Caroline Portrett Caroline

Bride du jour -detaljer

20140901-194411.jpg
Brudebuketten min bestilte jeg fra Plukk blomster, og de lagde en til meg og en til min forlover. Jeg ville ha en litt vill bukett son brøt med den tradisjonelle og amerikanske brudekjolen min. Derfor var en slik brudebukett med farger helt perfekt! Knappehullsblomstene til min kjære og hans forlover matchet igjen våre buketter.

20140901-194729.jpg
Min forlover hadde også på seg en lysegråblå dagmar kjole og derfor var det ekstra fint med blå bukett til henne…

20140901-200625.jpgc
Something old i antrekket var da mine pudderosa gladiator sandaler i semsket skinn fra Giuseppe Zanotti. Jeg likte at disse også brøt litt med brudekjolen, slik at det ble meg…

20140901-200858.jpg
Når jeg gikk inn og ut av bilen så tittet de frem.. Jeg liker det bittelitt rampete…

Off to Buddymoon

20140901-081944.jpg
Da er kofferten pakket, og med meg har jeg denne Pucci kjolen som jeg skal bruke på vår Buddymoon. Vi valgte å ha et lite tradisjonelt bryllup i Oslo med nærmeste familie, også har vi invitert våre venner med på vår honeymoon -derfor navnet Buddymoon. Snuten er rettet mot sør Frankrike, 27 varmegrader og late dager! Først har vi noen dager alene, så på torsdag kommer de fleste gjestene! Jeg gleder meg så mye!!

L.o.v.e

20140831-114648.jpg
Igår var den mest magiske og fantastiske dagen hittil i mitt liv… Jeg starter hos Inch der kom Makeup artisten Anne Cecilie Olavesen og gjorde sminken min. Deretter fikset Andres håret til både meg og min forlover… Omringet av gode venninner, latter, glede og litt champagne er virkelig en fantastisk start på en dag!

20140831-115128.jpg

20140831-115156.jpg
Virkelig magisk var denne dagen… Og feiringen har faktisk akkurat startet..

1 -2-3 ready!

20140828-175821.jpg
Da begynner min to do liste å bli mindre og mindre. Idag kom kjolene fra Dagmar som min forlover og mine brudepiker skal gå med… De er såååå fine!!

Shop du jour -høst

dagens shopping 1
Høsten er en av mine favoritt årstider, og siden Elen er på Moteuke i Stockholm så får jeg ikke tatt #dagens bilder. Men altså -dette er mer eller mindre det jeg lever i om dagen!
Skinnbukser fra BLK DNM -de er helt fantastiske, sitter som en skudd, med glidelås detaljer. passe rocka og passe klassisk -akkurat slik jeg liker det!
Jeg har tatt frem mine Ballerinas igjen, og disse fra Zara er helt perfekte. Hvis jeg skulle slengt en rutete skjorte rundt livet eller på meg til svarte skinnbukser så løfter ballerinas hele antrekket og gjør det mindre grungete -noe jeg er ganske lei. Jeg vil nå ha preppy grunge -det føles mer riktig!
Basic t fra Alexander Wang er en hverdagsfavoritt, og nå som det er for varmt for gensere og for kaldt for gensere er en slik long sleeve det som er helt riktig!
Vår Intern Benedikte tipset meg om denne zig zag herligheten fra Zara, den er helt perfekt nå i mellom sesongen til å slenge på seg!
Happy Shopping!!

 

Shop du jour -Mac Lustre Drops

LUSTRE DROPS Pink Rebel_2
Denne herligheten fra Mac er jeg nesten avhengig av, det er en så fin highlighter!  jeg bruker den i kinnene over en krem-blush, og det gir en fantastisk fin sommerglød og glow  i huden, virkelig et must i sminkepungen!

Lykkeringene

20140827-094348.jpg
For en stund tilbake så bestilte vi gifteringene våre, og igår kom de i hus. Jeg er så fornøyd med min design på gifteringen, og inngraveringene på de. De på verkstedet på Mestergull trodde at det var noen hippier som skulle ha ringene, og det er kanskje også.. Gleder meg så mye til å bruke den hver dag!

Bridezilla du jour

I dag hadde jeg min siste finish på brudekjolen min, var hos skredderen og fikk gjort de siste grepene slik at den sitter som et skudd på lørdag! Oh yes, nå er det bare dagene igjen til jeg er brud -wæææææ!! Men jeg grubler fremdeles over hvordan jeg skal ha håret, opp, løst, krøllet eller fønet… hmmmm

Craving du jour -Ganni

GA Asya Texas Side
Er det en sko jeg alltid leter etter, så er det de perfekte flate bootsene, og disse fra Ganni er virkelig superfine! De rocker opp etthvert antrekk, er tidløse, superfine til kjoler og rett og slett helt perfekte!!