Caroline Portrett Caroline

Just do it

Komme seg på treningen er ikke alltid det letteste, og jeg motiveres ikke av ss17 kroppen men den digge følelsen i kropp og sinn etterpå. Den er magisk! Og mine treningsklær, det funker å kjøpe inn litt nytt morsomt treningstøy slik at en tur på gymmen føles mer motiverende… 

god trening! 

annonse

Helgefølelsen

En deilig måte å avslutte en jobbuke på er å få en liten behandling, en time for seg selv og bli litt pampered…

Jeg var innom salongen til Linh Le igår med Darja.. hun farget håret mens jeg tok pedikyr, drakk kokosvann og skvalderet.


Ingenting føles nesten bedre en freshe negler, love it! 

Virkelig en deilig start på helgen med litt girl time, me -time og Beauty time… 

God morgen 

Rise and shine! 

Jeg merker at det er lettere og lettere å stå opp om morgenen, og at det går mot lysere tider.. og det er deilig! Nå er det så mye som skjer fremover, med moteuker, en liten ferie, en helgetur og vips er det mars! Januar og februar er måneder det er deilig at går litt fort, med fokus på jobb, trening, gjøre noen ting på den 2017 «to do» listen, og koselige helgeturer på fjellet…  

New jeans 

Disse jeansene fant jeg på salg på Zara, og jeg er såååå fornøyd! Nye jeans som virkelig er «ON fleek» når det kommer til sommertrenden! 


God tirsdag 💙

Salg salg salg

Det er salgstider -Yay! Og hvis du ikke vet helt hva du skal se etter er dette en fin tid å kjøpe klassikerne som skinnbukser, dressjakker ect. Trend items du kan bruke til våren går på gult, blomstermønster, broderier (på jeans, kjoler -you name it!) rosa, rødt, gull og glitrende lame stoffer, volanger og 80 talls! Happy shopping

Coucou fra Elle

Er du gussen og grå i huden? Jeg og Helene har tester ut forskjellige ansiktsbehandlinger. Og den jeg prøvde er en behandling jeg elsker! Les om den i siste ELLE…. 

Love this

jeg elsker å se hvordan folk har det hjemme, og i denne videon inviterer Emily Ratajkowski hjem til seg. Hun har et ganske så eklektisk hjem, og jeg elsker konseptet om å bo i en loftsleilighet, høyt under taket masse lys og massevis av deilig kunst!

shop du jour -yoga!


Coucou og god onsdag! Jeg er inne i en ganske så god helseflyt om dagen, med sunn mat med masse næring som vintersalat laget med masse rotgrønnsaker og grønnkål og spinat som base, deilige supper (som gullerot og ingefær suppe) og jeg klarer å få i meg mye vann (det siste går fremdeles litt på tvang).

Treningsmessig er jeg også i en fin flyt der det går i mye styrke og kondisjonstrening, men også yoga. I dag tidlig startet jeg dagen kl 07.00 med en deilig hot yogatime på yogasenteret der jeg er medlem. Og det er virkelig å annbefale, nå på vinteren er det deilig å bli ordentlig varm i kroppen, få svettet ut masse, også hjelper det på stive kropper. Jeg kjenner at mye kontorjobb kan sitte i ryggen min så det er så deilig med en hot yogatime som løsner opp ryggen samtidig som jeg får masse glød i huden min etter en time.

Hvis de ikke har hot yoga eller bikram yoga på ditt treningsenter eller i nærheten av deg, så kan du bare følge en time på youtube og fyre opp peisen og gjøre yoga foran den.

yoga shopping:
håndkle fra Lululemons, sportsbh fra Pierre Robert, thights fra Kari Traa og lekker yogamatte fra Bodyism

 

 

x Caroline

Shop du jour -salg

Denim, klassiker som en Chanel veske, en deilig kashmirgenser og en funky kåpe over -det er det jeg vil gå med om dagen. Her har jeg funnet et drømmeantrekk på SALG -yas!!

Genser fra H&M (salg), denimbukser som går på ss17 trend fra Zara (salg) og en lekker chanelinspirert kåpe fra Zara også på salg. Love it!!!

 

Foto: produsentene og pinterest