Caroline Portrett Caroline

Good morgen

  

Jeg er på ferie i Spania, og igår kveld dro vi til en koselig liten kiteby som heter tarifa. Der har vi mange venner som bor om dagen… Virkelig et sted å dra hvis du elsker kiting! Nå går turen tilbake til hotellet i Marbella.. 

annonse

God søndag

  

Våkne til solstråler i sengen -det er rett og slett fantastisk! Jeg liker å sove med gardiner alltid litt på gløtt slik at solen kommer inn i rommet- det er det deiligste jeg kan våkne til. 

Holiday

    

Palmer, sol, varme og en liten coronita! Helt himmelsk er det å ha dratt på ferie… Nå skal det nytes! God lørdag

New bling

  

Okey, så min armbånd mania fortsetter og siste tilskudd er dette lilla med diamanter fra Efva Attling… Mitt i dette snøværet gir det meg en deilig sommerfølelse det å lasse på med slike armbånd -Ibiza style! 

Baum

dagens mars 12_edited-1
dagens mars 11_edited-1
dagens mars 10_edited-1
dagens mars 9
Denne blomsterbomben av en kåpe fra Baum und Pferdgarten er rett og slett fantastisk. Jeg har en liten hang up på kåper nå om dagen da de kan forandre antrekk så lett.. Denne blir så fin over ensfargede kjoler til sommeren, også er den nå veldig kul å bruke til svarte hullete jeans .. Beltet i midjen er også fra Baum, flower rock chic -det liker jeg!

deliciously EllaJeg har tipset om Ella før, men jeg gjør det igjen. Jeg elsker appen hun har, og bruker den nesten daglig for inspirasjon til matlaging. Hun har så mange deilige og sunne oppskrifter, som denne. Så kan man bare freestyle litt selv også. Jeg lager en deilig zucchini pasta med hjemmelaget pesto, og spinat men adder masse parmesan på.. YUMMY! Den lager jeg på 10 minutter maks! Virkelig en app du kommer til å få masse glede av.. 

Lets finish this Kitchen!

ETCINSPIRATIONBLOGARTDESIGNINTERIORBANGKOKAPARTMENTDESIGNERDAVIDCOLLINSMARBLEKITCHENCOUNTERTOPSWALLSFLOORSPURPLEBARUPHOLSTERYWOODCHAIRS[1]
zigzag-blue[1]
zigzag-grey-3x2[1]

Det har stått på stedet hvil i leilgiheten min i det siste, det er vell slik det gjør når man har kommet seg gjennom det værste av oppussing… Kjøkkenet lot vi vente på, men nå har jeg lyst til å bli ferdig… Og disse flisene fra marokk liker jeg fremdeles utrolig godt, har hatt de i bakhodet nå en lang stund, og det at jeg fremdels liker de er vell et godt tegn.. Og i kombinasjon med marmorbenk tror jeg det blir veldig fint…

Ganni

dagens mars 18 2_edited-1
dagens mars 18 5
dagems mars 18 4
dagens 18 mars_edited-1
Jeg har sagt det tidligere, men kåper er liksom en greie jeg har en liten hang up på. Jeg synes de så lett forvandler et antrekk, som i dag denne lyseblå drømmen fra Ganni er en av mine nye vårfavoritter -den frisker opp et helsvart antrekk bestående av Dr Denim jeans og en  gammel langermet skinntopp. Jeg liker ekstra godt at den er litt som lyseblå sukkerspinn, myk, har store lommer og er litt maskulin i snittet -love it!