Caroline Portrett Caroline

The Case factory

IMG_3134

Da jeg var i Stockholm under fashion week, dro jeg innom The Case Factory. Jeg har lenge siklet på deres mobilcover med monogram på etter at jeg så at Elin Kling hadde det… Jeg er superfornøyd med at jeg valgte et fint blått cover og da at bogstavene er i gull! Nå er det ingen tvil om hvem som hersker over denne Iphonen -C’est MOOOOOOOOOIIIIIII

annonse

Eat du jour – carrot soup

IMG_3068
Det er jo veldig typisk, at den helgen jeg skal hente meg inn så får jeg en influensa fra helvete. Jeg er nesten aldri syk, så jeg blir helt satt ut når jeg først er det… Så etter mange dager med feber og liten matlyst så var det rett og slett magisk å endelig føle litt på sulten igjen igår ikveld, og kjenne at jeg var frisk! Denne suppen, får bort alt av gufs i kroppen -trust me!

Du trenger:
1 kg gulerøtter
2 løk
5 fedd hvitløk
2 chilli
Koriander
Ingefær
Kokosmelk
Grønnsaksbuljong

Igjen, går det alltid litt på slump med mine oppskrifter, men du skjærer opp groft gulerøttene og løken, og hiver i en kjele med ca 4 dl vann oge n halv grønnsaksbuljong.
La dette koke med 1 og en halv chilli, kuttet opp, med 5 fedd hvitløk, og ca en halv mellomstor ingefær  -yes -så mye skal det være.
Når gulerøttene har blitt myke, tar du dette i en blender eller bruker stavmikser, miks dette sammen. Ta deretter og bland inn ca 2 dl med kokkosmelk og  mye pepper.

Derretter tar du litt mer vann, slik at du får den tykkelsen du ønsker.

Ta suppen i en bolle, hakk opp litt fersk koriander og strø på toppen, og litt ekstra pepper. Voila! Blir den for spicy, så tar du bare en liten dæsj med rømme i… yummy yummy!!

hello weekend

IMG_3050

Etter en uke med Stockholm fashion week og overtagelse av leiligheten (yaaay) så er det avslappning og landing (i hodet) jeg skal gjøre denne helgen… Det har gått i et sykt tempo for meg de siste månedene. Og jeg gleder meg til en liten ferie som jeg tar snart, og hele prossesen med oppussing for å skape drømmehjemmet for meg og mine 2 hunder…

ønsker deg en deilig helg!

 

 

boots deg !

IMG_3044

Det er sååå deilig at snøen er borte i oslo by, magisk!! Og jeg får så mye mer vårstemnning av tørr asfalt og hæler, så yes, jeg har tatt ut de lårhøyestøvlettene… En jeans, lårhøyestøvletter, en genser -voila. Så enkelt og utrolig chic!

 

God morgen!

imageGod morgen! Hotelfrokost er noe av det deiligste jeg vet! Og en perfekt start på en dag er ALLTID en cappucino laget med lactose og kjærlighet!

 

 

 

Yesterdays outfit

image

Det er deilig at det var noen få plussgrader igår i Stockholm fordi da kunne jeg lufte denne fine jakken fra Style Butler. Litt 70s rock glam er jo gøy!! Følg med på insta for masse deilig updates… God tirsdag!!!

inspirasjon du jour -bad

inspo bad vogue

Jeg elsker å bo på hoteller, og slike søte små boutique hotelrom er der jeg skal hente inspirasjon til min neste leilighet… jeg endte med en leilighet som er litt mindre enn det jeg egentlig så etter, men som har så mye sjarm og en terasse på 19 kvad som jeg gleder meg til å bruke!! Så smarte løsninger, og ikke for mye dill dall er løsningen! Dette badet elsker jeg, spesielt kombinajonen av flisene marmor, mosaikk og franske bistroaktig fliser.. Veldig kult, også skal jeg bruke mye speil. Både for å få inn masse lys, men også for å skape en glam effekt og større romfølelse…

 

 

Bildet: Voguemagazine.com

Woop woooop

IMG_1787
Woooop woooop!!! idag, endelig, etter mange seige budrunder, mange visninger og en slittsom jakt på mitt  nye hjem har jeg endelig kjøpt ny leilighet!! Gleder meg masse til å ta over, allerede neste uke!! Det er litt oppussing som må gjøres, og jeg gleder meg som en liten unge til å starte…
IMG_1789
Idag har jeg på meg: veske fra Valentino, jakke fra style Butler, genser fra kashmina, jeans fra blk dnm og joggesko fra By Malene Birger

my kind of snack

IMG_2092.JPG

Oh yummy – DETTE skal jeg lage ikveld!

Du tar mais, jeg kjøper ferdigkokt, varmer den opp, finnhakker 1 chilli, 1 fedd hvitløk (dette blander jeg noen ganger med olivenolje og smører over, og noen ganger med majones og smører over:) deretter tar du maisen i en panne med lokk på, steker den litt, og drysser over masse parmesan… salt og pepper -voila! En helt nydelig kvelds-snack!