Caroline Portrett Caroline

Shop du jour -Vanilla Truffle

20140820-221530.jpgc
Endelig har jeg skaffet meg denne leppestiften fra Estee Lauder. Jeg har hørt så mye om den fra Live og Mari, og lest om denår etter år. At det er den beste nude leppestiften laget! Hver gang jeg har kommet på å kjøpe den har den enten vært utsolgt eller ikke tatt inn av parfymeriet.. Men så fant jeg den på Steen og Strøm! Finally!!

20140820-222954.jpg

look du jour – Helmer

dagens 19_edited-5
dagens 19_edited-4
dagens 19_edited-1
Say hello to my New Helmer bag! Den er så lekker, jeg elsker naglene, at det er en bucket bag, slangeskinnet og fargen -superfresh nå mot høsten.. Jeg syntes også at svart og oransje er veldig fint sammen, og siden det er litt mye som foregår i hodet mitt om dagen så må jeg ha bakkekontakt og gå med flate sko.. Det er lenge siden jeg har gått så mye med ballerinas men det er så deilig samtidig som det er chic

Beauty bride

20140819-100149.jpg
Under denne lampen lå jeg i 90 minutter igår da jeg fikk behandling av hudpleieren min Pia på Cocoon. Igår hadde jeg vanlig hudpleie (med syrer og klemming) og «Madonna behandlingen» (oksygenbehandling). Den skal plumpe opp, og gi massevis av fuktighet og glød.

20140819-102051.jpg
Og slik ser jeg ut idag, litt dårlig mobil selfie bilde. Men her har jeg ingen sminke på huden, bare litt maskara, så jeg syntes at huden min er både klarere og mer glowy. Selv om det er litt dyrt, så  skal ta en Madonna behandling til, dagen før jeg gifter meg for å få maksimal glow og fin hud. Man gifter seg jo forhåpentligvis bare en gang, så da er det jo ekstra stas å føle seg fin.

Interiør du jour

sexy space saturday magenta office library bookshelves[1]
Hadde jeg hatt et eget kontor/bibliotek i leiligheten ville det faktisk sett slikt ut, det er alt man tror er harry men så bare funker det så utrolig bra -cerise farge på veggene og leopardmønster på puffene -love it!
interior design library office pink fuschia magenta bookshelves tony duquette sunburst[1]
legg merke til den fine gullampen og de stripete gardingene, spesielt fint er også listen over gardinen med nagledetaljer på..mums
interior design library office pink fuschia magenta bookshelves 2[1]
det er også veldig fint at de mikser metaller, gullbord og sølvbord side om side, og legg merke til at de henger bilder på bokhyllen -det gir en så koselig stemning i dette rommet.. Her vil jeg være ikveld,  lese bøker og blader, drikke te og ha Sex og Singelliv maraton på i bakgrunnen

Look du jour -oh sweet Friday

dagens 15_edited-1
dagens 15_edited-3
deagens 15_edited-1
dagens 15_edited-5
Fredag, håret i en knute, lite sminke, flate ballerinas, myke jeans -ah helg! Det er så mye på min to-do liste nå om dagen at jeg nesten blir litt apatisk merker jeg, Jesus! men nå skal jeg brette opp ermene og bli ferdig med en hel haug denne helgen, som levere brudekjolen min til skredderen, få sydd inn en partykjole jeg skal bruke på min Buddymoon, bestille brudebukett, booke fotograf, gå gjennom gjestelisten, underholdning bla bla bla the list goes on… puh!
Jeans fra Cubus, skjorte er vintage, kimono fra ebay (de har helt supre til 60 dollar) ballerinas fra Topshop (scoop til 199 kr) og gammel veske fra Christian Dior (denne kjøpte jeg da jeg flyttet til Paris som en gave til megselv -oh sweet memories)

Craving du jour -Mardou adn Dean ss15

mardou 4_edited-1
Å herregud, Mardou and Deans sin vår og sommerkolleksjon for 2015 er helt fantastisk! Her skal jeg vise mine favoritt looks, og denne er jo  helt perfekt, blandingen av trenchen uten ermer med en liten bikershorts til, utrolig lekkert!
mardou 2_edited-1
For de av dere som har lest bloggen min i noen år vet at jeg har en svakhet for pvc, jeg har mange slike bukser, og denne i kombinasjon med en åpen kjole er rett og slett magisk!
mardou 1_edited-1
Mardou and Dean er først og fremst et jeansmerke, og disse jeansene skal bli mine neste vår -so cool, og spesielt i kombinasjon med den jakken -oh my!
mardou 3
Det ser ut som boho blir en stor trend neste sesong, utifra hva de store motehusene viste for prespring og en følelse som ligger i luften (slengbuksen er jeansen man skal kjøpe denne sesongen ect) så ser det virkelig ut som Mardou and Dean har truffet på denne boho-trenden. Og denne looken er utrolig fin, rocka og bohem på samme gang! Love it!!!

Shop du jour-Milla Boutique Aker Brygge

20140814-151643.jpg
Igår kveld var det duket for åpningen av Milla boutique på Aker Brygge, med selveste Jonathan my idol Adler! Amazing!! Jeg møtte ham også, og han er bare helt skjønn og utrolig flink- virkelig et forbilde.

20140814-151947.jpg
Han fant også på happy chic, noe jeg elsker. Man skal ha det gøy med interiør og bli glad av det, bruke mønster og farger.

20140814-152157.jpg

The bride to Be Beautiful

okey, nå starter det! Jeg har en 30 årdag til helgen, men that’s it! Nå er det full fokus på helse, detox, trening og behandlinger. Etter jobben går turen rett til en helsekostbutikk der skal jeg lagre opp med superfoods (er ikke helt sikker på om det virker men det er verdt et forsøk) også skal blenderen bare rulle og gå frem til bryllupet mitt som er om litt under 3 uker… Si hei til min frokost shake de neste ukene!

look du jour -Zara

dagens 13_edited-10
dagens 13_edited-16
dagens 13_edited-11
dagens 13_edited-12
Denne søte kjolen kjøpte jeg for litt siden på salg hos Zara, helt super er den med et litt tøft belte i midjen, blomsterprint blir jeg aldri lei
Kjole fra Zara, belte fra H&M, sko fra Saont Laurent, ring fra Maria Black og veske fra Helmer

speil speil på veggen der….

small-mirrors[1]
Som sagt har jeg ikke blitt ferdig med mitt eget kjøkken enda, og vil bytte både benkeplate og fliser. Jeg elsker speil, har en del speil og speilflater forskjellig steder i leiligheten, både gullfargede -som gir en veldig kul 70s vibe, og litt mer art deco type speil som jeg har på skapdører. Speil gir både illusjon av mere plass og lys, og siden jeg allerede har et sterkt vennskapsforhold til Jif sprayen så vurderer jeg faktisk nå å ha speilfliser på kjøkkenet.. Er det ikke fint?
small-mirror-elle2[1]
Interior-decorating-ideas-mirrors-05-lgn[1]
utrolig fint å ha det på en vegg også, og henge bilde rover speilet igjen -chic!
small-mirrors-TH[1]
Elsker oksiderte speil, som gir en litt romantisk følelse i en spisestue…
Interior-decorating-ideas-mirrors-03-lgn[1]
Eller hva med over sengen? speil er så fint!!