Caroline Portrett Caroline

Look du Jour -Isabel Marant

dagens 24.2_edited-1
Disse buksene er jo fra ss13 kolleksjonen til Isabel Marant, jeg kjøpte de ikke i fjor og angret meg som en hund da de var utsolgt, men fikk tak i de i vinter på Le Magasin i Milano -et outlet mekka!! Når det er vår er paisley nesten aldri feil, ihvertfall blir ikke jeg lei av dette mønsteret..
Jeans fra Isabel Marant, bluse fra H&M (ny nå) og jeg elsker ermene på denne blusen, boots fra Saint Laurent og pilot solbriller fra Ray Ban

Me time

20140423-194421.jpg
Etter en deilig ferie med mye godt så er det nydelig med en yoga time for å stretche ordentlig ut..idag gikk turen til Leela Yogastudio ved grunerløkka -der jeg bor, det er en liten perle av et Yogastudio som har en liten kafé og butikk der de selger Spiritual Gangster og andre yogi merker. Luksus i hverdagen er slike timer..

Kate Moss X Topshop

Kate-Moss-Topshop-Campaign[2]
Kate Moss har designet en killer kolleksjon for Topshop igjen, og nå skal Net-a-porter også selge kolleksjonen online -woop wooop -det betyr at den 30 april så kan vi klikke hjem godbitene fra hennes super rock n roll/glam/boho kolleksjon. Jeg har utrolig mange favoritter, jeg bare elsker den feminine/boho møter rock stilen hennes og har to kjole favoritter jeg bare må ha!
kate moss topshop
Men noen heftige sko og belter -voila sommerkjolene er i boks!

Look du Jour- Samsøe Samsøe

dagens 22.4_edited-2

dagens 22.4.14_edited-2
Det er så deilig at det er blitt ordentlig vår her i Oslo, påskefargen har kommet og de rosa stripene i håret begynner å blekne, solen skinner og endelig kan jeg lufte denne perfekte vårkåpen fra Samsøe Samsøe. Yupp, årets vårkåpe er i svart skinn.. Den skal røffe opp alle de hvite blondeblusene mine,  og den blir en killer å bruke over små søte blomsterkjoler på kvelden!
dagens 22.4_edited-3
Denne hvite blusen klikket jeg hjem fra H&M, den er helt perfekt til hverdags og jobb, jeans fra MiH, boots fra Saint Laurent og veske fra Helmer

Love the look -Saint Laurent

201[1]
oooooooh my, hvor fint er det ikke med en hvit skjorte og en jeans? Helt perfekt kombinasjon og utrolig sexy blir den hvite skjorten hvis man tør å ha den helt åpen foran, litt 70s Patti Smith over det hele og det elsker jeg…og med et tynt helt enkelt belte i midjen.. Klassisk, funky og utrolig chic!

God påske

20140419-193024.jpg
Ønsker dere alle en nydelig påskeaften! Håper du koser deg med god mat og folk du er glad i! Jeg nyter dagene på norefjell med rosa hår og god stemning!

Next stop -fjellet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Da er jeg tilbake i Oslo og ELLE-kontoret, for å jobbe bittelitt før påskeferien og fjellet… Det er spådd fint vær, og ingenting er så deilig som norsk påske, god mat, sol og fjellet! Jeg har kjøpt rosa hårfarge (sånn som vaskes ut etter 4 vask) er ikke så tøff at jeg tør å farge det permanent med det var gøy med rosa hår i fjor… Skulle jeg kanskje gjort det igjen?

Look du jour -bik bok

20140414-211830.jpg
Jeg nyter hver kveld her, sol, strand, palmer og sjø gjør meg så lykkelig.. Spesielt deilig er det å gå med sommerkjoler og sandaler om kvelden..

20140414-212326.jpg
Kjole fra Bik Bok og belte er fra Killiwatch

Double denim

20140413-182634.jpg
Lys denim er min siste obsession – det er utrolig fint nå til sommeren og veldig fint mot solbrun hud.. Dette er to nye favoritter -shorts fra H&M og skjorte fra Zara..

Look du jour -lindex

20140411-190315.jpg
Denne nye tunikaen fra Lindex kjenner jeg at blir sommerens favoritt.. Jeg er ikke så høy så posete klær er ikke så heldig på meg. Derfor elsker jeg å bruke belter i midjen for å gi slike klær litt form og megselv litt høyde.. Det er de små triksene som er styling.