Caroline Portrett Caroline

God påske

20140419-193024.jpg
Ønsker dere alle en nydelig påskeaften! Håper du koser deg med god mat og folk du er glad i! Jeg nyter dagene på norefjell med rosa hår og god stemning!

Next stop -fjellet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Da er jeg tilbake i Oslo og ELLE-kontoret, for å jobbe bittelitt før påskeferien og fjellet… Det er spådd fint vær, og ingenting er så deilig som norsk påske, god mat, sol og fjellet! Jeg har kjøpt rosa hårfarge (sånn som vaskes ut etter 4 vask) er ikke så tøff at jeg tør å farge det permanent med det var gøy med rosa hår i fjor… Skulle jeg kanskje gjort det igjen?

Look du jour -bik bok

20140414-211830.jpg
Jeg nyter hver kveld her, sol, strand, palmer og sjø gjør meg så lykkelig.. Spesielt deilig er det å gå med sommerkjoler og sandaler om kvelden..

20140414-212326.jpg
Kjole fra Bik Bok og belte er fra Killiwatch

Double denim

20140413-182634.jpg
Lys denim er min siste obsession – det er utrolig fint nå til sommeren og veldig fint mot solbrun hud.. Dette er to nye favoritter -shorts fra H&M og skjorte fra Zara..

Look du jour -lindex

20140411-190315.jpg
Denne nye tunikaen fra Lindex kjenner jeg at blir sommerens favoritt.. Jeg er ikke så høy så posete klær er ikke så heldig på meg. Derfor elsker jeg å bruke belter i midjen for å gi slike klær litt form og megselv litt høyde.. Det er de små triksene som er styling.

Mitt Paris

20140408-154737.jpg<
Okey -Paris er en helt ultrolig fantastisk by med tusenvis av restauranter men her kommer mitt Paris…
Hotel la Villa er er lite veldig koselig hotel med topp beliggenhet – Midt i St. Germain. Hoteller i Paris er dessverre ganske dyre men jeg har venner som også har leid leiligheter via air BnB og da kan du selv velge hvilket område du vil bo i.. Mine topp områder er 6 og 4 hvis du skal være der kort og på ferie.

Restauranter som jeg elsker og aldri blir lei er den kjente Hotel Costes, her er det deilig å spise lunch eller middag.. Den har fantastisk ambiance men denne er litt dyr.. Andre som jeg elsker er Chez André -her spiser man god mat! Er du keen på kjøtt så spiser du godt på L’entrecote og denne er også god på pris! Pershing hall er en fantastisk lekker resto og her er det litt mer som costes, og gøy med drinker etterpå! En ny resto på St Germain er Ralph Lauren og de har en sinnsykt god hamburger! La Societe på St.Germain er også veldig kul når de har uteservering!
Schmuck er en ny favoritt som har helt sinnsykt god mat og deilige drinker, og her vanker også Scarlett Johansson..

For lunch er det mange fine steder, Cafe Flore er et must, du kan spotte kjendiser mens du spiser deilig mat på L'Avenue i Avenue Montagne.
Du kan få deilig amerikansk Brunch på coffee Parisien, eller spise deilig organisk mat i kjelleren på Colette! På la Palette i St.Germain er det superkoselig å drikke vin på dagen og før en middag.. Husk at mat i Paris er deilig og det er tusenvis av steder, men det er disse jeg går til igjen og igjen!

20140409-100102.jpg
Shopping er gøy i Paris og her finner jeg alt! Okey, hvis jeg har dårlig tid shopper jeg på Bonne Marche og her får du også tax tilbake så du slipper å stresse med det på flyplassen! For inspirasjon drar jeg til Colette, her har de kule tskjorter og de lekreste klærne fra de hotteste designerne -et must for moteinteresserte jenter. Jeg kjøper Louboutin sko i den originale butikken i Rue Jean jacques Rousseau -og er det en modell du ser etter og som de ikke har utstilt- så spør etter den. De har alltid de klassiske modellene bak på lager… Merker jeg alltid kjøper er Maje, Sandro og American Apparel! Le 66 på champs elysees er en veldig kul concept store der jeg alltid finner noe til meg og kjæresten min! Jeg handler vintage på Killiwatch og elsker å tusle gjennom avenue Montagne der Montagne market er et must!

Drinkas inntas på Silencio og Montana på natten dette er kule steder for å danse litt!

20140409-101856.jpg
Også er Bains Du Marais et must for deilig steam, body skrubb og massasje!
GOD tur!

Eat du jour -Hitchhiker

20140405-175647.jpg
Mmmmm jeg har spist lunch idag på en sinnsykt god steet food resturant på mathallen – Hitchhiker! Er du glad i småretter og smake på masse deilig, og med en asiatisk touch så anbefaler jeg denne på det sterkeste!