Caroline Portrett Caroline

Working from bed

  

Det er så deilig å våkne tidlig lørdag morgen, lage en deilig Cappuccino og jobbe litt fra sengen. Jeg er så heldig at jeg har fått testet ut den nye Asus ZenBook UX305. Den er superlett og kjempegod å jobbe fra! I en travel hverdag er stunder som dette gull verdt -kosejobbing! God morgen!! 

Dette er et annonse sammarbeid med Asus

annonse

look du jour- checkmate

DSC_0324
Jeg vet ikke om det er fordi jeg har bursdag i desember eller om jeg egentlig er en skapamerikaner i hjertet, men jeg elsker desember og  julen! Jeg  synes det er fantastisk at man kan overpynte hjemmet sitt, og forandre både klesstil og interiørstil. Den stygge julegenseren elsker jeg, alt som er rutete (slik som dette skjerfet) også synes jeg det er ekstra festlig hvis man kombinerer en klassisk cocktailkjole med reinsdyr-hårbøyle til… hehe. Men det er viktig å være tro mot sin egen stil, så den stygge julegenseren styler jeg med en svart skinnbukse og sexy støvletter, og det rutete skjerfet til en lakk-kåpe.. Thats me

 

 

 

 

Shop du jour -blondekjolen

dagens shopping julebord
Blonder er både uskyldig og sexy, en farlig kombinasjon, og en kombinasjon jeg ELSKER! Her er mine blondefavoritter akkurat nå.
Øverst: tomatrød fra Gina Tricot, kr 299.
Burgunder fra Zara, kr 299.
Off the shoulder savrt fra H&M, kr 249.
Svart med gjennomsiktige detaljer fra Sandro, kr 2.200.
Svart fra Bik bok, kr 399

 

Style den med hudfargede sko, et smil  og helst bare bein…

Look du jour -statementkåpen

caroline skjelbred blogg 2
Goooood Morgen! Nå som det er vinter, er kåper en viktig greie for meg, da de setter hele antrekket. Derfor sparer jeg på kåper, og har kanskje litt for mange…. Men men,  det er de som setter looken når hverdagsgarderoben består av en kashmirgenser og en skinnbukse eller jeans. Denne i zebra er en gammel favoritt fra Gestuz!
caroline skjelbred blogg 1
En deilig cappuccino, litt dyreprint, en kashmirgenser, en jeans og Helmer vesken min -the basics that I L.O.V.E!

My workout philosophy 

  
Det å trene og være sunn er  viktig for meg og har alltid vært det. Trening gjør meg glad, jeg får ut krutt og føler meg sterk og positiv etter en økt… Min kombinasjon er Barrys Bootcamp (her har jeg dratt med Darja) Bikram yoga (helt nydelig å få svettet ut og huden gløder etterpå) også kondisjontrening på Elixia. Men det er viktig at trening ikke blir mas og noe negativt man stresser med,  man skal kose seg med økten sin. Noen ganger trener jeg 4 ganger i uken, så kan det gå 1 uke uten trening hvis jeg ikke har tid til det. Dette er noe man gjør for segselv. Din egentid! For din kropp og sjel. Nyt det! 

Foto: post trening glad og fornøyd med Darja, bildet er fra hennes snapchat konto. 

 

Mardou & Dean Aker Brygge

IMG_8835
Forrige fredag var jeg og Live på Aker Brygge og plukket ut favoritter til ELLE’s shoppingevent som skal holdes i Holmensgate på Aker Brygge onsdag 2 desember… Det blir 25% på utvalgte produkter til Herre,Dame og interiør, og mange mange mange andre gode tilbud -så gled dere!
Denne genseren fra Mardou and Dean er en av mine julefavoritter!!
IMG_8865
og hvis du bestiller deg en skinnjakke fra Mardou & Dean så får du en jeans på kjøpet….. Denne jakken er supersexy og på min ønskeliste!
IMG_8874
Eller hva med disse pumpsene med snøring? psssst: søring på sko er en trend som kommer enda sterkere til våren så disse skoene er en trend stayer….

Hold av Onsdag 2 desember, så sees vi på shopping på Aker Brygge i Holmensgate!

Foto: Live Brekke

In My bag… Always! 


Foruten nøkler, min nye fantastiske ASUS ZenBook UX305 , lommebok og iPhone er dette i min jobbveske -alltid!

Oribe texturizing spray, denne gjør håret lett å style! Også lukter den himmelsk.
RMS higlighter! Den beste uten tvil, til kinnbena og i øyekroken.
Eyeliner fra Armani i farge nr 5. Denne er burgunder i fargen og får de blå øynene mine til å poppe litt ekstra..
Laura Mercier Radiance Cream, denne får huden til å gløde! Seriøst avhengig av den!
Speed brow fra Benefit! Beste øyebrynsgele!
Vippetang! Et must hver dag!!
Blush fra H&M, denne i fargen pink peach er perfekt!
Lippbalm fra Clarins. Denne gir litt farge og hjelper mot tørre lepper!

Dette er et annonsesammarbeid med Asus.

Back to basics


Jeg er av den oppfatning at når man går gjennom litt trøblete tider så har man to valg. Enten legge seg ned, eller bare gå på. Jeg valgte det siste. Jeg liker å være positiv, er en optimistisk sjel og smiler til verden og fremtiden…  

Så mitt basic stylingtips idag er – Remember to S.M.I.L.E -det er godt!

ett plagg -3 antrekk

ELLE 1215 Ett plagg Caroline paljettgenser

Jeg har stylet denne paljettgenseren  fra Second Female på 3 forskjellige måter i siste nummer av ELLE…. Paljettgenseren er virkelig noe jeg har dilla på å bruke i det siste, og den er helt perfekt nå som man går fra jobb til fest.. Litt sparkle i hverdagen er jo lekkert!