annonse

Camilla Aabry

hair_01

Marie_03

bilde-34

Vakre Camilla Abry var på Gevir å stylet seg, jeg tittet på bloggen hennes og fant dette fine inlegget om Gevirs Ag og Evelyn. Jeg elsker den fine halen Evelyn laget i den lange tykke manken hennes.

«Som fashion wifey vil man jo gjerne vise seg fra sin beste side, og da er det bare èn ting å gjøre,- sette seg i stolen til AG på Gevir! AG er ikke bare min faste frisør, men stod også for kveldens hår & make-up, mens fletten er gjort med hjelp fra Evelyns magiske hender. Utrolig dyktige mennesker på Gevir, og sykt god stemning med kveldens partner in crime Marie Ullevoldsæter.

Nirvana Black

20140204-130008

20140204-130030

Olsen tvillingene lanserer sine debut dufter under deres klesmerket, Elizabeth and James i slutten av januar – De er bare tilgjengelig eksklusivt på Sephora.Selve luktene vil i første omgang bli solgt utelukkende i Amerika og Canada.
Det er mulig de kommer til England og Japan, så vi får plukke de opp på reise.

Nirvana Black inneholder fiolett,sandeltre, vanilje og har en treaktig duft. Mens Nirvana White – er sentrert på pioner, lillekongval og musk – den er mer blomster basert. De berømte søstrene ble først kontaktet av Sephora to år siden.

» Vi har alltid visst at vi ønsket å ha en duft for dette merket. «it’s very lifestyle « sier Ashley.
Det er mange komponenter til merkevaren.Vi følte at gjennom merkevaren Elizabeth og James og Sephora at vi kunne nå direkte til vår kunde.
Vi syntes Sephora var et veldig bra sted å begynne å utforske en verden av duft og skjønnhet»

Tvillingene hadde planlagt å lansere en duft, men pga mange notater/dufter i en flaske og ble enige om å opprette to i stedet.
Ideen er å kunne bruke begge på samme tid. Her kan du altså blande de 2 om du ønser en dypere duft.

«Disse duftene er egentlig om hva alle ønsker seg, som handler om duftten v intimitet » Mary – Kate til WWD .

Lånt av Gevirs Caroline

ORIBE

hbz-Intense-Conditioner-for-Moisture-Control-sm

Oribe (en av verdens største hårguruer) har lansert Intense conditioner. Dette er den neste kuren som skal prøves, den garanter ekstrem fukt. Alt av små hår skal legge seg uten at den tynger.Den inneholder vannmelon, pro-vitamin B5, oliven olje, plumme olje, keratin, pensjons frukt og duften av Edelweiss.
Gleder meg til ekstrem fukt i dette tørre vinterhåret.

Gucci

gucci-beauty-autumn-fall-winter-2014-mfw6

gucci-beauty-autumn-fall-winter-2014-mfw8

gucci-beauty-autumn-fall-winter-2014-mfw97

Jeg elsker vipper og får aldri nok av de, jeg liker denne varianten hvor øynene blir enorme når vippene er lagt i underkant.
Disse bildene er fra Gucci sin visning høst 2014.