Caroline Portrett Caroline

What I love -The thief Spa

Idag startet jeg dagen på The Thief Spa, nydelig å starte dagen med litt sauna, et morgenbad i havet (oh Yes) og deretter inn i en hammam for litt skrubb. Detoxset, med silkemyk hud og pigg i hodet det er en deilig torsdagskombo! 

annonse

New boots

Denne uken har gått litt i ett, og på tirsdag var jeg på en veldig deilig middag med Marc Jacobs. Ikke mannen selv men merket… og endelig hadde jeg en anledning til å lufte mine nye lakk boots! 


Til et litt langt semsket skjørt med splitt så kom disse bootsene virkelig til sin rett… og jeg gleder meg til å bruke de til en strikket kjole. Nye favoritter fra Nelly! 

interiør du jour -diy

img_6627

Jeg har vært litt lat på siste finish av leiligheten min, det er vell litt sånn med oppussing… Men ihelgen kom jeg igang igjen, og nå skal jeg bli helt 100% ferdig!
I bokhyllen så instalerer jeg selv led lys, dette skal jeg ha i øverste hyllen og også bak tvn, det tror jeg blir så fint. Både for å få frem dybden i bokhyllen, og få frem den fine grønnfargen i bakveggen i hyllen…
img_6628
img_6626
Jeg synes lyssetting er noe av det viktigste i en leilighet, og installerer nå mere lys på kjøkkenbenken, lysøy på soverommet, skal kjøpe en ny lampe til komoden på soverommet og har kjøpt nye lyspærer med det riktige varme lyset jeg ønsker…
img_6630
Som du ser så limer jeg selv led lyslenken bak listen i bokhyllen, og borrer hull i veggene slik at ledningen ikke synes… Enkelt, billig og superfint!

Voila

weekend inspo

inspo-girls

Black is back – Helsvarte antrekk er både sexy, tidløst og klassiskt! Og det behøver ikke være kjedelig- tenk sexy snitt, gjennomsitkige detaljer, trange antrekk, og heels.. supersexy spør du meg!!!

Eat du jour

Igår lagde jeg en veldig kjapp og god middag, nemelig Spagetti a la puttanesca

-eller på godt norsk Horepasta. Ehehe


Jeg lagde den litt på min vri:

Hjemmelaget pastasaus, med mye hvitløk, selleri, chilli, timian, salt og pepper.

La den koke opp, mens du koker pastaen.

Hakk opp fransk persille, riv parmesan og ta frem kapers. Når pastaen er ferdigkokt så hiver du på tomatsausen, kapersene, fransk persille, parmesan og en neve ruccola. Voila! God middag.

Inspirasjon du jour

what-to-wear-with-black-jeans-every-day-of-the-week-1928716-1475758356_600x0c

Noen ganger er le basic bitch stilen rett og slett fæb! Svarte ankelkorte bukser, liten kitten hæl, hvit topp og en lakk jakke over. Booom! Rett og slett inspirasjon du jour!

Look du jour- ruter med en tvist 

Jobbuniformem når jeg har dårlig tid: enkle jeans med en kul detalj som her med den avklippede råkanten. En skjorte eller bluse og cape! Siden det er litt kaldere nå så blir det en tynn skinnjakke under capen… også synes jeg er en superfin kombinasjon å bruke en rutete skjorte med litt elegant ytterplagg… 

Shop du jour

dagens shopping

Dagens supercraving!!! Lårhøye støvletetr fra Laniv, jeans fra Frame og stripete genser fra Ganni…

 

De bootsene fra Lanvin er rett og slett dødelige!

Look du jour -cape season

img_6124.jpg
Det er ingen hemmelighet at jeg elsker capen, og jeg har både svart og beige, litt strammere  i stilen og rutete. Og denne sesongen skal jeg hamstre flere, da det er cape season igjen-yay! Denne høsten er det supertrendy med capen, det vil si at det vil komme masse fine caper i butikkene fremover, og det er en del jeg allerede sikler på net-a-porter…
img_6123.jpg
Capen er så fin nå i mellomsesongen, slenge over en enkel skjorte eller en kort kjole med skinnjakke under når du skal ut.

IMG_6125
Jeg synes capen gjør et antrekk ganske så chic, og er nok et av mine favorittplagg i garderoben, og det har den vært i mange mange år. Personlig stil er utrolig viktig for meg, om noe er trendy eller ei, så vil jeg bare tilføre de trendene som passer til min stil. Aldri ofre min personlige stil for å følge en trend. Thats not me

IMG_6120

Look du jour :
Skjorte fra Never Denim, bukse fra ByTimo, veske fra Helmer og cape fra Zara

What I love -The Well

IMG_6248
Egentid er så viktig for meg, min hverdag er fylt med sosialisering, eventer, haugevis av mail og mange mange mennesker.  Så tid alene er så viktig for at jeg skal holde hodet mitt klart, og være bevist på megselv. Så igår etter jobb tok jeg noen timer på The Well, helt magsik spør du meg. jeg elsker alle de forskjellige badstuene, dampstuene, saunaer, fjellgrotten og de diverse svømmebassengene. Den janpanske delen er også er favoritt og spesielt den asiatiske badstuseremonien jeg også var på igår. Nakenheten er noen ganske skeptiske for, og jeg er ingen naturist men jeg synes nakenheten på The Well i de forksjellige nakensonene er veldig privat typ nakenheten og ingenting ekkelt med det. Faktisk ganske så naturlig. Man kan fint gå med badetøy der hele tiden, men man må være åpne for å se en naken kropp her og der, og det er noen soner man da ikke kan gå inn på. Men trust me, det tar ca 20 minutter så føles det veldig naturlig, og man går ikke rundt naken. Bare slenger av seg badekåpen rett utenfor en dør, går inn  -slapper av, og går ut igjen.

Prøv det.