Caroline Portrett Caroline

New hair


Jeg var hos frisøren min på fredag og klippet lang lugg… Det hadde jeg før da jeg bodde i Paris… Litt rocka og litt blondere! Denne uken er det Oslo runway, så følg med på sosiale medier.. Good mandag! 

annonse

Shop du jour -House of Hackney

ALL_COLLECTIONS_FABRIC[1]

House of Hakney er et meget populært engelsk merke, og big big big i London på grunn av deres lekne farger og mønster. Her er det maksimalisme ja takk! De produserer alt fra møbler til lamper, handkle til kjøkkenet eller baderommet, og alt kan du få i print! En superenkel måte å fornye hjemmet sitt på uten å male vegger…
TIGRE_CHAISE_LONGUE_SCREEN[1]
Jeg er spesilt svak for puffen i tigermønsteret… og hadde elsket å hatt den i en superchic lyseblå/grå stue… Det er slike kontraster i et hjem som gjør det spennende for meg..
TIGRE_CUSHION_SCREEN[1]
Eller slik som her, å mikse forskjellige mønstere sammen… Check it out! De kommer til Norge nå -woop wooop!

Kom høst! 


Jeg kjenner at høsten kommer snikende, og det er egentlig ganske deilig… Det er koselig å holde på inne i hjemmet, rydde litt, kose seg med altfor mange kopper kaffe, se på Netflix og finne roa. Deilig blir det. 

Inspirasjon du jour


Miroslava Duma, en it jente med sinnsykt god stil og smak. Her er noen do’s som jeg skal hente inspirasjon i når jeg går mot høsten og vil ha en ny høstpiff på garderoben. Denne looken elsker jeg, skinny jeans, T-skjorte med en Aformet jakke og pumps. Love it!


Skinnskjørtet er og blir en klassisker, og det lange skinnskjørtet i kombinasjon med over sizes T-skjorte er perfekt. Husk å ha den i midjen slik som Miroslava, og helst med pudderfargede sandaler til. 


Høstens må- ha! Leopardkåpen! Bruk den over alt, dressbukser, kjoler til kvelds eller son her med jeans og collegegenser. 


Jeg skal også bruke mye mer blazer denne sesongen, nå først med T-skjorter under og pyntede sandaler til. Perfekte jobblooken spør du meg.


Vintage tskjorten er også tilbake, om det er mikkey mus, rockeband eller slogans så er det fint å kombinere dette med sleeke antrekk som med denne kåpen og liten cocktailveske. 

Look du jour


Ny uke, nye muligheter! Livet og jobben går i ett tempo om dagen, og denne uken er det 3 visninger, mange møter, et blad som går til trykk, og samtidig har jeg prosjekt kåk som henger over meg og vil bli ferdig. 


Men selvom mesteparten av garderoben fremdeles er på lager, (klesrommet skal komme i nærmeste fremtid) så er jeg overlykkelig over å ikke bo i bag lenger


En ting det bare er å gjøre er å holde tempo og stå på videre… I hvertfall prøve❤️ good mandag og ny uke! 

Look du jour


Coucou og god fredag! Denne uken har gått i ett, det var fotoopptak i helgen og på onsdag, hektiske og spennende dager. 


Idag er det så deilig å ha kontordag, hvor jeg kan gå gjennom mailer, og gjøre kalender klar for hektiske uker som kommer. Jeg skal også bli ferdig med leiligheten min, og terassen. Helgens agenda er å jobbe mer med leiligheten, rydde litt, ha middag med gode venner og kose meg. Deilig! 

Gooood helg 💋

Look du jour

img_2432.jpg
Flashback fra forrige uke, da jeg hadde på meg kanskje en av de  feteste kimonoen jeg eier. Jeg har i mange år spart på kimonoer, og elsker å slenge de over litt basic antrekk -som her.
img_2429-1.jpg
Tskjorte fra Elle&Il, jeans fra Never Denim og Kimono fra Adidas

Home sweet home


Jeg har fått noen spm her på bloggen og på snap hvor teppet mitt er fra.. Det er fra layered, og modellen entrance i fargen misty sky. Det er i ull, sinnsykt fint, og fargen passer meg perfekt da den forandrer seg litt i løpet av dagen. Den er blågrå i fargen, og blir lysere blå når det blir badet i morgenlys. Og mørkere på kvelden… Dette med tepper kan være ganske vanskelig da de kan ta for mye oppmerksomhet fra interiøret, eller være i en feil tone. Men her ble jeg veldig fornøyd! 

Og noe jeg alltid gir til megselv, ferske blomster. Nå om dagen går det i rosa roser. Love it! 

Hello to the world of Beauty

IMG_2246
Jepp, jeg er den nye skjønnhetsansvarlige i ELLE ved siden av å være stylist, yay! Så denne høsten kommer til å bli travel, masse beauty og  masse mote. Jeg har alltid vært en beauty junky, så dette passer meg perfekt.. I siste nr av ELLE så gir jeg mine må-ha produkter, til både ansikt og hår… Etter 6 år i ELLE så har jeg plukket opp mine favoritter på veien.. og det er ikke få..

The perfect suit


Helgen var superdeilig, jeg har laget mat, trent hver dag, solt meg, badet,  sovet lenge, slappet av og lest mange magasiner.. Helt nydelig var det!

Jeg elsker å komme meg ut av byen når det er helg. Da får man litt feriefølelse, og slappet av ekstra godt.


Jeg fikk også luftet min favoritt badedrakt denne sesongen, denne røde fra Filippa k. Badedrakten er virkelig tilbake, og jeg elsker når den har høy skjæring og gir dn litt 90s vibe. Det kjennes helt riktig nå.