Caroline Portrett Caroline

Interiør du jour

Et lite interiørtips er å ta turen til hovedkontoret til Fretex på Alnabru.. der kommer alt mulig og man kan finne de vakreste skatter…


De har lekre art deco speil, masse glasspynt og møbler.. love it! 

annonse

The perfect summer jeans

Før helgen var jeg innom Acne, og så på deres denimkolleksjon Blå Konst. Og hvis du som meg, som elsker en brukken hvit jeans, (den kan ikke være for hvit fargen) så er denne perfekt! Nydelig hvitfarge og FIT. Denne skal styles med deilig strikk og lyse denimskjorter. 

Love it!

Coucou

Påsken er ferdig, og min påskeferie var utrolig deilig. Litt Sandefjord og så dro jeg til hytten til min vennine der det ikke var dekning, wifi eller TV. Så kunn matlaging, vin og prat i mange dager. Rett og slett magisk! 

Nå er det tilbake til blogg, jobb, møter, ut med visne tulipaner og på med joggeskoene! 

Jeg holder på med hytta i Sandefjord nå, og gir den en facelift når det kommer til interiør… skal vise dere bilder
X Caroline 

Beauty du jour -Ysl 

Mitt siste tilskudd i sminkepungen er denne deilige lip balm leppestiften fra Ysl… 


Den gir litt farge, mye fukt også er den supersøt med en liten kyssemunn på… love it!

Dette er nr 3, er deilig naturlig rosabeige farge! 

Interiør du jour -baderom 

Jeg driver å lager et moodboard til badet, og her er noen elementer jeg vil ha på det nye badet mitt. Marmor! Åååh, yas! Benkeplate eller noe i dusjen vil jeg ha i marmor… 


Speil! Jeg har et lite bad, og liker det litt glæm så hello til speilbonanza, på vegger og skap. 


Jeg elsker lysdetaljer som dette… Bak speilet… 


I den gamle leiligheten min hadde jeg LED-lys i dusjen som jeg kunne forandre til alle regnbuens farger, og dette er jeg enda ikke lei… så noe gøy med lys liker jeg å ha..


Jeg gleder meg så mye til å starte med denne oppussingen! 

inspirasjon du jour

Stilen til Elsa Hosk er alltid inspirerende, den er avslappet, sexy, personlig og kul. Her er to looks jeg elsker akkurat nå. Dobbel denim, og denne vintage Levi’s jakken med teddy for er virkelig en av vårens hotteste plagg… Love it! Stylet med denimbukser i superlys vask, fendi veske og killer shades!

Leopard er noe jeg aldri blir lei, og stylet med fine striper under så blir dette en superfin vårlig look som jeg vil kopiere….

Interiør du jour -mi casa

Jeg holder stadig på hjemme, og nå har jeg hatt 5 befaringer på badet og funnet karen jeg stoler på, og en løsning jeg elsker. Stay tunned. I mellomtiden, holder jeg på med terassen. Idag fikk jeg hjem noen lekre missoni outdoor møbler og puter…. de tåler vann, er i crazy mønster og deilige farger og rett og slett perfekte mot utemøblene som kommer hvert øyeblikk i betong.. jeg har valgt å kjøre min stil -farge, mønster, magnolia tre og rosa blomster mot stram betong stil… tror dette blir perfekt her hjemme hos meg på rodeløkka… gleder meg til å vise dere mer💕

X Caroline 

Shop du jour -Isabel Marant

Mais Oui, Isabel Marant butikken åpner den 30 mars i Oslo! Prinsensgate 22 blir virkelig en ny shoppingdestinasjon for min del!

Jeg har allerede noen godbiter fra Marant i skapet som jeg aldri går lei, lekre kåper, etniske bluser, blonder, skjørt, boots og kjoler… Jeg elsker at hun holder seg tro til sin DNA, og at hun mikser boho med rocka detaljer  og feminine snitt.. Jeg er kommet i en alder der jeg ikke forandrer klesstilen min, den er som der -basta. Å forandre sin stil utifra hva som er det nye er ikke min greie, jeg vet hva som kler meg, og jeg kler meg for å være komfortabel, være feminin med litt sexyness. Derfor elsker jeg dette merket!
Her er noen av godsakene som står øverst på ønskelista nå!

En deilig off the shoulder kjole med volanger til brune sommerbein, en klassisk militærskjorte, sesongens mest sexy belte er dette i denim, et logo t skjorte som blir perfekt med svarte skinnbukser og rufsete hår og et klassik marant skjørt som jeg kan style med en kul hvit singlet, brune bein og gladiatorsandaler!

Spring -you make me smile

Det å kunne gå med litt tynnere kåper, kjenne solen varme og lufte nye solbriller -Yay! Det får meg til å smile… så deilig synes jeg det er med vår


Prints, farger og lyse jeans! Nå håper jeg våren er her for godt… tvi tvi!

God morgen


Det er så deilig å se solstråler som kommer inn gjennnom kjøkkendøren… deilig morgen, med blå himmel og solstråler som flommer inn…


Det er helt magisk å ta en rolig morgen, rusle rundt i kimonoen og drikker kaffe… mmm. God morgen