Caroline Portrett Caroline

Facial mist

IMG_8551

I forrige uke var jeg på en Beauty frokost med merket Ren, et merke der jeg har prøvd noen av produkter tidligere… men der prøvde jeg denne facial misten og jeg ELSKER den! Jeg har lenge vært en fan av Caudalie sin mist, og denne er like deilig og fresh i følelsen på huden…
IMG_8570
Ettersom jeg løper mye rundt, jobber lange dager foran pc og har mobilen klint intil øret nesten hele dagen er det så  deilig med en liten oppkvikker, så derfor har jeg facial mist alltid med meg i veska, og denne fra Ren anbefaler jeg, så deilig! J’Adoooore!

annonse

Courgette «pasta» au Pesto a la Caroline

mat courgette pasta avec pesto
Coucou, her er min oppskrift på middagen jeg lagde igår på snap… Dette er en perfekt sommermiddag, da den føles lett, er full av næring og super god!
Til 2 pers:
3 squash (courgette på fransk :)
Oliven olje
1 stiron
Parmesan
Fersk basilikum
Pinjekjerner ( 1 liten pose/pakke
hvitløk
laksefilet (jeg spiser 1 mens menn spiser ofte 2…
Ruccola
salt og pepper

ta laksefilet i aliminumsfolie med hakket opp 2 fedd hvitløk, litt sitron, salt og pepper, og i oven i ca 18-20 minutter..
Ta så squashen, og ta fatt i  en spirulizer, og lag spagettiremser av squashen
ta den i en panne med litt olivenolje og få ut vannet i den… stek den på middelsvarme med litt salt og pepper.

Pestoen lager du ved å ta en stor handfull fersk basilikum, (jeg bruker hele fersk planten), en neve pinjekjerner, og en stor neve ferskrevet parmesan. Ta en stor slump olivenolje, og blend it,  jeg tar litt og litt mer olivenolje underveis slik at jeg får en kremet konsistens..

deretter bland sammen pestoen, med squashen i pannen, så server i en bolle med den ovnstekte laksen over. Strø litt fersk ruccola over, og en liten dæsj sitron, så litt salt og pepper.

psssst: Til en festmiddag, eller date night så har jeg byttet ut laksen med deilig hummer….mmmmm YUMMY!

Voila, God Middag!

 

My hair

Untitled-1

Jeg har fått mange meldinger tidligere om en liten hårsak, og hvilke produkter jeg bruker i håret mitt, så here goes!
Jeg har alltid likt den franske looken ved at håret er litt rocka/bustete samtidig som det er rent og fint… Jeg elsker hår med tekstur og en litt naturlig look, selvom den er langt fra naturlig…
jeg bruker Oribe shampoo og balsam, og kurer håret 1 gang i uken ca. Jeg har tørt og tykt hår,  Så det er viktig at jeg gir håret mitt fuktighet.. Etter en hårvask så tørker jeg håret med en medium tykk rund hårbøste. Jeg ruller det opp, tørker, og ut igjen. da får håret litt naturlig fall og fin bevegelse. Etter et par ganger så er dette superlett å gjøre selv, trust me! Deretter tar jeg noen dråper med denne deilige håroljen fra Kiehls, så bruekr jeg alltid Oribe Texturizing spray. Jeg sprayer litt i røttene, og foran, slik at jeg kan gjøre den siste finish formen på frontene mine. De dagene jeg ikke vasker håret så bruker jeg R+Co sin tørrshampoo, jeg elsker lukten samtidig teksturen den gir håret mitt.

Foto: Net aporter og parfymerie.no

Deilig lørdagsfrokost

IMG_8388

Dette er en klassiker som jeg elsker, og har du overnattingsbesøk i helgen;) så er dette virkelig noe som går rett hjem hos mannfolka….
Stek egg på middelsvarme, da får du perfekte speilegg, -salt og pepper på, og jeg liker å tynnrive litt ost over for ekstra yumminess!
ta tomater, ca 5 stk, skjær i skiver, og ha det i en liten gryte med litt olivenolje og ca 10 cm purreløk i tynne skiver. Kryddre dette med chilli, oregano og timian, salt og pepper. la det kose seg på svak varme i ca 6 minutter.
Ta brødskiven og rist den litt i pannen, gjerne med olivenolje balndet med litt chilli.
Ta en avocado og skjær noen tynne skiver.

Mekk opp:
ta det ristede brødet, smør på med litt kremost, som philadelphia, så noen skiver avocado, en håndfull ruccola, så speilegget, og over den deilige tomat purreløk miksen… YUM!
ta deretter litt fersk vårløk eller purreløk på toppen, litt mer pepper, voila!
God frokost

 

 

Look du jour -jeans with a twist

IMG_8785
Hvor deilig er det ikke med den solen som er idag…. jeg kjenner at sommeren nærmer seg med stormskritt! Idag hadde vi shoot, så flate sko og komfortable klær er et must.. Jeans (fra never Denim) med jeansbluse (fra MiH) blir litt mer glam med glittrende gullballerinas og statement armbånd, og den lille stråkurven gjør antrekket med en gang mer sommerlig. Det å bruke stårkurv i byen er utrolig fint, det er kontrastene som gjør et antrekk spennedende…

IMG_8786
God Helg!! Og husk å følg meg på snapchat… det er mye morro som skjer denne helgen, don’t miss out!

