Caroline Portrett Caroline

It’s time to take a break

Kofferten er pakket, solkrem, badetøy solbriller, og treningsklær. Det er på sin plass nå for meg å ta en pause… etter alt som har skjedd i det siste er jeg rett og slett utslitt. Så det blir så deilig å lade opp batteriene og finne tilbake til energien min❤ 

God lørdag!!! 

annonse

Inspirasjon du jour

Jeg elsker looken til Gigi Hadid her, svartkledd topp til tå med en helt sinnsykt Jeremey Scott skinnjakke over… Og lucky oss -Zara har laget to fantastiske jakker i samme stil.. perfekt nå til våren for å røffe opp et plain jane antrekk! Håret i en knute og svarte solbriller så er man der!!

Happy friyay

blomsterbutikken Mina Milanda på Frogner er virkelig en drøm å gå inn i.  normalt  er utvalget  veldig grønt og hvitt,  så jeg ble ekstra glad da jeg så disse herlige rosafargene.. Når det er fredag, så kan man unne seg litt ekstra fint -som en nydelig rosa bukett med ferske blomster! Happy friyay!

Cravings du jour


Jeg merker at våren nærmer seg med småskritt, og da begynner også shoppinglysten å vokse igjen… Jeg har scrollet gjennom Net-a-porter og funnet 2 cravings jeg lurer på om jeg bare må ha..
Denne lille jævelen av en klassisk YSL logo-brosje som jeg kan feste på sommerkjoler, kule t-skjorter og ret og slett pimpe opp hva som helst med.. Den er super chic her på en svart t-skjorte, men denne hadde også vært så kul på en vitage mønstret kjole, eller på en rocka t-skjorte.. Love it!

Også er jo våren tiden for solbriller, og hvor fine er ikke disse!!! Jeg elsker perler, og disse minner meg om Paris og kan løfte etthvert antrekk -trust me!


Love love love!!!!

Look du jour 

På en litt grå onsdag er denne freshe genseren fra Hope gøy å gå med! Varm, knall oransj og med et lite frekt hint over brystet… Hehe 


Når det kommer til slike litt artige plagg så er det fint å kombinere det med bukser som er høye på livet -som disse jeansene fra Neuw, høye hæler og en chic kåpe over. Da går genseren fra å være litt barnslig til mer chic, frekk og sexy… slik jeg liker det! 

look du jour

Jeg elsker slike litt gjennomsiktige blondebluser, og er det noe jeg alltid kjøper hver sesong så er det disse… Mitt nyeste innskudd i garderoben, er denne fra Neo Noir, og mitt lille stylingtips til dine gjennomsiktige bluser er å bruke en kul t-skjorte under. Da blir den litt mindre pyntete på 1-2-3!  Statement t-skjorter er virkelig i vinden nå, og til mine hvite blondebluser bruker jeg hvit statement t-skjorte under, men det er også kult å bryte med en i en farge eller i et  mønster…

try it!

Happy Valentines day! 

Happy Valentines day – Håper du får en fin dag…. jeg skal tilbringe kvelden ikke med en hot date men med mine single Venniner -så det blir  koselig💕 Happy Valentines!  

Inspirasjon du jour- Details

Olivia Palermo er virkelig god til å kle seg og hennes antrekk er aldri kjedelige eller overstylet. Jeg elsker denne looken, som er perfekt nå på vinteren. Deilig strikkegenser, fine smykker, jeans med et hull på kneet og rullet opp ved ankelen. Og fine Choos! (Aka jimmy choo) 

Mi casa

Hjemmet mitt er i siste ELLE… vi har laget en fin interiørsak hvor du kommer hjem til meg,  it girl og innkjøper hos Høyer Annabel Rosendahl og modell Helene Hammer… løp og kjøp! 

Interiør du jour

Jeg er en veldig fargeglad person, men denne kombinasjonen her er virkelig lekker. Hadde jeg bodd i et hus, eller en større leilighet så kunne jeg veldig gjerne tenkt meg å lekt med en svart stue, og da must i kombinajson med lyse møbler, masse dagslys og et lekkert lyst teppe på gulvet. Slik som denne stuen. Her elsker jeg at veggene er malt svarte med mye lakk over.. Glossy svart er sexy!

Dette badet her kunne jeg også likt å ha! Her er veggene malt matte i kombinasjon med stilsikker marmor og litt old english style på armaturene. Legg merke til den fine detaljen med de søte sommerfuglene på veggen på badet..

For å bryte opp ett hvit hjem, kan det også være superfint å lage en vegg svart, her igjen er den glossy… Den stramme ropp hele stilen på en veldig enkel måte!

Lyse florlette gardiner, svarte vegger og lyse shaggy tepper  -superchic!