Caroline Portrett Caroline

Trick or treat?

elle-00-halloween-nails-lgn[1]
Disse glitrende halloween neglene kunne jeg tenkt meg å ha for helgen, tror bare at jeg ikke klarer det selv… En annen hyllest til halloween kunne jo vært å ha fransk manikyr med bloding rød strek?

Watch du jour -Ab fab

Absolutely Fabulous har jeg alle sesongene til, og jeg syntes denne serien er helt fantastisk morsom.. Merker at det skal bli et lite Ab fab maraton snart!!

Look du jour -Wild Wool

dagens 29_edited-5
dagens 29_edited-4
dagens 29_edited-3
Easy as grey! Forskjellige gråfarger sammen,  deilige enkle plagg er perfekt som jobbantrekk for meg -dressbukse stylet med kashmirgenser og hæler.. Og i dag luftete jeg min egen designede genser for Wildwool, jeg elsker denne mørke gråfargen -så fint til høsten!

Look du jour -new belt

IMG_3703.JPG
Jeg har siklet på dette beltet en stund nå, og derfor var det ekstra stas at det var i butikken i Barcelona.. Det er både tidløst og klassisk, men det har en funky liten tvist. Idag til helt enkle
Levis jeans og topp kommer det virkelig til sin rett..

Look du jour

IMG_3581.JPGIMG_3580.JPG
Litt glitter er jo gøy og disse camo sandalene fra Valentino er rett og slett nesten dødelige! Så fine er de!!! Psst: et lite tips når man går med paljetter /glitter er å holde hår og make up ganske natural, da holder man seg chic/rocka og man vipper ikke over til tacky.. Wish You a sparkly saturday!!

Look du jour -Dagmar

IMG_3436.JPG
Da er jeg på full fart ut av hotel rommet, og ikveld gikk jeg for en av mine yndlingskjoler fra Dagmar! De er klassiske, sexy og lette å bruke -og det liker jeg! Ciao babes!

Barcelona

IMG_3394.JPG
Da ønsker jeg helgen velkommen! Jeg er ankommet Barcelona -og her er det helt nydelig!! Det er så deilig å komme ned til varmen, nyte og bare slappe av! God fredag ønsker fra Barcelona

Some tips

IMG_3020.PNG
Det er noen enkle klær som gjør hverdagen min lettere når jeg kler meg. 1: jeans, mørke og lyse- det bruker jeg nesten hver dag hvis jeg ikke bruker 2: skinnbukser eller 3: dressbukser. Voila!
Så oventil kan jeg ikke få nok av 4: jeansskjorter, 5: bluser -Blonder og ensfarget (perfekt til jobb eller middag) 6: stripete gensere! Når jeg har kleskrise så er dressbuksen alltid en klassiker med stripete topp! 7: en deilig og chic Kashmir genser -som jeg kan bruke over skinnbukser eller hjemme for å slappe av -som min egen fra Wildwool! 8: boots- har du et par sexy støvletter med en hæl du kan gå fierce i så funker alt! God onsdag!!

Shop du jour -Chanel les Beiges

IMG_3014.JPG
Denne kjøpte jeg for første gang i sommer, og nå har jeg gått til innkjøp av en til. En lysere farge, nr 20 for høsthud, jeg er rett og slett blitt litt avhengig av denne superkremen. Den gir glød, fukt og dekker lett over- amen for Les Beiges!!