Caroline Portrett Caroline

home sweet home

150625 Elle Caroline Skjelbred 84334 LAVOPP

åååååååå!! jeg gleder meg sååå mye til å ta en rolig helg hjemme, bare kose meg i leiligheten, lage mat, lese bøker og magasiner,  rydde litt og nyte fridager og helg! Sofa here I come!!

annonse

TGIF

  
Det er høst og fargen jeg har på neglene er OPI thank glogg its friday! Perfekt burgunder/vinrød i fargen… Happy friday 

How do You wear yours?

Ja, how do You wear your jeans? Jeg er en super jeansjente, jeg bruker det til fest med fine bluser til, på jobb med blazer til, jeg reiser tilogmed i jeans. Jeg tester ut forskjellige jeans nå i et annonsesammarbeid med G-star. Og denne jeg brukte i dag er utrolig deilig å ha på seg. Superstretchy, lys gråaktig vask og sitter godt på. Me like!


Genser, jakke og jeans fra Gstar Raw

See You next summer

  
Bye bye beautiful Hvar! Allerede neste sommer vil jeg komme tilbake til dette vakre stedet, og utforske mer av vakre Kroatia. Drømmen er å komme tilbake hit med seilbåt, det må være det vakreste… 

Falko beach club

  

Falko beach club på Hvar er en nydelig liten perle… Utsikten og stemningen er super chilled, fantastisk musikk og hyggelige folk. Maten er dessverre ikke alltid like magisk som øya, da jeg syntes maten på Hvar ikke alltid er like god. Men, her får du helt enkle salater som er gode.. 

  
  

Virkelig verdt et besøk hvis du skal ta turen til Hvar en gang… Litt rustikk stil med Toni Braxton på høyttalerne -og det elsker jeg! 

Happy sunday

  
Cappucino a la Hvar, bøker, bading, venner og sol. Det er det det har gått idag.. Det er så hyggelig når venner gifter seg i utenlandet, da er det obligatorisk miniferie på oss- love it!! God søndagskveld

#caroskjelbred

  
Pssst: husk å følg meg på snapchat.. Det går alltid litt i ett på ferie og snappen prøver jeg å oppdatere så mye som min 4G fra ELLE tillater;) 

Happy

    
Jeg er på Hvar, en fantastisk vakker øy. Her er det bryllupshelg, og en ting er sikkert- jeg skal tilbake hit… Det er rett og slett utrolig vakkert her, jeg elsker stemningen her. 

Barre- work out

  
Igår testet jeg ut den nye gruppetimen fra Sats/Elixia -barre. Det er en styrketreningstime i kombinasjon med ballet… Jeg har faktisk savnet en time som dette i Norge. Ballet beautiful er et ballet/treningssenter i NYC som har tatt Victoria secret englene med storm, og mange av de mener at det er takket være timene der at de holder seg så bra… Denne barre klassen er litt i samme duren, masse rumpe og lår trening- og det liker vi! 

De starter på sentrene fra og med neste mandag, see you there!