Caroline Portrett Caroline

Look du jour -By Malina

Denne kjolen fra By Malina gikk jeg med da jeg var på Victoria Secret Fashion show… et lite partytriks jeg ofte gjør med kjoler er å justere litt på underkjolen…


Som du ser var underkjolen en del lenger, og siden jeg er litt kortere så er det viktig å vise litt mer bein. Etter en liten runde med saksen så var den klar til å gå på fest! 


Den skal helt klart også luftes igjen nå i julebordsesongen… virkelig drømmekjole!

Stylet med krøllete hår, boots fra Nelly og veske fra Fendi. 

annonse

Coucou fra Paris

Da er jeg i Paris og idag har jeg vært Backstage på Victoria secret fashion show med Max Factor. Helt sinnsykt opplevelse!


Igår koste jeg meg Byen og gikk innom mine favoritt butikker før det var duket for middag på min favoritt resturant i Paris! 


Og da lufter jeg denne sexy blusen fra By Timo! Jeg elsker at den er i gjennomsiktig blonde med store ermer… sexy og klassisk! Akkurat slik jeg liker det! Nå er det straks showstart så jeg må kaste meg i dusjen! Sees på snap og insta stories

soon off to paris

snart så er jeg på vei til Paris med Max Factor for å være backstage og se på Victoria Secret Fashion show! Jeg gleder meg som en liten unge til å se alle de vakre englene live and kickin!!

shop du jour -treningsklær

shopping-treningsklaer

 

Det er ikke alltid like lett å finne motivasjonen til å trene, men funky treningsklær hjelper ihverfall meg til å komme meg ut av sofaen eller sengen og på treningen… Dette er en tid som er så mørk, så derfor er det ekstra viktig for meg å trene slik at jeg holder meg opplagt, holder på humøret, og det gir meg så mye energi.

Nå om dagen så gjør jeg trening jeg synes er gøy, jeg har tatt opp spinning, i kombinasjon med barrys bootcamp og massevis av deilig yoga! Da får jeg trent både kroppen, og får koblet ut.

Dette er min treningsønskeliste nå:
Singlet fra H&M, treningsbukser fra Adidas Stella Mccarntey/net-a-porter.com, joggesko fra Nike og yogamatte fra Adidas Stella McCarntey. Og en funky lakkfrakk til å slenge på seg til og fra trening fra Zara Gym.

God trening da!

Beauty du jour – Testing 

Coucou! Jeg og mine Beauty alver tester nå diverse ansiktsbehandlinger for ELLE…  og igår var det var min tur… ferden gikk til Beths Beauty medispa og på besøk hos AnneLine. Om selve behandlingen, hva jeg har gjort og hvorfor,  vil du lese om i februar utgaven av ELLE. Resultatet ser jeg ikke helt enda, igår var jeg knall rød, idag litt mindre rød men hoven. Men resultatet skal vist bli amazing.. lets wait and see! 

inspirasjon du jour -The Olsens

EXCLUSIVE  May 13th 2011: Mary Kate Olsen seen walking in New York city, USA.

Det er ganske mange stylingtriks jeg har snappet opp gjennom årene, og noen jenter som har en utrolig god stilsans er The Olsens! Noen viktige stylingtriks the Olsens har lært meg er: En vintage Kelly fra Hermes, er eeh ja -den ultimate vesken som luxer opp et deilig hverdagsantrekk! Supercravings!!

ea8b2a5a39110e06f657269492d19ab4
Stillige strømpebukser kan gjøre et enkelt antrekk bestående av skinnskjørt og collegegenser veldig sexy… Love it!
270ea794e63eb87aa4e4b2d635715cce
Svarte blonder er en klassiker, spesielt når man har romantisk hår til!
9db74360973d9f58787e37e8fcab6be0
En look jeg elsker, og denne er perfekt både til jobb og fest.. Jeans, svart tskjorte og smokingjakke til. Ekstra fint blir det ved å kombuinere det med  en stilren knute i nakken som her og en clutch!

NEW YORK - APRIL 21: (U.S. TABS AND HOLLYWOOD REPORTER OUT)  Actress Ashley Olsen arrives at the "Stars In The Sky" benefit for the Association of Hole in the Wall Camps at Avery Fisher Hall Lincoln Center on April 21, 2005 in New York City.  (Photo by Evan Agostini/Getty Images)

Smykker kan løfte opp enhver look, og gjerne plasser din favroitt brosje i håret å gjøre looken din ekstra pyntet…

5f84729c1130dca78a2f5dff86630cfb

Konseptet Boyfriend genser er en udødelig klassiker! Den store genseren kombinert med trange jeans og høye hæler er en fransk hverdagslook jeg elsker!
6f705bd7d912dd097a5f25c607b88533
og til slutt: Pyntete hæler i kombinasjon med jeans med hull på knærne er og blir en perfekt kombo som jeg tror jeg aldri blir for voksen for…

 

New do

Shorter and blonder! 


Igår kveld var jeg hos min frisør Nikola på Gevir og klippet meg litt og fikk på noen lyse striper! Sååå deilig! Ingenting slår freshfølelsen man får etter en deilig hårklipp! 

Helgens antrekk

untitled-3

Noen ganger så har jeg det så altfor gøy at jeg rekker ikke å ta et ordentlig «bloggbart» bilde av megselv, men jeg har fått litt spørsmål om toppen jeg hadde på meg under helgens julebrunch. Og det var denne nydelig toppen fra Zara! Stylet med jeans fra Never denim, sølvsko fra Louboutin og sølveske fra Chanel. Og looken min kan du få slik på  1-2-3 (alt fra zara)

inspirasjon du jour -basic

bella-hadids-style-deserves-more-of-our-attention-1709497-1458909185-600x0c
Enkle, rene og klassiske antrekk, det er så fint, som dette! Jeg elsker den lyse strikkegenseren, denimbuksen med et fint lite hull på kneet, sexy hæler og chic liten miniveske! Slik vil jeg gå kledd nå!

happy Monday!

interiør du jour -my bathroom

bad-inspo
Badet er det som gjenstår i min bachlorette kåk..og jeg vil ha det ganske feminint.. Jeg har allerede kjøpt gulvflisene (marokanske fliser), og skal ha møte med en baderomsmann til uken hvor vi skal finne ut av løsninger. Badet mitt er  lite og det er dårlig med lys, så en oppgradeing er virkelig på sin plass… Jeg vil ha det cleant, lyst, med litt mønster og delikate detaljer.. Gjerne litt old english style over det og litt store veggspeil for å få mer romfølelse… Det å ha et deilig baderom er viktig for meg, så det blir fantastisk å få det på plass…