Caroline Portrett Caroline

Packing for Saint Tropez

IMG_3580

Siste timene på jobben skjer nå, også er det ferie! Sommerferien min kom litt tidligere iår.. så jeg blir litt stresset men gleder meg som en unge og det blir helt fantastisk nydelig med ferie! Først er det late dager med en stor gjeng i Saint Tropez, deretter blir det utdrikkningslag til en av mine beste venniner på Mykonos. Så feriekofferten skal pakkes ikveld

shopping ferie 3
Dette vil jeg ha med i feriekofferten, en dyrisk  kaftan fra Roberto Cavalli, svart bikini fra H&M og den perfekte ståvesken fra Kaya.

Foto:
H&M, net a porter.com

annonse

Shop du jour -six bond street

  
Et tips jeg skal gi dere er six bond street. En norsk nettbutikk med masse deilig interiør. Jeg har tenkt å bestille en customized sengegavl, og her er valget både på stil (med og uten nagler, quiltet ect) og farge! Yay! Grått er alltid chic og tidløst, men tenker også på å klinke til med flaskegrønn? Eller knallblå? Rosa er jo også fantastisk gøy… Valg valg valg… 

Le weekend

  

Denne helgen er dedikert til meg. Jeg har absolutt ingen planer og slik vill jeg ha det også. Det er noe veldig deilig med å ta en alene helg i ny og ne. Jeg er super sosial i jobben, og tempoet mitt går i 110% så nå skal jeg lade opp.. Men min form for lading er en IKEA tur imorgen, rydde i klærne mine, en yoga time og en barry time.. Så en helg med stillesittende lotus blir det aldri på meg.. Eehe

God fredag 💋

Mitt paris……

IMG_5988.JPG
Paris, verdens vakreste by, romantisk og vill! Jeg har laget en paris guide før, og for litt klassiske tips så klikk her
I Paris er klassikerne alltid gode valg, som Hotel costes -middag eller lunch, L’avenue, Cafe Flore, eller nye populære som Ralphs, eller Miss Ko og Holiday Cafe -et deilig sted for frokost eller lunch.
Men siden euroen er skyhøy så er det deilig med litt rimeligere tips innimellom..
IMG_9786
Kaffen er så som så på diverse kafer i paris, og når man bestiller en cappuccino -så er det ofte altfor mye melk.. Denne kaffebaren er plassert på vakre Palais Royal. Et liten  hemmelighet rett ved Operan og shopping gatene… Her er det ekslusive vintage butikker, resturanter om hverandre, med den vakreste parken med stoler i midten.
Kjøp en kaffe her, og den er GOD! og gå og nyt denne deilige parken mens man «window shopper» hos Stella McCarntey.
IMG_9785
Ta den nydelige kaffen med deg videre og kryss veien for så å gå til parken rundt Louvre. Jardin des Tuileries er en park mellom Louvre og Place de la Concorde. Her kan man bare sitte på en av de mange stolene som er plassert rundt, og bare nyte utsikten og ta livet med ro.
IMG_9782
Begynner du å bli sulten, og har lyst på tonnevis av inspirasjon så dra på Colette, en concept store bare et steinkast fra Jardin des Tuileries. Der kan man gå og se på de fineste plagg, sko, bøker og duftlys for deretter å spise en deilig sunn lunch i kjelleren.
Dette er hipster hangout numer 1 for lunch, kjapp og deilig, og prisene for en lunchrett er fra ca 14 euro.. Ikke så rimelig men dog ok.
IMG_9784
De har nå pyntete for fotball og drar du med en kjæreste til Paris i nærmeste fremtid, så vises kampene på storskjerm med deilig chill lounge musikk til (slik at du ikke blir plaget), så et fint sted å enten «plassere» ham mens man titter rundt, eller for å få «unna den kampen» på et litt diggere sted en den lokale pubben. Da blir alle glad!
IMG_9783
Dra deretter til Montaigne Market, en lekker concept store i Avenue Montaigne -den lekkreste gaten i Paris etter min mening.
Finn masse inspo her, se på kjoler, topper, jeans og sko og dra deretter til min yndlingsbutikk over alle yndlingsbutikekr i hele verden -Kiliwatch!
IMG_9787
Her finner du de fineste boho blusene til 39 euro, og lekre kjoler til 40 euro, og når du går med det så spør folk -er det siste fra Saint Laurent? Eller er den boho blusen der fra Marant? Men – dette er et sted for slow shopping, bruk tid og bla deg gjennom godsakene. Og hvis du finner den vintage lukten litt spesiel, så fortvil ikke -lukten går bort!

