet skal byttes ut med et bord jeg kjøpte igår på finn… Jeg skal hente det senere idag og krysser fingrene for at det blir fint.. So long kjære glassbord!!

Interiør du jour

interiør 1
Hjemmet til Lauren Conrad er så fint, jeg elsker det gamle glassbordet med gullbein, det rosa teppet og den glamorøse oransje sofaen.. legg også merke til de drink coasterne på bordet i rosa stein fra Jonathan Adler, de har lenge vært på min ønskeliste…
main.original[1]
og drømme klesrommet! jeg blir aldri lei mørke gulv og zebra teppe -deilig kombinasjon!
interiør 2
Elsker også at hun har et lite tre i stua, lurer på om jeg skal stjele denne ideen og når det nærmer seg jul så er det veldig funky å henge opp fine julekuler på det…

 

 

@home

IMG_2699.JPG
Jeg elsker å kjøpe ferske blomster til hjemmet, og disse er så fine!! Nå har jeg forskjellige blomster på stuebord, spisebord og i gangen- og det virkelig fresher opp. Jeg skal blogge mer fra hjemmet mitt nå utover…. Så Stay tuned!

Shop du jour -Camisole

IMG_2532.JPG
Olivia Palermo sverger til dette plagget, og hun bruker slike camisoler hver dag. Denne fra Ganni er helt perfekt, jeg vil bruke den under gjennomsiktige bluser, under gensere med dyp v hals… Og alene under blaseren når jeg skal ut på middag.. Jeg elsker den fine blondedetaljen og de tynne stroppene.

Shop du Jour -ELLE

IMG_2444.PNGIMG_2432.PNG

IMG_2437.PNG
Jeg har stylet vakre Laure både på coveret og i hårserien i siste ELLE… Mari gjorde make up, Niko på Gevir gjorde hår og Morten Qvale tok de fine bildene! Løp og kjøp!!!

Zara Home

2325073303_2_2_2[1]

Dette fine sidebordet/krakk fra Zara Home er på min ønskelisten, så fint å bare hå i et tomt hjørne, eller som her ved siden av sengen -jeg blir aldri helt lei av gullfargede detaljer til hjemmet -dazzle razzle!!

2325073303_1_1_2[1]

shop du jour -Glossier

glossier-moisturizer-613x613[1]
tumblr_nd8l0jbz8a1ti8tb6o1_500[1]

Glossier er et nytt skjønnhetsmerke som damene bak Into the gloss har lansert, og jeg syntes det er helt genialt! Innpakningen, lanseringen via instagram og nett, bildene, fonten på logoen, nettsiden deres -utrolig smart og kult konsept! De shipper enda ikke til Norge, men vi får krysse fingrene for at de gjør det snart!
glossier-emily-weiss2-613x613[1]

Bilder via glossier.com

 

Craving du jour -Louis Vuitton

louis-vuitton-personnalités-au-défilé-été-2015--Louis_Vuitton_The_Womens_Spring_2015_Fashion_5_DI3[1] (2)
Dette bildet dukket opp i mailboksen min fra Louis Vuitton fra deres ss15 visning i Paris og hvor lekker er ikke den dama! Hvit pologenser, lakkskjørt og Louis Vuitton logo belte #winning! Dette er en killer kombo, og nå fikk jeg plutselig veldig lyst på et klassisk logo belte…