Caroline Portrett Caroline

Look du jour

IMG_3581.JPGIMG_3580.JPG
Litt glitter er jo gøy og disse camo sandalene fra Valentino er rett og slett nesten dødelige! Så fine er de!!! Psst: et lite tips når man går med paljetter /glitter er å holde hår og make up ganske natural, da holder man seg chic/rocka og man vipper ikke over til tacky.. Wish You a sparkly saturday!!

Look du jour -Dagmar

IMG_3436.JPG
Da er jeg på full fart ut av hotel rommet, og ikveld gikk jeg for en av mine yndlingskjoler fra Dagmar! De er klassiske, sexy og lette å bruke -og det liker jeg! Ciao babes!

Barcelona

IMG_3394.JPG
Da ønsker jeg helgen velkommen! Jeg er ankommet Barcelona -og her er det helt nydelig!! Det er så deilig å komme ned til varmen, nyte og bare slappe av! God fredag ønsker fra Barcelona

Some tips

IMG_3020.PNG
Det er noen enkle klær som gjør hverdagen min lettere når jeg kler meg. 1: jeans, mørke og lyse- det bruker jeg nesten hver dag hvis jeg ikke bruker 2: skinnbukser eller 3: dressbukser. Voila!
Så oventil kan jeg ikke få nok av 4: jeansskjorter, 5: bluser -Blonder og ensfarget (perfekt til jobb eller middag) 6: stripete gensere! Når jeg har kleskrise så er dressbuksen alltid en klassiker med stripete topp! 7: en deilig og chic Kashmir genser -som jeg kan bruke over skinnbukser eller hjemme for å slappe av -som min egen fra Wildwool! 8: boots- har du et par sexy støvletter med en hæl du kan gå fierce i så funker alt! God onsdag!!

Shop du jour -Chanel les Beiges

IMG_3014.JPG
Denne kjøpte jeg for første gang i sommer, og nå har jeg gått til innkjøp av en til. En lysere farge, nr 20 for høsthud, jeg er rett og slett blitt litt avhengig av denne superkremen. Den gir glød, fukt og dekker lett over- amen for Les Beiges!!

Weekend shopping

IMG_2965.JPG
Dette bordet skal byttes ut med et bord jeg kjøpte igår på finn… Jeg skal hente det senere idag og krysser fingrene for at det blir fint.. So long kjære glassbord!!

Interiør du jour

interiør 1
Hjemmet til Lauren Conrad er så fint, jeg elsker det gamle glassbordet med gullbein, det rosa teppet og den glamorøse oransje sofaen.. legg også merke til de drink coasterne på bordet i rosa stein fra Jonathan Adler, de har lenge vært på min ønskeliste…
main.original[1]
og drømme klesrommet! jeg blir aldri lei mørke gulv og zebra teppe -deilig kombinasjon!
interiør 2
Elsker også at hun har et lite tre i stua, lurer på om jeg skal stjele denne ideen og når det nærmer seg jul så er det veldig funky å henge opp fine julekuler på det…

 

 

@home

IMG_2699.JPG
Jeg elsker å kjøpe ferske blomster til hjemmet, og disse er så fine!! Nå har jeg forskjellige blomster på stuebord, spisebord og i gangen- og det virkelig fresher opp. Jeg skal blogge mer fra hjemmet mitt nå utover…. Så Stay tuned!