Caroline Portrett Caroline

Hey Shorty -do like SJP

Jeg har lenge vært en fan av ankelkorte jeans, og ble enda mer fan da jeg for en stund tilbake  la merke til at Sarah Jessica Parker  sverger til ankelkorte jeans. Hvorfor? Jupp, man ser lengere ut.. I hvert fall føler at man ser lengere ut ved å vise litt hud ved ankelen.
1437947973-syn-elm-1437945308-sarah-jessica-parker-600x450[1]

Hun gjør en enkel tvist ved at hun bretter jeansen, slik at den blir ankelkort. Jeg sverger til saksen og bare klipper rett av. Det at det blir en råkant synets jeg at bare er rocka og kult…

Foto: Elle.com

 

annonse

wedding inspo

bryllupUntitled-2_edited-4
Bryllupbonanza starter igjen i August, og her er litt inspirasjon til hva man kan gå med. Jeg skal selv i bryllup på Hvar i Kroatia og jeg gleder meg!
Kate Moss Rocker YSL tribute sandaler (en partyfavoritt i garderoben da dette er sandaler man kan danse med en hel kveld) Store øredobber til en enkel kjole gjør underverker for å skape en lekker party look, også elsker jeg at hun bruker en kimono over kjolen.
Sienna Miller viser hvordan noen svarte sandaler enkelt rocker opp en søt kjole, dette er en bryllupsfavoritt. En blomstrete kjole og svarte sandaler -klassisk og rocka!
I Norge er det ikke vanlig å gå med svarte kjoler i bryllup, men i USA er det vanlig, jeg elsker Rachel Zoe sitt hår her. Dette er en perfekt DIY frisyre i bryllup!
Dronningen av accessoirer -Ashley Olsen viser hvordan man fint kan mikse gullarmband med en stor statementring og i kombinasjon med strassmykker rundt halsen og i ørene. Legg merke til at håret er sleek, perfekt hår til en slik maksimalistisk look.
Selv bruker jeg ofte korte bikerjakken over kjoler når jeg skal i bryllup, men man kan også gjøre som Kate The Great å bruke en kort blazer over kjolen. Det er da lekkert å ta igjen det svarte ved å buke svarte sandaler.

Og husk -Have fun -positivitet og god energi er din beste accessoire i et bryllup!

Shortsbaben -Alexa Chung

alexa
oooooooooooooooooh jeg  føler major shorts envy når jeg ser på disse bildene av Alexa Chung, denimshortsbabe nummer en! Det å style den med en deilig varm kardigan over er perfekt for norsk sommer, eller hvis du er på ferie så er det utrolig chic å style den med en stripete topp og ballerinas. Blir det varmere skal jeg bruke denimshortsen på jobb med en søt skjorte til og divabriller. Også skal jeg på festival til helgen og da skal jeg style den med minnetonkas og en søt blondetopp. Denimshortsen er virkelig et must i min sommergarderobe!

That By Timo dress

   
 Date night i Barcelona med mannen, og første gang jeg lufter en av mine favorittkjoler. Denne blondekjolen fra kolleksjonen til Pia Tjelta for by Timo er rett og slett fantastisk. Jeg liker å style slike kjoler med  det frekkeste jeg vet om, svart undertøy under.. Men da velger jeg alltid tette stoffer, obs! Og trusen må være stor/hipsteraktig eller 60 -talls, slik at man holder looken classy.. Og såklart- svarte sandaler til. 

Hipanema

  
På hotellet igår fant jeg denne lekkerbisken av en bikini.. Den bare måtte bli min, svart med gull og skjelldetaljer. Hipanema er mest kjent som et armbåndmerke, men de lager de nydeligste bikiniene som er litt som smykker i seg selv… Love it! 

Snaps fra Sitges

  

Beklager for lite updates her på bloggen.  jeg har rett og slett trengt noen dager av for å lade opp batteriene og gjøre meg klar for masse jobb til høsten.. Uansett, denne lille byen Sitges som bare ligger 30 minutter fra Barcelona er utrolig søt og verdt et besøk. Avslappende og hyggelig er den! 

   
 Mange søte tapasresturanter finner man overalt, nydelig mat og drikke er viktig for meg når jeg er på ferie. Kos, kos og mer kos!

  
Nå er vi i Barcelona for noen siste dager før vi drar hjem… 

   
 Coucou fra Sitges! Dette er såkalt St.Topez av Spania og homseby nummer 1. Altså ganske så morsomt med andre ord… Her går det i soling på stranden, deilige luncher, drinker i solnedgangen og ikveld skal jeg ta med mannen på dragshow….

Jumpshorts i blonder fra Nelly og stråvesken er en gammel favoritt.

A holiday must…

  
Denne stråvesken er alltid med på tur, den kjøpte jeg på Ibiza mange år siden. Jeg elsker slike klassiske stråvesker, og den er virkelig et feriemust for meg å ha med på tur! 

Postkort fra Sandefjord

   
 
Jeg har hatt noen late dager nå i Sandefjord. Det er helt fantastisk med sommerferie. Men nå retter vi snuta mot Spania… Det er en liten idyllisk by vi skal til, mest kjent for å være Spanias svar på mykonos.. Gleder meg! 

look du jour -Asian fusion

dagens 9.7_edited-1 dagens 9_edited-26
Denne kåpen har jeg fått av min bestemor, hun kjøpte den da hun bodde i Osaka Japan på 50 tallet. Det er fra de jeg har fått min kimono/asian Obsession. De bodde i Osaka i mange år, og moren min er til og med født der. Mange av mine kimonoer har jeg fått av de…det er stas å gå med et plagg som har tilhørt familien i 60 år, og som i tilegg ser moderne ut. 

dagens 9_edited-23 dagens 9_edited-27