Caroline Portrett Caroline

Snaps fra #mfw

IMG_0536.JPG
Da er jeg i Milano for moteuken, og det går litt i ett.. Gucci viste idag sin ss15 kolleksjon og jeg døde! Det viser seg at 70 tallet er tilbake neste vår, og det elsker jeg. Snøringdetaljer, belter, vester og a formet skjørt i semsket skinn- oh yeah!IMG_0535.JPG
Midtskill og hestehale, Gucci sin hestehalen er perfekt!

IMG_0539.PNG
Aldri så liten #selfie før jeg dro på en cocktail lansering

IMG_0533.JPG
Milano.. Så vakker
Hotelseng, iPad og varmt vann med sitron og honning -nydelig avslutning på første dag…

IMG_0532-0.JPG

Inspirasjon du jour -Fashion Week

look-de-pernille[1]
Bloggeren og Stylisten Pernille var så fin under London fashion week i dette antrekket. Jeg går noen hektiske dager i møte nå, først Milan fashion week, så hjem i noen få dager, deretter Paris Fashion week.. jeg gleder til å se fremtiden og en ny sesong, hey kom Spring Summer 2015!

Look du jour -Indiska

dagens 15_edited-19
dagens 15_edited-18
dagens 15_edited-17
Denne ponchoen fra Indiska er en ny høstfavoritt, pledd og slike ponchoer er veldig hot til høsten og motehus som Burberry Prorsum har laget sin versjon. Det er så deilig nå i mellomsesongen å slenge på seg, blir det kaldere skal jeg bruke en enkel skinnjakke under..

Oh come Sunday!

IMG_0249-0.JPG
Søndager er min ultimate kosedag, da starter jeg dagen med kaffe i sengen og iPad på fanget.. Jeg elsker å ligge og strekke meg, drikke kaffe, og lese alt jeg kommer over av nyheter, bloggs og såklart motesider. Alt går ellers i et veldig speedy tempo og derfor er det så ekstra deilig å ta seg god tid på søndager -love it!! God søndag❤️

Beauty- noen av mine favoritter

IMG_0236.JPG
Dette er noe av mine favoritter som jeg bruker daglig.. Vippetangen er jeg faktisk avhengig av, jeg føler at både jeg og blikket våkner med en gang! denne vippetangen fra Tweezerman er veldig god..
Secret brightner fra Laura Mercier i fargen 1 er et hemmelig våpen, det er en higlighter penn som jeg bruker i øyekroken for å åpne øynene, man kan også bruke den over amorbuen for en liten ekstra pout. Denne kjøper jeg igjen og igjen og igjen!
Mac’s Strobe Cream er i alle Makeup artisters Makeup bag, det er en quick fix krem som gir huden en oomph! Den gir fukt samtidig som den er lys reflekterende, enten tar jeg litt og blander med min dagkrem. Eller så tar jeg litt i kinnene, pannen og haken.
Les Beiges fra Chanel er en dagkrem med farge som dekker ujevnheter samtidig som den gir glød, og den lukter godt- det er viktig for meg. Denne er blitt en favoritt siden jeg kjøpte den i sommer. Foundation Pudderet Vitalumiere fra Chanel er også en ny favoritt, det gir både glød, dekker ujevnheter som en foundation og er lett på huden -love it!!
Tidligere har jeg skrevet om min yndling Mac lustre drops, og denne bruker jeg daglig! En dråpe på hvert kinn gir et fint shimmer og en sunn glød -Voila! Noen favoritter..

Le weekend

IMG_0282.JPGIMG_0283.JPG
Aaah, deilig at det er fredag og helg! Gleder meg til å sove lenge imorgen, gå tur og lage høstens første fårikål! Jeg elsker høsten… Nyt helgen!

Jean Paul Gaultier for Lindex

Igår gikk turen til Gøteborg for å feire Lindex sin 60 årsdag, og samtidig se visningen av kolleksjonen Jean Paul Gaultier har laget for Lindex.. Den kommer til salgs 8 oktober og jeg gleder meg!

IMG_0250-0.JPG

IMG_0248-2.JPG

IMG_0252-0.JPG
Her med Line og Nathalie under visningen, og jeg hadde på meg en superfin blondekjole fra Lindex for anledningen..

IMG_0215-0.JPG
Le grand Finale! Med Jean Paul Gaultier, for en kar, en fest og feiring!