Caroline Portrett Caroline

African Juju hat

IMG_7626.JPG
Dette er en afrikansk juju hat, og jeg har lenge sett etter en slik til å ha mellom vinduene i stuen. Denne er helt perfekt -welcome home!

IMG_7627.JPG

annonse

S.A.T.U.R.D.A.Y

IMG_7606.JPG
Jeg elsker lørdager, det er dagen jeg fikser ting jeg aldri rekker. Idag gikk turen også innom en av mine favoritt interiørbutikker der jeg endelig fikk kjøpt denne godbiten jeg har siklet på… Den henger allerede på veggen.. God lørdag!

Language lesson

speaking of cool stylists… Carlyne er en av de galeste og flinkeste stylistene, hun har alltid hatt en forkjærlighet for Street Style og var den som stylet det første Vogue coveret under Anna Wintour i 1988 der hun stylet modellen med en haute couture Christian Lacroix jacket og Guess jeans- Bam!!
Carlyne har en veldig spesiel måte å snakke på som er helt fantastisk -J’Adore!!!

inspirasjon du jour -Barbara Martelo

Paris str F14 488
Paris str F14 489
Her er den Spanske stylisten Barabara Martelo fotografert under Paris fashion week med datteren sin. Hun  har alltid en  rocka og klassisk stil,  ser alltid groomed ut på håret, og har en sexy tvist på antrekkene sine.  Kule, rocka, stylish og selvstendige mødre slik som henne elsker jeg!

Shop du jour -Mango

mango
Jeg elsker øredobbene til Celine, men lommeboken min liker best de til venstre fra Mango til 149 kr…. De blir så fine til en litt grov strikkegenser i kombinasjon med en  svart smokingbukse og killer heels! psssst jeg har laget en lekker blå shopping på elle.no

When in New York City

IMG_7466.JPG
Jeg elsker å bo i SoHo, de har så mange fantastiske butikker der, og stemningen er magisk!

IMG_7467.JPG
Et New York City must for meg er å gå på Balthazar og ha lunch… det er en god gammel klassiker!  Her er det alltid god stemning, og et veldig kult sted for People watching  også ha de  supergod mat! jeg elsker  østersene de har  der -yummy!

IMG_7468.JPG

Wild Wool for liten og stor

image
Live la ut dette bildet for en liten stund siden, da døde jeg helt.. For skjønn er ikke lille Mika som er tullet inn i poncho kashmirgenseren jeg har designet for Wild Wool? Det er så stas å se at genseren blir brukt, gleder og varmer fine folk -små som store!