Fyr løs

dagens 18_edited-15

Coucou!!! Jeg lurer på hva dere vil at jeg skal blogge mer om? Det kommer mer OOTD type blogginnlegg fremover nå som jeg ikke bor i bag lenger -yay! men hva mer vill dere ha? trening? interiør? Tell me please:)

Xoxo Caroline

Shop du jour – Miss Mathiesen

IMG_8485

Jeg hadde mitt første middagsselskap igår, det vil si at Erica -en av mine beste venniner og hennes 5 månder gamle baby Alba var på besøk og de hadde med seg Sushi… I mangel av virkende kjøleskap, og manko på ovn -(som kommer på fredag -yay) så ble medbrakt løsningen… Erica har så lenge jeg har kjent henne hatt en erorm passion for vintage smykker, og endelig har hun åpnet Miss Mathiesen -en nettbutikk med bare one of a kind smykker! Hun har reist til London, Paris, New York, Bali og India og kjøpt så mye fint, og jeg har såklart endt opp med disse fine øredobbene  av jade stein… De blir helt perfekte i et somemrbryllup jeg skal i….
IMG_8486
Hvor fine er ikke disse…..  jeg skal pynte opp en enkel tskjorte og basic jeans med disse fine øredobbene…. Love them!

snart første natt…..

IMG_8390

Snart, veldig snart tar jeg første natten i min egen leilighet… Jeg mangler bare å bygge inn walk in, og badet tar jeg i løpet av sommeren, men resten er nesten helt ferdig… Jeg mangler kunn en veldig fin sengegavl som jeg har bestilt, noen nye sengesett -kunn krispy hvite (da får man hotelfølelse i eget hjem) og installere litt flere dimmere.. puh. da er jeg ferdig. For de av dere som følger meg på snapp så at jeg hadde mange av jentene på besøk på lørdag da jeg hostet frokosten til utdrikkningslaget til en av mine nærmeste venniner… Med Cher og sangen Believe på høytaleren på full gass kl 11 lørdag morgen tror jeg at naboene skjønner at jeg har flyttet inn.. hehe

 

shop du jour -maling

3604b7b544cf53d5378ed2300e9617b0

jeg har nå fått bygd inn tv og bokhylle sett i stuen, og bakveggen er i en lekker blågrønn farge, og denne helgen males selve bokhyllen… og jeg er ganske så usikker på hvilken farge jeg skal velge.. en litt mer grønn, en litt mer blå…
665c7cc98d46591dedbb1510865d6f90
Så en av prosjektene etter job idag er å finne den fargen…

 

En dag i livet mitt

IMG_7756
Igår startet jeg dagen med frokost og visning av skokolleksjonen til Flipflop, og det var virkelig så mange fine sko, disse skoen som var litt marni aktig… og noen i sølv var mine favoritter..
Deretter gikk turen til H&M der jeg fant verdens fineste genser…. OH my!!! Den må jeg ha til høsten!
IMG_8030
Pærledetaljer, i fargen rødt (en av de hotteste fargene høsten 2016), sporty med  hette (enda en annen monster trend) yes! denne er så fantastisk!!

IMG_8037
Etter H&M møte dro jeg opp til kontoret igjen, og tok bare en outfit bilde på veien….Det er så magisk nå å gå med mindre klær og jeg merker at det er gøy å kle seg igjen. Klesskapet blomsterer litt ektra om våren og sommeren…
vell oppe på kontoret var det fult kjør på høsttrender, og få inn packs (bilder vi bruker i magasinet og på nettet) av alle klærne fra alle merkene slik at vi kan dekke høsten best mulig.. Etter noen timer der, var det et nytt møte igjen og da med skjønnhetsmerke Aurelia -et probiotic merke
IMG_8082
Aurelia er en naturlig skjønnhetslinje fra England som har vunnet mange prisen for deres nytenkende naturlige kremer, oljer og serumer. Jeg prøvde en scrub som var fantastisk! Og jeg skal teste litt mer og holde dere oppdatert på hvordan dette føles, men I think it rocks!
Deretter dro jeg «hjem» luftet hundene også gikk turen til den nye Cos butikken på Grunerløkka, som er helt fantastisk!!
IMG_8083
Der var det gjennomgang av høstkolleksjonen deres, og jeg falt pladask for denne rosa dressen… En annen farge som er superhot hot hot til høsten…

pssst: husk å følg meg på snap for instant updates -carolinesnap

 

x Caroline