Caroline Portrett Caroline

Savnet etter deg

Jeg mistet en av mine nærmeste venniner på mandag, etter mange års kamp mot kreft og hjernesvulst så tok hun sitt siste åndedrag mandag ettermiddag på diakonhjemmet i Oslo. Vi som var henne nærmest var tilstede, og dette sitter i kroppen min.

Min kjære Titti, du er så savnet hver dag og hver natt. Og det er utrolig urettferdig. Da vi var unge var det du som alltid tok håret mitt til side når jeg måtte spy på fjortisfest og passet på meg, hørte på alle guttehistorier, intriger. Du var en av mine brudepiker og hang opp ballongene så fint i kirken, du var alltid der, rolig, reflekterende  og alltid så støttende og sterk selvom det var du som kjempet en stor kamp hver eneste dag i så mange år. Jeg savner deg.
Din Bompi

annonse

Love this

Its starts on the Inside, yes Victoria!
Se denne fine videon med Victoria Beckham hvor hun tipser om hennes beauty tips and tricks…

Beauty må- ha! 

Som nybakt skjønnhetsansvarlig i ELLE så tester jeg ut diverse produkter, og i det siste er min hang up masker til å ha under øynene. Jeg kan lett på poser under øynene når jeg ikke er flink til å drikke nok vann… Derfor var disse øyemaskene redningen da jeg var i ett 3 dagers bryllup forrige helg. 

Look du jour

Dobbeldyrisk! Det kan man tro at er litt for mye, men hvis man styler de dyriske mønstrene sammen så er det superfint spesielt hvis de er i samme toner.. Jeg elsker den lille adele vesken min fra Helmer, og den gjør antrekket mer pyntet på 1-2-3! 


Love it! 

Mine høstfavoritter akkurat nå

ELLE 0916 Carolines favoritter Beauty Skjønnhet

Dette er det jeg elsker akkurat nå: Bottega Lommebok i deilig rosafarge, den fineste blushen fra Lancome x Sonia Rykiel, YSL sin Top secret krem som gir superfin hud, anti-age serum fra Shiseido, deilig svart eyelinjer fra YSL, den nye remaken av Chanel n 5 -en evig klasssiker! Også elsker jeg  Instant Smudge Fix fra London Town som fikser riper i neglelakken på null komma nix, og min beauty må ha -Diorblush light and contour -en mørk til å gi skygge og den fineste lyse krem higlighter på andre siden som jeg bruker på kinnbeina, langs neseryggen og i øyekroken. Denne er med meg i vesken hele tiden! Love it!!

 

Slik får du Gigi looks på budjett

gigi look
Jeg elsker looken Gigi Hadid hadde igår i Milano under moteuken, og slik får du en litt mer kledd versjon av antrekket hennes… Da body og pelsko er litt mer fashion week..
Beige er en supertrendy farge denne høsten, og jeg elsker at hun kombinerer  det med glam paljetter.
Alt er fra Zara

look du jour

Denne sesongen er så gøyal, den har så mange fine materialer som lakk, fløyel og silke.

Det er flest jobbdager i uken, og mitt nye motto klesmessig er å kle meg mer som om jeg skal på fest til hverdags. Det gjør hverdagen litt mer glam, samtidig som jeg føler meg veldig «pulled together»


Jeg er i så mange møter om dagen, og det er viktig for meg at jeg er på trend samtid som jeg er megselv. Derfor elsker jeg å ta i bruk alle de luksuriøse materialene og style det med for eksempel jeans som idag.

Fløyelsgenser fra Tiger of Sweden, kåpe fra acne og jeans fra H&M

Voila! 

Breakfast du jour

Etter helseferien min så er det viktig for meg å forsette med sunne gode vaner, som en god frokost! Så denne har jeg fått helt dilla på siden jeg kom hjem.. 

Kok havregrøt med vann, ta så frø som gresskar, solsikke og litt linfrø. Ta så og hell litt kefir rundt den varme grøten. Hiv på banan og blåbær, og ha litt honning over på toppen. Nam! 

God frokost!

I’m in love 

I’m totally in love with My new bag! Jeg elsker den -rett og slett! Min lille nye adele veske fra Helmer. 

Jeg pleier egentlig å gå med store vesker på jobb, men idag, første dag etter deilig wellness ferie så tenkte jeg-hey hvorfor drasse på så mye.. Normalt pleier jeg å ha med stor sminkepung, stor lommebok, notatbok ect og jeg bruker bare 90%av det jeg drasser med meg. Så det var så deilig å bære på en lett veske med  kunn en lipgloss, bil og husnøkkler, mobil og visa. Voila! Simple And easy living. Jeg prøver ihverfall…:) 

Life in a robe

Å leve litt mer av livet sitt i en morgenkåpe det er noe å tenke på… Hjemme har jeg alltid vært tilhenger av kimonoen, og jeg har noen lange som jeg bruker som morgenkåpe. Men, nå er tiden inne for å skaffe meg en hvit frote morgenkåpe! Livet skal leves bittelitt saktere når jeg kommer hjem, og bittelitt mer i en deilig lun morgenkåpe…