Caroline Portrett Caroline

Denim days

IMG_2158
Dager som idag, når jeg har litt dårlig tid på morningen, skal trene før jobb og ikke tid å bruke mer en 5 minutter på hva jeg skal ha på meg er dette den perfekte løsningen. En militærinspirert skjorte og en jeans, et par hæler og jeg er klar på null komma niks!
IMG_2167
Jeg elsker at denne skjorten er lyserosa samtidig som den har militærdetaljer som skulderklaffer. Røverkjøp fra Zara spør du meg!

Og med det tar jeg snart helg, og jeg gleder meg til å komme ut av byen og til Sandefjord -deilig!
God Fredag

 

annonse

Coucou from My home


De av dere som følger meg på snap har fått se noen sniksnapping fra det nye hjemmet mitt… Og bilder kommer opp på bloggen nå straks. Jeg er ikke helt ferdig enda, på soverommet mangler det mye, og sidebord er ennå ikke funnet.. Men jeg er veldig fornøyd med min IKEA hacking.. Som de speilrutene jeg limte inn i disse IKEA skapene i gangen. Speil det elsker jeg, åpner rommet, får inn lys og glammer alt litt opp. 

Cravings du jour -red boots for fall

01-isabel-marant-pre-fall-2016-lookbook 03-isabel-marant-pre-fall-2016-lookbook
02-isabel-marant-pre-fall-2016-lookbook
Isabel Marant sin pre fall kolleksjon er dødslekker, men det jeg liker best er de røde bootsene. Oh my! Så enkelt, det gjøre hele antrekket på 1-2-3 og det er også supersexy. Jeg dør litt av å se på de… sikle sikle. Til grå jeans, en enkel grå kashmirgenser -tidlig høst, og disse røde bootsnee til. Boom. Thats my look for fall!

Look du jour


Back to work! Det er faktisk deilig å være tilbake til jobb, og jeg elsker denne årstiden her klesmessig.. Det å ta på seg en bluse, jeans og sandaler og gå ut døra er fantastisk!


Off-shoulder topp, denim og helmer veskene mine som jeg har bodd i de siste årene.

Nå er det tilbake til outfit-blogging og mye mer action her på ELLEblogg….


Håper dere liker det…

Shop du jour -Zara

5644374942_2_2_1[1]

Zara har kommet med en egen treningslinje og jeg er In LOVE! Jeg elsker slike ballerina topper, og kjøpte en svart ballerinakardigan ifjor i en ballettbutikk som jeg elsker å slenge på meg… Perfekt til jeans og skjørt…
5644318803_2_1_1[1]
Og hvor fin er ikke denne thightsen? Treningsklær er jo ikke det det var før, da jeg ser på denne som litt mer «koseplagg» og mer i Athleisure ånden.. superfin er den!
7843101050_2_2_1[1]
Og ballerinasko, det er så fint. Superfint med avklippede jeans til og en liten ballerinakardigan over, eller til en svart liten kjole… Disse skal også klikkes hjem

 

Goooood tirsdag! 


Sakte men sikkert  så er jeg tilbake til gode rutiner som trening, opp tidlig, lage sunn og god mat og mindre alko. Kjedelig for noen kanskje men utrolig deilig å ta noen sunne uker nå før det smeller i august med moteuker, shoots, middager og lange jobbdager… Da er det greit å ha litt ekstra krefter og energi.. 

Back ON track! 


Ferie er sinnsykt deilig men jeg elsker mine sunne gode rutiner også… Som idag, klarte jeg å stå opp litt tidligere og dra på Barrys før jobb! Yay! En sunn vane å venne kroppen til igjen… Det var blytungt men følelsen nå er superdigg! 

Og psst, hvis jeg ikke er her så er jeg på snapchat under Carolinefun
God fredag

Husk å kjøp siste ELLE

  
Jeg har stylet fine Astrid S på coveret av siste ELLE…. I et av hotteste antrekket høsten kan servere, nemlig lakk… Lakk er en av de største trendene til høsten, og det er bare å glede seg til alle de andre trendene også… 

Men først, nyte sol og sommer, denim shorts og Strandveske mens man leser siste Elle og drømmer seg bort til litt deilig høstmote…. 

Enjoy!