Caroline Portrett Caroline

Love it!

Denne teen her er min siste obsession. Jeg har lenge hatt en dill på matcha te, da den smaker nydelig og er utrolig sunn for kroppen. Den inneholder store mengder antioksidanter, detoxer -Yay! Får opp metabolismen, og viste du at en kopp matcha te inneholder like mye antioksidanter som 10 kopper grønn te? 

Denne utgaven er ferdigblandet med kokosmelk og lucuma. Den er litt søtere, og utrolig yummy! 

annonse

Adax by Caroline Berg Eriksen

Tidligere i uken var det duket for lanseringsmiddag av den nye veskekolleksjonen til Caroline Berg Eriksen for AdaxNydelig mat og godt selskap! Med skjønne folk i bransjen min


Slike jobbmiddag blir lett en privat morromiddag når man plutselig er en veteran i bransjen og kjenner alle så godt


Her med Hedda og Ida fra Vixen


For anledningen hadde jeg på den vakreste vårblusen fra By Timo og lekre øredobber fra Miss Mathiesen
Nydelig kveld, og masse kos! 

Foto: Hilde Kvivik Kavli

Shop du jour -Gina Tricot

Insta dronningen Rocky Barnes er min style twin, ihverfall føler jeg selv da.. Hehe. Hun elsker feminine topper, denim, nagler og har alltid noe søt på seg som denne stråvesken. 


Jeg hadde allerede dilla på off the shoulder topper ifjor vår, men denne sesongen har jeg gått til Dilla med stor D! Jeg elsker disse feminine toppene, og Lucky me så har mange kjeder kastet seg på trenden. Her er tre topper jeg klikket hjem idag! Cybershopping -gotta love it!Med fine jeans og hæler er jeg da klar for en lekker vår og sommer i møte! Juuhu 

Gooood morgen

De siste ukene så har det gått litt i ett og mine faste rutiner har sklidd litt ut…jeg har vært mye i Sandefjord på hytta -holdt på der inne med interiør, og ute i Hagen. Og når jeg har vært i Oslo har det vært masse møter, middager og mye ekstra kos. Så nå er det deilig å få litt disiplin på meg igjen! Eeehe:)

Tilbake til morgenklokke, vann med sitron, og en treningsøkt er rett og slett en magisk start på dagen. Og det gir meg så mye energi og glede. Ikke bare selve treningen, men jeg er stolt og glad for hver treningsøkt jeg gir megselv og kroppen min.. 

X Caroline

Beauty must haves…

Jeg tester en del produkter gjennom jobben, bloggen og egen interesse for skjønnhet, hud, helse og velvære. Og her er noen av mine må-ha produkter om dagen som jeg sverger til!


Jeg sliter litt med poser under øynene pga bihuleproblemer, og har derfor ekstra challenge når det kommer til morgenlooken.. og denne øyenkremen fra dermalogica elsker jeg. Hver morgen bruker jeg dette øyenserumet, og denne virker oppstrammende, gir mye fukt og virker mot hovenhet! Virkelig Kinderegg! 


Jeg har brukt daily foliant i en årrekke og denne er superutgaven. Den fjerner smuss og skitt fra huden, og huden min føles ren og myk etterpå. Jeg blander litt pulver med vann, og bruker den hver kveld.


Denne kremen fra Biotherm er superdeilig og rik i konsistensen, den gir mye fukt og beskytter huden min! En nydelig  anti age ansiktskrem


Morning aura fra Victoria Beckham for Estee Lauder er også alltid med meg, den gir ansiktet mitt ekstra lys. Litt ekstra highlight og glød på kinnbein, hakespiss, neserygg og på pannen. Love love love


Jeg får ofte komplementer for lukten min, og jeg er veldig opptatt av duft. Denne har jeg brukt en god stund, og er faktisk på 2 flaske. Sexy, tung og lett samtidig….


Også liker jeg nå om dagen å bruke hårmouse i håret mitt, enten for å gi håret ekstra tekstur når jeg setter det opp, eller for å lage en fin 90s look. 


Det var noe av det som skal til for at denne frøkna blir klar for Din Din.. 

Coucou

Det har vært litt stille her fra min side, pga jobb og videreutviklingen av ELLE. Og som dere kanskje har fått med dere går ELLE til United Influencers. JUUUuhuu!!  Jeg kommer til å blogge mye mer fremover og gleder meg til å starte for fult! 

Legg gjerne inn en kommentar på hva mer dere vil ha av meg, type bloggsaker dere liker:) 

Nå tusler jeg rundt hjemme, rydder, ferdigtrent med yndlingsgenseren fra Ganni på! Liker at det kommer en regndag innimellom slik at jeg får unna litt kjedelige oppgaver… 

Interiør du jour

Et lite interiørtips er å ta turen til hovedkontoret til Fretex på Alnabru.. der kommer alt mulig og man kan finne de vakreste skatter…


De har lekre art deco speil, masse glasspynt og møbler.. love it! 

The perfect summer jeans

Før helgen var jeg innom Acne, og så på deres denimkolleksjon Blå Konst. Og hvis du som meg, som elsker en brukken hvit jeans, (den kan ikke være for hvit fargen) så er denne perfekt! Nydelig hvitfarge og FIT. Denne skal styles med deilig strikk og lyse denimskjorter. 

Love it!

Coucou

Påsken er ferdig, og min påskeferie var utrolig deilig. Litt Sandefjord og så dro jeg til hytten til min vennine der det ikke var dekning, wifi eller TV. Så kunn matlaging, vin og prat i mange dager. Rett og slett magisk! 

Nå er det tilbake til blogg, jobb, møter, ut med visne tulipaner og på med joggeskoene! 

Jeg holder på med hytta i Sandefjord nå, og gir den en facelift når det kommer til interiør… skal vise dere bilder
X Caroline 

Beauty du jour -Ysl 

Mitt siste tilskudd i sminkepungen er denne deilige lip balm leppestiften fra Ysl… 


Den gir litt farge, mye fukt også er den supersøt med en liten kyssemunn på… love it!

Dette er nr 3, er deilig naturlig rosabeige farge!