Caroline Portrett Caroline

den hvite t-skjorten

21-spring-2016-menswear-street-style-01
Noen ganger er det deilig å ikke over style et antrekk, det kan gjøres så lett som her. En hvit t-skjorte til et kort skjørt, eller til et langt boho skjørt -voila! jeg elsker denne rene looken, og den hvite t-skjorten passer virkelig til alt fra de blomstrete buksene du ikke helt vet hvordan du skal style, til de kule svarte skinnbuksene! En kombinasjon  jeg elsker er solbrun hud, en hvit skjorte stylet med lyse jeans, toppet med gullsmykker. En ren og deilig look!

 

style.com

annonse

Ett plagg -blomsterkjolen

elle_ettplagg_caro_01[1]
Annehver måned styler jeg ett plagg på 3 forskjellige måter i ELLE, jeg elsker den lille blomsterkjolen og tar den alltid med på ferie. Den passer til alt! Og  fikk du ikke med deg forrige måned ett plagg så har vi lagt den ut på elle.no

L’Agent by Agent Provocateur

  

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker undertøy og spesielt fra Agent Provocateur. Fint undertøy er noe jeg kjøper for megselv, og ikke for å please mannen min. Jeg syntes det rett og slett er litt girlpower dette å gå med fint undertøy…  Og Spesielt i kombinasjon med en sliten grå tskjorte over og jeans.. L’Agent er undermerket til AP og mye rimeligere i pris, like sexy, og pssst de har salg nå også! Bra for meg og for lommeboken min.  

Shop du jour -petit perles

  

Armbånd, haugevis på håndleddet -det er sommer for meg! Disse nydelig armbåndene fra Petit Perles skal bli en følgesvenn denne sommeren… Du får kjøpt de hos Heaven Scent- love it!! 

Happy weekend

   

Sol, fredag og straks weekend!  Ønsker dere en fantastisk deilig helg! Jeg skal dra til Sandefjord  og gjøre ting jeg elsker- lage mat, ta morgenbad, trene og slappe av.. Love it! 

Today’s shoot

  

Idag har jeg hatt besøk av vakre Live og en dyktig interiørfotograf. Leiligheten vår har vært modell idag for Septemberutgaven av ELLE. Gleder meg såå mye til å se bildene imorgen på kontoret, gjøre utvalg også sende til trykk… Gleder meg til å vise dere hjemmet mitt.. 

inspirasjon

john-legend-2-800[1]
I dag flyr jeg rundt i byen og på agendaen er å  kjøpe ferske blomster og gjøre siste finish på hjemmet mitt…. I morgen kommer en fotograf på besøk…Det blir spennende!!

the classics

9c679cf00524cf93_Vogue_Paris_Nov12_05[1]
Nå er det salgstider og jeg skal se etter klassikere først og fremst… Den hvite skjorten, fine enkle t-skjorter -jeg har enda ikke funnet den perfekte. Skinnjakker er helt supert å kjøpe på salg, samme som jeans, dressbukser og wrap-kjoler (det blir jeg aldri lei) Jeg skal også se etter en trang svart kjole, helst finne en fra Helmut Lang. Men salgstider er også perfekt for å kjøpe litt mer crazy klær, siden det er mindre penger man legger i et plagg kan man tørre litt mer -som å kjøpe noen fargerike sandaler, en knallfarget eller mønstret kjole eller en statement kåpe… Happy shopping!

Festival style

  

Igår var jeg på festivalen Over Oslo på Grefsenkollen -virkelig noe å oppleve hvis du enda ikke har det. Og årets festival style for min del er å mikse metaller med typiske festival klær som militærjakken som her. Jeg liker å mikse gull, sølv og paljetter med grønne parkaser og slitne jeansjakker…  Litt mer glam festival stil er rett og slett lekkert! Og såklart Helmer vesken min med nagler, den rocker alt opp! 

Converse and Gucci

dagens 18_edited-7
dagens 18_edited-8
Slike statement jakker er så deilig å ha i klesskapet, da de forandrer et antrekk fra å være Basic til å bli mer pyntet. Jeg liker å style slike litt jålete jakker med jeans og t-skjorte til vanlig. Men den kommer virkelig til sin rett med kremfargede slengbukser, lys bluse under og et deilig glass champagne… mmm