Bon voyage

Ootd in Paris 

  
Opp kl 05, dra til Paris, kaste fra seg bagasjen for så å dra videre for å intervjue og lære alt om den nye duften til YSl.. Da må man ha et antrekk som punkt 1: sitter, punkt2: representerer ELLE og punkt 3: som er komfortabelt. Og da gikk jeg for trendy sølvbukse fra marant, stylet med en jakke fra never denim, flate ballerinas og ikonisk veske fra Ysl som jeg har hatt i mange mange år…

  
Nå er det et rask skift, så sushi, deretter er det duket for en cocktail fest… Følg meg på snap… 

Off to Paris…

  
Når du leser dette er jeg på Gardemoen og snuta og jimmy Choo hælene er rettet mot Paris.. Jeg skal på en parfymelansering, og cocktailparty i regi av Ysl og jeg gleder meg!!! Følg med på snappen min og ellenorge… God tirsdag!

ELLE festen

IMG_9419

Igår var det duket for årest store begivenhet, ELLE’s sommerfest! og som vanlig var det mange gjester, god stemning, fine kjoler og mye dans! Jeg gikk for en kjole fra Maje og sko fra Aquazurra og øredobber fra Erica Mathiesen.
IMG_9450
Først var det pre-party på Grand, der vi ble sminket av YSL og Hairport lagde fine fine krøller…
Derretter gikk turen opp til Taket på Steen og Strøm, og årets nye tilskudd på gjestelista var skam skuespillerne Thomas og Herman, aka William og Chris
IMG_9446

Litt sliten gjeng på ELLE-kontoret idag, så nå er det sandefjord og rolig helg i vente.. Deilig

Tha Zara dress

IMG_9253
Forrige uke var jeg på sommerfesten til Gina tricot, og luftet et av mine siste kjøp. Denne nydelige kjolen fra Zara er rett og slett et scoop.
Jeg hadde den kneppet opp ved beina slik at det ble en lekker splitt når jeg gikk… Kombinert med en mini kurv og slangeskinns sandaler og støre smykker ble den glammet opp.

IMG_9255
Du får kjøpt den her:

 

 

ferske striper

IMG_9243

Long hair dont care!
Igår fikk jeg på noen nye striper i håret -det er alltid så deilig føleslese etterpå!  jeg elsker den naturlige looken der det egentlig ser ut som jeg har vært på en liten ferie… Så jeg beholder alltid litt ettervekst, men med fine blonde striper…
IMG_9244
Nå er jeg klaer for ELLE festen som smeller igang på torsdag, og jeg gleder meg til å bruke kjolen jeg har funnet!!
IMG_9245
Og hey, hvis noen av dere eller dere kjenner noen som kunne tenkt seg et internship her med meg på ELLE så må dere skrive mail til caroline@elle.no

God tirsdag

 

 

Interiør du jour -bxxlght

NEON SIGNS_008

Jeg har allerede et lys fra Bxx Lght, et Bonjour skilt som jeg elsker! og da disse bilde av de nyeste lysene deres i farget neon kom i mailboksen min så døde jeg, disse skal på soverommet mitt! Tenk så lekkert å ha Amour i rosa på soverommet… J’adore!
AMOUR_002