Caroline Portrett Caroline

shop du jour -semskede boots

512401_in_xl[1]
Semskede boots -det vil jeg ha nå! Ah -perfekt til søte kjoler og enda mer perfekt til hvite jeans! Disse fra Saint Laurent/net-a-porter får meg til å sikle…
1154001107_1_1_1[1]
Disse fra Zara er superfin nr 2! Elsker at de er lavt skåret på skaftet -da blir de rocka til ankelkorte jeans…

annonse

look du jour

dagens 27_edited-2
dagens 27_edited-1 dagens 27_edited-3

Jeg har fått helt dilla på svarte skinnbukser i kombinasjon med ballerinas -det er så deilig å gå med også ser det chic ut. Jeg liker spesielt at disse skinnbuksene er ankelkorte, det gjør de mer vårlig! Denim, skinn, ballerinas og cape -alt jeg liker i et og samme antrekk!!

Ooooh that dress

  

Jeg kunne ikke motstå Pia Tjeltas siste kjolekolleksjon for By Timo, så jeg har endt opp med to kjoler… Gleder meg så mye til å bruke denne med svart undertøy under og sexy sandaler! Kom sommer -please! 

Inspo Kjøkken

Untitled-1 copy
Jeg har laget nå et mood Board til kjøkkenet, og jeg har så lyst til å komme igang gang..  Jeg ble superinsporert da jeg så dette bildet av Dimore Studio, blått med oransj er så fint sammen! Jeg vil bytte ut benkeflaten med Carera farget marmor, lage en liten benk i hjørnet og trekket skal være i dette printet av Dedar. Øsnkelampe i taket fra Dimore Studio, også ville det vært helt fantastisk å få lakkert skapene slik som dette i -gull/metalisk… Heaven!

Gina Tricot

dagens 22_edited-14
Man kan vell ikke bli annet en glad av dette været som er i Oslo -åååh jeg elsker sol og vår -litt minus at jeg har pollenallergi -men whatever!
Denne skjorten fra Gina Tricot er virkelig blitt en ny garderobefavoritt, i det siste elske jeg slike skjortebluser i deilig lyseblå.. det er så fint stylet med et skinnskjørt eller til skinnbukser -voila!

shop du jour

Untitled-1 copy
Thohoi! Jeg har laget en fin liten shoppingsak med de fineste kjolene du kan kjøpte akkurat nå -klikk her for å se saken på elle.no

blue blue blue

elle-decor-via-the-goods2[1]
barcelona-stools-blue-living-room-by-Peter-Pawlak-for-Lisa-Pomerantz-via-Elle-Decor[1]
Ifølge ELLE Decor, er den hotteste fargen nå og fremover på interiør  -blått. Elementer av blått i hjemmet, om det er puter, vaser, en stol eller en sofa er det da i alt fra kongeblått til lyseblått man skal gå for… Og såklart elsker jeg dette, -det betyr jo  at mere blått kommer i interiørbutikkene i nærmeste fremtid -woopwooop!

Flower Power!

dagens 20_edited-24
dagens 20_edited-26
dagens 20_edited-23
I dag luftet jeg en ny kjole jeg kjøpte i helgen på Zara fra avdelingen TRF, og jeg er superfornøyd med den! Lange ermer, deilig i stoffet, i kjempe fin varm rød med søt blomsterprint på! Jeg gjør den litt mer meg ved å bruke et belte i midjen, (elsker belter i midjen på kjoler) og dette beltet er mitt favoritt belte fra paris, elsker spennen bag i ryggen -litt frekt,   og med  lave svarte booties til. Når ryggen min er blitt bedre skal jeg bruke den til sexy sandaler og bare ben, yeeeh!!

Nupper be gone!

  

Nå er tiden for bare armer og helst silkemyk hud. Jeg har veldig tørr hud og kan få litt nupper på armene hvis jeg ikke er flink med den. Men denne fantastiske body lotion fra Elixir gjør huden helt nupperfri og silkemyk! Ikke lurt å bruke den i solen da den inneholder litt sterke stoffer, men bruk den nå før du er klar for å sole deg!